- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Petya25 #11050 üzenetére
jó volt bizony az a 2 kör.
viszont elkeserítő, hogy idén is csak a prototípus honda és yamaha fog labdába rúgni.
én a német sport1 hd-t nézem, vagy a brit eurosport2 hd-t, de sajnos a julianék egyre kevesebbet láthatóak, tegnap pont bsbk ment. néha nem tudom, hogy hova teszik a britek az élő futamokat, melyik csatorna közvetíti...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
fú, ez a szájksz ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta... jól megy nagyon.
rea meg végre dobogóra hozta a kicsit már nyugger hondát végre...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Petya25
őstag
Mi a rák van Rossi motorjával?
Négyen mentek el mellette pár kör alatt...
Románul nézem csak azért kérdem.[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
mefistofeles
addikt
Hát ez kész....
Ha Rossi hiba és gondok nélkül végigmegy, akkor is max a harmadik helyért csatázhatott volna, fényévekre a két Repsoltól! Ezen a versenyen már szinte bántóan nagy volt a szakadék a Honda és a többi motor között. Marquez, nagyon jó, ráadásul az első két verseny megerősítette az amúgy sem ingatag önbizalmát, ráadásul jó is a vas alatta! Pedrosa nem tud partiban lenni vele a Yamaha pedig (egyenlőre) úgy tűnik, hogy hátrányban is van, illetve valahogy nem is fekszik Lorenzonak. Ha hajszálnyi esélyt is akar még a szezonra akkor az idei hibakeretét már kimerítettnek kell tekintenie. Marquezzel ellentétben, benne max. a görcsösség nőhet. Rossi sokkal jobb mint tavaly, vagy jobban ráérzett a motorra vagy Lorenzoval ellentétben neki jobban bejönnek az új fejlesztések. Mindazonáltal nagyon nehéz elképzelnem, hogy beleszólhat az összetett elsőségbe!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
válasz mefistofeles #11058 üzenetére
A Yamaha-t elvileg Lorenzora fejlesztik, de Rossi is magabiztosabban megy vele. Az európai futamok némelyikén valszeg a Yamaha előnyben lesz kanyarsebességben, de asszem Marc ellen ez édeskevés lesz. Bár ha JLo összeszedi magát akkor oda fog pirítani. Ha Rossi tudja azt a szintet produkálni, mint Katarban akkor Pedrosa pisloghat.
Max egyetértek, hogy több hiba nem fér bele a szezonba. Nullázás meg pláne!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mefistofeles #11060 üzenetére
Lehet, de ha ő mondja meg, hogy merre hány méter, akkor vmi nagyon nem működik a Yamaha-nál.
Költői kérdés: Mi történt volna, ha Rossi aláír újra a Ducati-hoz és megkapja D'alligna-T.
-
Integra
titán
jó volt a wsbk futam, utolsó körös koccal rea gyerek kezd feléledni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
assen wsbk most
-
Integra
titán
eddig jó, megy több helyen az adok-kapok bradl és rossi jót meccsel
markez meg benyomta a tempomatot nyalóka mögött, gumikímélő üzemmódban....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Zoli133 #11067 üzenetére
őrület ez a honda-markez duo. még az előzés körében rávert 6 tizedet játszi könnyedtséggel. kevés ide ez a sor4 yamaha a v4 hondával szemben. de az is igaz, hogy markez legalább ennyire kell, mert zseni a srác. pedrosa harmadik, de kb vereséggel ér fel számára, vajon milyen lehet az ő helyében azon morfondírozni, hogy esélye sincsen....
pedrosa motorja kéne lorenzo alá, na akkor lenne a gigászok csatája az egész szezon. talán jövőre[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #11069 üzenetére
Sztem qva jól ment Pedrosa is, fogja ő még verni Marquez-t egy-két pályán... egyre komolyabb tempót megy, húzza fel Marquez.
Lorenzo kicsit megbillent, bizonyos kanyarokban teljesen másként megy mint Marquez...de ez lehet az ismeretlen pálya miatt is.
Én nem bontanám most meg ezt a kettőst, talán most a Yamaha kettősét sem. Iannone viszont szépeket mutat Crutchlow helyére.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz #70869248 #11070 üzenetére
Hát talán egy-két pályán lenyomja, Pedrosa, talán egy-kettőn Lorenzo is de ez az év már most Marquezé. Nagyon megy neki, plusz a Honda is brutál. Látszott, hogy csak pihenget Lorenzo mögött, aztán egyszercsak robbantott. Azért annyival semmiképp sem jobb, mint ahogy elhúzott az élen.
Ha minden így marad akkor szerintem több mint nehéz lesz megtartania Lorenzot a Yamahának. Aztán jövőre a Hondán eldöntheti a két zseni, hogy ki a tökösebb.......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
válasz mefistofeles #11071 üzenetére
Továbbra sem hiszem hogy elhozzák Lorenzo-t. Két világbajnok két brutál erős fizetés, két ego.
Mindezt úgy hogy egyelőre nincsenek kényszer alatt. Marquez a a világbajnokuk, Pedrosa meg nagyon gyors, amíg egy-kettőket hoznak futamokon, addig gond egy szál sem.
Egyedül azért hoznák el, mert elhozható, mert Lorenzo jönni akar.
De egyébként ez a jelenlegi helyzet nagyon jó a HRC-nek, két nagyon erős páros a Yamaha-nál, világbajnokok, Lorenzo és Rossi...őket elverni a Yamaha-n ad a győzelemnek egy súlyt.
Arra kell figyelni hogy a Honda jelenlegi formája technikai oldalon megmaradjon. A MotoGp projekt jó vizeken halad.
Lehetne kicsit fektetni más sorozatokba,..WSBK pl. -
Integra
titán
válasz #70869248 #11072 üzenetére
wsbk-hoz sajnos egy következő generációs blade kellene, a jelenlegi már kicsit öreg, és noha még tartja magát rea-val a nyeregben, azért ahogy hétvégén is elment az aprilia meg a kawasaki mellette... :-/ viszont most ugye ez a méregdrága v4-es ezres projekt fut, ami talán jövőre befejeződik és a motorokat piacra dobják. hogy az lesz e a fireblade utódja, valszeg nem, mert iszonyat drága motor lesz, kb csak a mocskos gazdagok fogják tudni megvenni maguknak, tehát kell majd egy fireblade utód, az meg jelenleg sehol...
-
törölt tag
Egyetértek! Amíg Honda hozza ebben a formációban az 1-2-őt addig ez nekik jó így. Lorenzo-t nem hozzák át csak azért, hogy ott legyen Marquez mellett X csillió euro-ért. Az, hogy esetleg Lorenzo jönni akar az a Honda-t nem fogja érdekelni. (Esetleg JLo fizet a Hondának! ) Korai még erről beszélni egyébként, mert ha a szezon közepén esetleg Pedrosa elkezd csetleni-botlani akkor lesz realitása a dolognak. Az európai futamok közt lesz egy pár olyan pálya ami a Yamaha-nak jobban fog feküdni.
-
mefistofeles
addikt
Azért azt ne felejtsd el, hogy tavaly is nyíltan megkörnyékezték és már idén is megmondták, hogy kísérletet fognak tenni a megszerzésére.
Ha másért nem azért, mert eddig csak ő volt aki többször is le tudta győzni Marquezt és ki tudja, jövőre nem nyúl e bele valamibe nagyon a Yamaha. Akkor azért nem mindegy, hogy a korosodó Rossi és egy újonc vagy a Doki mellett Lorenzo ül a vason. Akkor tökéletes a fölény ha a legjobb motor mellett a két csúcspilóta is náluk van.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
Ez egyszerűen nagyon nagy vzz.
Sztem versenyen megeszik a Yamaha-k, de azért amit már megint lekarcolt a pályára Marquez az valami bitang. -
Integra
titán
válasz #70869248 #11076 üzenetére
tiszta ideg voltam, mikor lorenzo ott pöcsölt előtte, ok, nem tudhatta, de mégis.... aztán sárga földbe döngölte lorenzot, szerintem lassan az őrületbe kergeti holnap is behúzza, nem lesz itt kegyelem a yamahának
-
törölt tag
válasz Integra #11077 üzenetére
Nagyon szeretnék látni egy olyan videót, ahol a pálya minden szakaszán lehet látni melyik mit megy, az összes kanyar és egyenes legalább 10-15 méteres mérési pontokkal.
Mert ami ehhez a tempóhoz kellett az nagyon határon van, sztem az íven fékezésnél jobbak a Yamaha-k, minél mélyebben annál inkább, és még a kanyarcsúcsponti sebességben is.
Sztem ez nem Honda pálya, nagyon nehéz dolga lesz holnap a Honda-nak, ...sőt talán még Lorenzo-nak is, mert Rossi kezd emlékeztetni régi önmagára..még ha az idején nem feltétlen látszik, nála ez versenyen szorzót kap. -
Integra
titán
markez +2 évet aláírt
-
Petya25
őstag
Valami jófajta link mára?
Ez egy kissé rusnya: [link][ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
lol, mit csináltak a repsolnál???????
-
Integra
titán
félelmetes ez a markez
-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz Petya25 #11085 üzenetére
Pedrosa-nak oda volt a keze....ennél jobban ment volna.
Rossi jó, le a kalappal előtte, de Lorenzo itt a kulcsfigura...mi a fene van? Nem fekszik a gumi, nem fekszik a váz, elveri Rossi és Espargaro is..
elhalványult vagy mifene....de hülyeség, mert ha csak nem teljesen biztos a dolgában, ezzel csak a saját esélyeit rontja.
Egyébként jó ki kasza volt az eleje... -
Petya25
őstag
Jó meccs lett a vége, de Maquezt nem lehet tartani, Lorenzo és Rossi követte a célba.
-
törölt tag
válasz Petya25 #11090 üzenetére
Lorenzo-val eldőlt a borjú az elején, de nagyon jó volt. Bradl mekkorát esett pfff.
Szal Marquez bajban volt szvsz, mert nem volt meg a nagy tempókülönbség ezen a pályán, ami lehet azért mert Lorenzo nagyon jó itt, vagy azért mert Marquez sokat esett tavaly, sejtetve hogy a pálya ritmusa nincs meg tejesen, vagy nem fekszik.
Meg bajban volt azért is mert Lorenzo egyértelműen jelezte hogy nem lesz könnyű.
Rossi meg kicsit elengedte ezt a futamot, elégedett volt hogy elég vert helyzetből kapaszkodott fel a dobogóra, pedig ahogy Rizi mondta csak egy kicsit kellett volna erősebben tempózni, és a végén be is eshetett volna az elejére.
De a rengeteg Rossi drukker az szép volt, tényleg szr lehet látni motorversenyzőként hogy más nemzetek micsoda ragaszkodásra képesek. -
Integra
titán
válasz Petya25 #11090 üzenetére
nagyon kemény volt, de korrekt, végre volt rendes adok-kapok
de valahol éreztem, hogy markez robbant, aztán onnantól tartja is. de ez ma nem volt sétagalopp, ezt a végén ő maga is megmondta, középen lorenzo nagyot ment.
dukik 10kmh-val gyorsabbat mentek célegyenesben, 344-gyel lőtték be őket, hondák 334. markez 2002 óta (rossi) az első, aki 6 versenyt nyert zsinórban.
megaünnep volt ez az olaszoknak, hogy rossi is dobogós lett, elképesztő tömegeket tud mai napig megmozgatni, ünneplésnél tele vola minden sárga 46-os drukkerekkel, parádés ahogy az is, hogy második helyre feljött összetettben.. bőven van még keresni valója a gp-ben....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #11091 üzenetére
szerintem sosem érte volna be markezt meg nyalókát, a köridőkből is látszott és már nagyon korán be is állt a harmadik helyre, pontosan érezte, hogy esélye nincsen. még a végén, mikor annyira egymásnak estek, hogy feljebb tudott jönni, mert lassultak elöl mind a ketten picit, akkor sem tudott volna beleszólni.
bradlt meg csak sajnálni lehet, ráadásul neki a következő 1-2 hónapban dől el, hogy hosszabbítanak e vagy sem. erre tessék... és hiába látta a főnökség is, hogy nem tehetett semmit, ez akkor is egy dnf lett...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Pedrosanak ezt meg kellett volna csinálnia...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #11094 üzenetére
Sztem ő volt a leggyorsabb a pályán, de hát az kevés. Viszont a két Yamaha-ban volt kakaó, pedig itt sem kicsi az egyenes.
..de Marquez ezt most nagyon akarta, talán a tesó miatt, talán mert alapból ilyen, mindegy, szinte minden kanyart túlvállalt, és kőkemény volt amikor be kellett tenni a motort a másiknak.
Lorenzo eltünt.. -
Petya25
őstag
Tök jó volt a mai futam, kár hogy Rossi motort cserélt rögtön az elején, így is bejöt 5re.
Lorenzóval mi lesz, akar egyáltalán még motorozni?
Marq ellenfél nélkül végigment....Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
quby
őstag
válasz Petya25 #11096 üzenetére
Igen a tempót tekintve Rossi nagyon jó volt. Még Jobb is mint Marquez. Bár ha lett volna ellenfél biztos tudott volna többet is a kis spanyol. A doki meg lapot huzott 19-re és nem jött be. De ha bejön...
Lorenzo meg fejben van széthullva szerintem. Ő nagyon arra koncentrál hogy Mark elveri, pedig arra kellene hogy Rossi elveri. Vagy kezd rájönni hogy Rossi csak akkor nem verte amikor lábtörés miatt kihagyott 6 versenyt, vagy Ducatin ült, vagy visszatért a számára idegen csapatba/motorra? Mert az Idén 6:2 Rossinak
Marquezt meg nagyon csípem, de ez már olyan mint 1988 vagy 2004 az F1-ben.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
törölt tag
Marquez volt a leggyorsabb, komoly időelőnnyel Rossi ellen is, a végén 24 vagy 25 másodperc előnye volt, ez pedig jóval több mint egy pit-ből rajtolás.
Lorenzo-naak meg a legvalószínűbb hogy nem fekszik a technika valamiért...lehet lélektani oka is, de az messzirre vezet és a nagy része találgatás lenne.
Rossi-nak tavaly nem feküdt valami, Lorenzo-nak igen, és most fordítva...
Azt amit Lorenzo tud, azt nem lehet elvenni tőle, ahogy Rossi-tól sem lehetett. Lorenzo elverte Rossi-t a lábtörés előtt is, utána meg pláne...nem véletlenül kapott ultimátumot Rossi-tól a Yamaha.
Most nem annyira erős eddig, de Lorenzo egyértelműen Marquez kategóriája. ..ha zseni Marquez akkor zseni Lorenzo is.
Márpedig Marquez túlszárnyal eddig mindent, még én sem gondoltam volna ezt a sorozatot, szinte mindegy, hogy éjjel vagy nappal, vizes pályán vagy szárazon, Yamaha pályán, pole-ból vagy sem...megnyeri a futamokat, mivel régen láttam hasonlót, és is azt gondolom belül, hogy valahol nem fogja tudni megcsinálni...de ezt már gondoltam eddig is egy-két pályán, aztán megcsinálta.
Lorenzo Rossi-t már megcsatázta, az újra feljavuló Rossi nem tudom mennyire képes felcsigázni Lorenzo-t, mert ő most absz. Marquez-t látja, erősebb és jobb motort akar, hogy tudjon meccselni....sztem azon dolgoznak hogy átmenjen a HRC-hez, ami nem tudom mennyire lehetséges, elvileg nem kell Lorenzo a Honda-ra, de azzal hogy feljavult Rossi, talán elengedhető Lorenzo. -
Petya25
őstag
válasz #70869248 #11098 üzenetére
Azért Rossi 25 mp hátránya nem csak a cseremotor miatti 300m hátrányból jött össze, hanem hogy 20 másik motort is meg kellett előzni közben. Tehát a rendes helyéről indulva sima dobogó és Marq sarkát taposta volna alapból, aztán abból bármi lehet...
Azt figyeltétek, hogy Marq hogy cserélt mocit? Le se szállt csak átugrott és már rántotta is neki. Egy secet még ezen is nyert, le a kalappal.
-
törölt tag
válasz Petya25 #11099 üzenetére
A 26 körből 18 körben Marquez volt gyorsabb, 8 körben Rossi, amiből 4 kör százados eltérés.
Az első 10 körben volt a gond, ott kapott Rossi 25 másodpercet, azt tartotta nagyjából..felment 27mp-re a végén, de az utolsó körökben Marquez már kiengedett, és így vissza kb. 26mp-re.
A pit-ből rajtolás az 8 mp volt.
Nyilván benne van az előzgetések, de sztem ott kb. annyit bukott mint amennyit Marquez a hibájával, Dovi' előtt szaladt ki a pályáról, és Dovi' mögé jött vissza 4 másodperccel.
A még vizes pályán nyújtotta meg Marquez nagyon (és Dovi' is).
..ha Marquez mögé ért volna Rossi persze az egy más történet, de nem volt ott, és a Pit rajtolást kivéve sem lett volna ott, hiszen rengeteget kapott az első 10 körben, azaz a vizes gumikon, és motorváltás után.
Elől menni sem egyszerű, mert nincs viszonyítási alap, te szaladsz be mindenbe elsőnek, amikor száraz és le kell tapogatni, és amikor újra elkezdett szemerkélni.A motorcsere az nagy volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest