- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz ferke72 #6352 üzenetére
Nekem asztali van, ott a fiókbeállításoknál, amikor csinálod a fiókot eleve kéri a titkosítást, de utána is asszem, a fiók tulajdonságainál lehet beállítani, kicsit macerás előkeresni, ha nem tudod kapásból, de benne van vhol.
Na, nekem a server settings alatt. De minden emailhez más a beállítás, szóval nem tudom, neked milyen kell.[ Szerkesztve ]
-
Robart
csendes tag
Sziasztok!
Frissült a TB és most van egy mappa "Reklámok". Sehol nincs beállítási felülete, nem lehet tanítani sem pedig a leveleim harmada oda megy! Mit lehet tenni?
Lehet visszaállni az egyel korábbi verzióra? -
Robart
csendes tag
Sziasztok!
Frissült a TB és most van egy mappa "Reklámok". Sehol nincs beállítási felülete, nem lehet tanítani sem pedig a leveleim harmada oda megy! Mit lehet tenni?
Lehet visszaállni az egyel korábbi verzióra? -
ferke72
aktív tag
válasz #73820095 #6353 üzenetére
köszi
így már majdnem megeszi a csatlakozást itt lehet valami bibi mert most időtúllépés miatt nem tölti be a maileket..
viszont feladom itt valami a ms szerveréhez kötött biztonsági faszság miatt nem veszi fel..
az előző hotmail címem szerencsére megy. és gmail is felpattant rá egyedül ez a rakat...[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Ringman
nagyúr
hello!
hogy állítsam be a thunderbirdöt, hogy imap fiókok esetén ne töltse le a csatolt fájlokat, csak ideiglenesen.
ugyanígy mail küldésénél se mentse le a gépre (vagy csak átmenetileg) a csatolmányokat.viszont a fejléceket töltse le több évre visszamenőleg, hogy minden küldött és kapott mail visszakereshető legyen.
gyakorlatilag ne egye meg az összes tárhelyem.
egy windows-os tabletre tenném fel, kb 8 mail accountot kellene kezelni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Abban kérném a segítségeteket, hogy az egyik ismerősöm most állt át Thunderbird levelezésre Outlook 2010-ről, és hiányolja azt a funkciót, hogy egy adott betűt lenyomva a beérkezett üzenetek között, arra a feladóra ugrik amilyen betűt éppen lenyomott.
Létezik egyáltalán ez a funkció gyárilag vagy esetleg egy "plugin" által a programban, vagy úgymond törődjön bele és használja a jobb fent levő keresősávot?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv.: adidas4death
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
copass
veterán
válasz adidas4death #6360 üzenetére
gyorszűrőre klikk és már dobja is fel amit lenyom.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Chrisluke
csendes tag
Hali, Thunderbirdbe amikor mellékletet nyitok meg mindig felugrik az balak hogy mit csináljak mentés vagy megnyitás és van alatta egy gomb amit ha bepipálok akkor a további összes mellékletnél a kiválasztott feladatot csinálja kérdezés nélkül. Na ezt elszúrtam és menteni akar mindig. Hogy tudom ezt módosítani?
-
AST
csendes tag
válasz adidas4death #6360 üzenetére
Így van, a gyors-kereső van.
Én nem állnék át; pont most akarok visszaállni - csak visszafelé nem olyan egyszerű, még nem sikerült
A legnagyobb problémám, hogy 3-nál több címzettnek rendszeresen nem küldi el a levelet a "Válasz mindenkinek" funkció használatakor.BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Segítséget szeretnék. Hogy lehet a törölt emaileket, ha még nincs tömörítve a folder, a legegyszerűbben visszaállítani?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz #73820095 #6367 üzenetére
Bocs elfelejtettem írni, hogy a törölt mappa ürítve van. Azt tudom, hogy addig nincs fizikailag törölve a levél, míg nem tömörítem az adott foldert. Az msf kiterjesztésű fileban meg kell lennie. Az is jó lenne, ha az email-t tartalmazó file-t (.msf) átlehetne konvertálni txt-be vagy doc-ba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Kékes525
félisten
válasz #73820095 #6369 üzenetére
Ez azért nem az igazi, mert egy csomó -a megjelenítéshez szükséges karakter- van még mellette. Amúgy át sem kell nevezni, a Far Managerrel simán megtudom nézni és látom is a szövegeket, tudom olvasni rendesen, csak így nagyon kényelmetlen, nagyon nehézkes.
[ Szerkesztve ]
-
gamesoft
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta, ha kiválasztok egy levelet, és a törlésre nyomok, akkor nem csinál semmit. Legújabb verzió van fenn. Windows 7-es a rendszer. Shift+delete törli, sima delete sem csinál semmit. Próbáltam kidobni a trash fájlt, de azt sem hozza létre újra. Eddig jó volt, nem csináltam vele semmit. Mappa javítását lefuttattam lefutott.
Csak pár 10 MB-os fájlokról van szó, a kuka pedig teljesen üres.
Valakinek ötlet?"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
Geripapa
aktív tag
Sziasztok,
most használom először ezt a levelező programot(eddig outlookot használtam).
Van nekem 3 email címem, ehhez most jelenleg 3 beérkezett levelek mappa van.
Meg lehet itt is csinálni hogy csak egy legyen és minden levél abba jöjjön?Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
törölt tag
válasz Geripapa #6376 üzenetére
Még sose csináltam, mert nekem pont a külön tetszik benne, csak a spamet gyűjtöm egy helyre, de most megkerestem, mert magam is kíváncsi lettem
Ó, ez tök egyszerű!
[ Szerkesztve ]
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy Thunderbird levelező kliens az asztali gépen,és adott egy Digis e-mail cím.
Abba kérném a segítségeteket, hogy miképpen tudnám beállítani, hogy a levelező kliens leszedje a Digi szerverről a leveleket, mert folyamatosan hibaüzenetet kapok, hogy megtelt a postafiókom és nem tud újabb leveleket fogadni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
ferke72
aktív tag
Konkrétan mindent végigpróbáltam egyszerűen nem állítja be a hotmail fiókomat..hibát rossz jelszót ír ki..
beállítottam pop engedélyezést mail fiókban így se megyNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
gygalilei
tag
Sziasztok !
Segítség kellene problémához,hátha tud valaki megoldást rá:
A beérkezett üzenetekben nem jelennek meg a levelek a fiókókból.
Van 25 postafiókom, egyenként működnek, de pár hete a beérkezett üzenetek, ahol az összes levelet látnom kellene nem működik, ha odakattintok, akkor csak az utoljára használt postafiók levelei jelennek meg, majd ha az egeret fel-le mzgatom, akkor egyszerűen eltűnnek a levelek, teljesen üres lesz.Nem törlődik, csak nem látszik.Tehát a beérkezett üzenetek nem működik.Néztem beállításokat, de nem találtam semmit.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm. -
törölt tag
válasz gygalilei #6390 üzenetére
Azokban a nemigazánokban szokott a kutya elásva lenni...
Ha úgy rakod újra, h megőrzöd a beállításokat, a hiba is nyilván megmarad. Ilyenkor teljesen szűzen kell.
Azt kéne tudni, mitől ment el, de nincs több ötletem, mert látni csak helyhiánytól láttam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
gygalilei
tag
válasz #73820095 #6391 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, turkáltam a neten,-pedig már többször keresgéltem-, és erre bukkantam: https://support.mozilla.org/hu/questions/1047937
Röviden: csak át kellett neveznem az egyesített mappát, és restart, és jó lett.
Köszönöm azért, hogy próbáltál segíteni, esetleg, ha valakinek ugyanez a gondja, akkor ez a megoldás. -
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy ne jelölje automatikusan olvasottnak a leveleket?
-
germinator66
aktív tag
válasz germinator66 #6394 üzenetére
Meg is van: a program beállításain belül, Megjelenítés -> Speciális fül.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Laptop csere után vagyunk.
A régi gépen Vista/ Windows Mail volt
Az újon Win 10/ Thunderbird
Most barátkozom a TB-el mert az outlook nem kezeli az Imap fiókokat, így sajnos használhatatlan lett.
Chellos emileket (2000 db) szeretném importálni a TB-re de nem megy.
A Win Mail-ből exportáltam (6xxMb) de a TB importálásnál nem dob fel olyan lehetőséget ami kéne.
Hogyan tudnám átimportálni az összes emailt?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz TigerCat #6398 üzenetére
Köszi.
Pendriveról simán ment a rádobás
Még két kérdésem lenne:
1. témázni lehet-e ( háttérszín, oldalsáv színe, kicsit feldobnám a sima fehér háttérszint) sehol nem találom
2. beérkezett üzenetek nézetben rendezi az üzeneteket: cimke, tárgy, feladó stb sorrendben
ezt nem tudom megváltoztatni, hogy ne a tárgy hanem a feladó legyen előrébb?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
TigerCat
nagyúr
Sima ügy mindkettő.
Témákat a kiegészítők között nézelődve tudsz letölteni, az oszlopokat pedig a jobb szélén tudod állítani a kis gombra kattintva. Akár alkalmazhatod valamennyi mappára is...[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest