- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz Anonymus X #2250 üzenetére
Jaja
-
poli27
veterán
válasz Anonymus X #2248 üzenetére
Vicces hogy eddig nem számítottak a telnél UPC nek, hogy ingyen hívják egymást.....
-
banhammer
veterán
válasz Anonymus X #2248 üzenetére
Nem kell mutatni a levelet én is kaptam.
Most 10Mbitem van 8 helyett.
Az upload csak 0.7Mbit, az mondjuk nem érdekel, mindenhol brutális arányom van (9, 10, elite).\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
benceecneb
tag
Felhívtam őket, hogy mi a stájsz. Ügyintéző azt mondta, hogy eddig 5 település (Ecser, Gyál, Maglód, Vecsés és még volt egy) hálózatát készítették fel a sávszélnövelésre, tkp ott történt ez meg, ahol eddig kiépült a Digi, vagy tervezik, ugye a start-bronz-silver csomagosok 10Mbitet, a gold-platinum csomaggal rendelkezők 20Mbitet kapnak ajándékba és addik érvényes ez a "jutalom" ameddig az előfizetés nem változik.
-
enginev3.0
félisten
válasz benceecneb #2256 üzenetére
Persze "pont ott" készítették fel a hálózatot, undorítóak
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Anonymus X
tag
válasz benceecneb #2256 üzenetére
Mindenre van megfelelő válaszuk. Jelen esetben ez akár igaz is lehet, de nincs bizalmam a cégben, ezért én továbbra is kamu dumának tartom. Egyetértek enginev3.0-val.
banhammer:
Azért linkeltem, mert abból világosan kiderül a kérdésedre a válasz. A kérdésedből ítélve pedig nem gondoltam volna, hogy te is kaptál ilyen levelet.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
poli27
veterán
Ha már a kábelt nem fejlesztette a UPC, és nem lett fiber power, legalább a vdsl-t megcsinálhatná, ha már ennyire maradni akarnak a telefonon szolgáltatott netnél...
-
explorer68
tag
Jelentem be vagyok kötve a mai nappal!!!
Kérdésem akinek már van gyakorlata, hogy uTorrent alatt mit kell tenni, hogy a feltöltés a maximumon menjen, miközben a letöltés éppen nem megy. Úgy látom van összefüggés a kettô között és nem mindig töltök le, viszont jó lenne sokat feltölteni. Köszi elôre is annak aki tudja és segít![ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz explorer68 #2261 üzenetére
nálam így vannak és nincs gondom a sebességgel, bár persze nem túl sok a feltöltési sávom...
http://noob.hu/2012/05/02/utorrent_1.jpg
http://noob.hu/2012/05/02/utorrent_2.jpg
http://noob.hu/2012/05/02/utorrent3.jpgNa meg néha van hogy egyszerre fut vagy 30-40-50+ linux torrent is az utorrentben úgy azért összejön a sebesség!
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Monorról van valami hír.
Nekem van 3 szolgáltatásom most a UPC-nél, de a netet külön számlára megy, ezért engem az előbb a másik kettővel kerestek meg:A mostani TV (2986)+Telefon (2540) 5526Ft helyett ezt ajánlották:
- TV: 2300 Ft
- Telefon: 1530 Ft
Tehát 1696Ft-ért (azaz 30% kedvezményt) adnák.
Csupán telefonon szóbeli szerződést kössünk mindkettőre plusz egy évet.Kérdeztem, hogy meddig kell dönteni.
Azt mondták, holnap 18-ig nem döntök, akkor lejár a kedvezményes ár.Nem tudom, hogy a 24 óra döntési idő mennyire állna meg egy fogyasztóvédelmi eljárásnál... Vajon elegendő idő -e ez már, hogy végiggondolva tudjak dönteni...
Ezek szerint féltik a pozíciójukat....
Azért jó lenne valami konkrétum már a Digiről..... -
bigdady
nagyúr
Szemetek csak ott növelnek sávszélt ahol megjelent a digi
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2262 üzenetére
Túl sok a kapcsolatod.
Próbáld meg így.A BitTorrent / Protokoll titkosításnál pedig a Kimenő résznél állítsd át "Engedve"-re vagy "Erőltetve"-re.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Dictator^
veterán
válasz banhammer #2266 üzenetére
800/200/20al simán jó minden.
igaz kicsit mefogja, de maxxal jön minden, illetve amit visznek, azt tudnak maxxal is vinni.
mindemellett kb 9 mega letöltésnél, 2.8 mega feltöltésnél mp-enként van kb 26os latency-m ingameÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
explorer68
tag
Köszi mindenkinek a beállításokat! Tulajdonképpen bármelyikkel tudja a max. sebességet fel/le, de nem tudom miért csinálja, hogy 0 letöltés mellett, tehát csak felfele megy a cucc: ha nincs a top-on a program (tehát nem háttérben) akkor iszonyúan ingadozik a sebesség 100 Kb/sec és 3.0 Mb/sec között. Viszont, ha a top-on van és ott mozgatom az egeret képes percekig 3 megával menni, de ahogy háttérbe kerül, pl. böngésznék akkor elkezd zuhanni.
Miért lehet ez? -
koháry
tag
válasz explorer68 #2270 üzenetére
Azért,mert a digi hálózat is nagyon el van keseredve,hogy még nem építik ki monoron pedig már három hónapja bedobálták a szórólapokat és ezért csak félkedvel végzi a munkáját.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
poli27
veterán
válasz explorer68 #2261 üzenetére
Azta akkor van boldogság?
-
whitezo88
nagyúr
Remek, nincs net. A modemen az Activity led sötét, hiába dugdosom ki be. Még szerencse hogy van mobilos netem, arra vagyok kapcsolódva. Most megkérdezném kinél nincs de akinek nincs úgysincs itt, kivéve ha ő is mobilnetezik
-
banhammer
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz explorer68 #2270 üzenetére
De várj, ez torrent alapú, nem lehet , hogy olyat seedelsz, amit alig szednek, illetve kb 100 seeder van melletted?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
enginev3.0
félisten
Az is nagyon durva, hogy a rubicom területeken milyen árak vannak
http://www.upc.hu/kabel-internet/fiber-power-50/#
Fú....
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2278 üzenetére
Én ilyenekkel már nem cukkolom magam.
-
titán
Azok csak lista árak.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
koháry
tag
Idézet a Strázsa c. havilapból:
" Lendvay Endre felhívta a figyelmet, hogy tudomása szerint nemsokára új kábeltelevízió és médiaszolgáltató kezdi meg működését a városban, igen kedvező díjakkal. Javasolta, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot,hogy a GEMINI TV műsorát is sugározzák.
Pogácsás Tibor válaszában elmondta, a médiatörvény kötelezően előírja a szolgáltatónak, hogy az önkormányzat számára csatornát kell biztosítani tájékoztatási jelleggel. Ez nem jelenti azt, hogy önálló csatornát kell.hogy biztosítsanak. Tudnak róla, hogy munkát végeznek, az engedélyt megkérték, de még nem vették fel velük a kapcsolatot."Szóval így állnak a munkálatok Monoron. Most már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy legkorábban csak nyár végén lesz itt akármi is belőle, de lehet, hogy kihúzódik az egész őszre, főleg, ha itt is sokat szaroznak majd a helyi tv miatt.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
leviske
veterán
Ugyanez a T-Home-nál 4390- és vannak a 29-es körzetben is. Nem reklámozni akarom őket, csak szólok, hogy felesleges az irigykedés
-
explorer68
tag
-
whitezo88
nagyúr
hazajöttem, de a net még mindig rossz. a Hírhedt 651-es hiba. Olvasom, hogy filet kell lecserélni de a router se tud betárcsázni, ahhoz meg semmi köze a PC-hez (közvetlenül gépre dugva dobja, hogy WAN Miniport csatlakozásnál elakad, és 651 error.). hívnám a 1221-et, de 1 órája visszadob hogy túlterhelt... holnapra meg lenne dolgom...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Most kötnek Digi tv-t a szomszéd utcában, kár hogy nem netet
-
TCr
veterán
-
TCr
veterán
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2287 üzenetére
Merre fele vagy a 29-es körzetben?
-
banhammer
veterán
válasz whitezo88 #2293 üzenetére
Nekem ilyen magától megjavulós problémám már volt egészen harmad napig amikor újra előjött a probléma.
Kijött a szerelő, modemet cserélt, beszólt a központba és kiderült, hogy a központban maceráltak valami kártyát és azt dugták vissza rosszul.
-
explorer68
tag
Viszem vissza Monorra a modemet, mert lemondtuk a UPC-t!
Mire készüljek, mit vigyek, belekötnek valamibe, mire készüljek?
Maglódról csak a Monori ügyfélszolgálatra lehet bevinni a cuccot?[ Szerkesztve ]
-
Infomaker
tag
válasz explorer68 #2295 üzenetére
Mibe kötnének...ha nem vagy már hűségben, akkor ennyi volt.
-
banhammer
veterán
Általában a hét valamelyik napján az adott településen is van ügyfélszolgálat.
-
Dictator^
veterán
Modem, tápkábel, lankábel, telefonkábel, bár szerintem , ha a táp és a modem megvan, a többi lesz@rják.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kabelmania27
félisten
válasz explorer68 #2299 üzenetére
Minden tartozékot le kell adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest