- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #10624 üzenetére
..hát most azt mondanám, hogy nagy dolognak kell ahhoz történni, hogy Rossi jövőre is a Ducati-nál motorozzon.
Kemény helyzet...Rossi-nak kevésbé, de a Ducati-nál nagyon-nagyon. Akár ki is vonulhatnak..komolyan rezeg a léc. -
mefistofeles
addikt
válasz Motion_Blur #10624 üzenetére
Én még nem olvastam ennyire reményvesztett, lemondó nyilatkozatot Rossitól.
Az szerintem egyértelmű, hogy ez az utolsó szezonja a Ducatin. Ami azután jön az pedig megjósolhatatlan egyenlőre. Sok függ attól, hogy a menők hova igazolnak, hisz szinte minden sztárnak lejár a szerződése. Az biztosra vehető, hogy Stoner és Lorenzo azt választ akit akar nekik tuti a két csúcsmotor (nem valószinű de mekkora hirig lenne ha egy csapatban fojtatnák! ) . Spiesnek borzasztóan össze kell szednie magát mert ha nem javul akkor több menő is pályázhat a helyére (Dovi már nyíltan pályázik is). Azt nehéz elképzelnem, hogy a Doki cseberből vederbe ugrik és egy másik gyenge alakulathoz szerződik tehát maradnak a Hondák és a Yamahák (a két monster pl. több mint biztatóan kezdett) vagy a saját csapat....azt én is megnézném mit kezdene Stoner az idei ducival. Borítékolható, hogy jobb lenne, neki valahogy feküdt az olasz gép...
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
- 2 Óra 1 Áráért - NIXON Sentry Solar, elegáns, napenergiával üzemelő karórák // Teljesen ÚJAK
- Polar H10 Pulzusmérő Öv Univerzális méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest