Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Somatom #117710 üzenetére

    Az a "baj", h te tök más stílusban motorozol, mint a topiklakók nagy része. Egy crusier / chopper stílusú bőrruházatban szerintem még gyárilag sincs protektor. Nyilván te ezt szoktad meg, így motoroztál végig, ezért állítod azt amit. Sőt, nem egy ilyen kaliberű motoros a szakadt farmer (nyáron rövidgatya), tornacipő, kockásing kombóra esküszik.. :) )

    Az egybe / 2 részes supersport ruhák viszont mind protektorral szereltek, én ilyet hordtam mindig is, mert ilyen stílusban motorozok utcán, tehát az én olvasatomban a bőrruha kapcsán összetartozó fogalom a beépített protektor.

    De mint láthattad, én sem kampányoltam amellett, h mindig minden esetben bőrruhát kell hordani 40 fokban. Viszont egy proti ing, térdvédőt szerintem illik felvenni ilyenkor is.

    Egyébként általában a legfőbb "kényelmetlenabőrmegatökömisbelerohadezérfelseveszem" hívők azok a user-ek, akik még sose estek minimum akkorát, h a wc-re is csak segítséggel tudtak kimenni hónapokig... :D Nyilván ne következzen be soha, senkinél, de én inkább azon az állásponton vagyok, h ha némileg kellemetlen is, de illik törekedni a baj megelőzésére / enyhítésére.

    Egyébként polóban egy nagyobb bogár is tud olyat verni KRESZ sebességehatárok mellett is, h beszarsz..

    z123456789

    Hja, jó kis gép, bár így fotó alapján lehet csalóka, azért annyira nem túrás. Sőt, guggolósabb, mint az előd 800-as VTEC VFR.
    A fekete-fehér mániám már megvan egy ideje. :D Bringám, autóm is az.

    persu

    Nincs nagy 1000-es superspot tapasztalatom, de a gyárinál egy picit rövidebb áttétellel azért az 1000-esek csak felkúsznak gázra, nem?

    Egy combosabb SM, versenyenduro pedig 100%, h feljön gázra, kuplunggal ügyeskedés nélkül is, de nyilván itt más a tömeg és magasabb a súlypont is, ami ilyen formában előny.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák