Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz KrAt #77715 üzenetére

    Egy barátomat kettővel ezelőtti szilveszteri buliban fellökték, és olyan szerencsétlenül esett, hogy a bal könyökéből letört egy darab amit utána ki is szedtek a kórházban. Azóta nem tudja teljesen kinyújtani.

    Erre rá 3 hónapra kb az akkori szezon első egynéhány motorozásai közül, városban sikeresen telibevert egy autót szemből. Jóféle Dainese bőrkabát volt rajta és az autó szélvédőjét könyökkel verte be ahogy érkezett. Tulajdonképpen karcolás nélkül megúszta az esetet. 1-2 hétig még a tüsszentés kellemetlen volt, de ennyi.

    14-15 évesen Simsonnal földúton estem egy gyönyörű szépet, kb 40-nel, természetesen pólóban meg rövidnadrágban. A vádlimon lett egy horzsolás, de annyival megúsztam.

    Ezeket csak azért írtam le, mert egyrészről igen, a normális védőfelszerelés jelentősen növeli az esélyeket, másrészről pedig lehet roppant szerencsésen és szerencsétlenül is esni. De még ha szerencsétlen is a bukás a védőfelszerelés növeli az esélyeket.

    A leírásodból azt gondolom hogy elég szerencsétlenül eshetett ha ez lett a vége, esetleg ráesett a robogó, vagy beszorult esés közben a lába valahova? Ilyen eseteken egy egyszerű motoros cipő vagy túracsizma nem biztos hogy sokat segített volna. Egy jobbfajta sportcsizma, de méginkább egy krossz csizma azonban jó eséllyel megvédte volna, de ezek árban is és stílusban is elég idegenek a postás robogótól.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák