Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz polimorf #55180 üzenetére

    Remélhetőleg jövőre megoldódnak a pénzügyi dolgok, és akkor több utazás lesz kevesebb bütyköléssel. :)
    A visszakereséssel az a bibi, hogy nehéz megtalálni a megfelelő keresőszavakat, és néha túl sok a "szemét" is a találatok között. Pedig gondolhatod, hogy tíz év és 17000 hozzászólás után van némi tapasztalatom a PH keresővel.... Nyilván aki itt volt, és részt vett benne, emlékszik erre arra az megtalálja, de aki csak nemrégóta olvassa a topiko (pl. én) az nem sokra megy ezzel.

    Egy ideális világban tökéletesen úgy van, ahogy írod, az ember rábízza a szerelőjére a motort, az pedig tökéletesen szakszerűen és lelkiismeretesen megcsinálja. Ha van ilyen szerelőd, marhára becsüld meg. :R
    Én sajnos még nem találkoztam ilyennel. :( Persze, mivel valamennyi rálátásom van a dolgokra így megértem, sokmindenben még a szerelők között sincs teljes egyetértés, ki így látja jónak, ki úgy. Én inkább magam is utánanézek, aminek tudok, és úgy a szerelőmmel is jobban át tudom beszélni a dolgokat, és az esetleges átvágási/lehúzási kísérleteket is időben ki tudom szűrni. A lényeg az, hogy így én is döntési helyzetben vagyok, amiből csak előnyöm származhat.
    Én úgy vagyok vele, ne pis*ljon bele, mert lehet fél évet elmegy azzal is, ameddig szavatossággal tartozik a munkájáért, de nekem nem fél évig kéne kihúzza a szerkezet a javítás után. ;)

    (#55181) persuader: Nekem más csapágyakkal van tapasztalatom. Ventilátorok. Ha csak sima híg olajat raksz a siklócsapágyukba, egészen más lesz a járási kultúrája, mintha megkapja a rendes csapágyba való megfelelő sűrűségű zsírt. :K Egyikkel sem kopik el, csak máshogy jár. Kenőanyag nélkül járatva pedig rövid idő alatt kuka.
    Az olajfilm sem egyformán ken legjobb tudomásom szerint, és az olajfilm megszakadása sem ilyen digitális módon működik, hogy még van olajfilm, már nincs olajfilm. A hideg vagy nem megfelelő olajjal széthajtott autók sem egyik pillanatról a másikra mennek tönkre legjobb tudomásom szerint, mégis lényegesen rövidebb idő alatt, mint a kellőképpen odafigyeléssel használtak.

Új hozzászólás Aktív témák