- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Apple notebookok
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz Dictator^ #2648 üzenetére
Van tuner a tv-ben, nem a digisport csatornát néztem, már nem tudom melyiket, de nem volt minőségromlás.
Továbbá a hdbox is a koaxról kapja a jelet, ahogy a tv is, tehát ha a koaxról nézem se lesz HD mert nem adtak a koax végére hdmi csatit?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Igen. Kolléga marhára hadakozik, hogy csak HD boxról lesz hd az adás. Ez meg szerintem marhaság. Remélem érti az iróniát a kérdésben, bár lehet nem voltam elég egyértelműen irónikus.....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Dictator^
veterán
Teljesen én se ástam bele magam, de:
A TV-d-be (LCD-tv DVB-C tunerrel), direktbe van egy DVB-C tunered, tehát a képi megjelenítőnek nem kell külön kábel képátvítelre.. gondolom ezt jobban nem kell részleteznem.
A DVB-C-s SD Digiboxba, ismént van egy DVB-C tuner, AMI HD-ADÁST adna, ha nem egy SCART kábellel menne a tv-dbe a "digitális jel"?
Lehet nem a legjobb a megfogalmazás.
De mivel kábelről beszélünk, láttál már akármilyen konzolt: ps3 vagy xbox-ot scarton vagy rca-n átvitt kép+hang jelet, összehasonlítva egy hdmi-vel? ugyanaz nem?
Az az én elképzelésem, lehet hibás.
Végülis a vitapartner nem én vagyok hanem BBéci[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Samott
addikt
Ullon vegre engedelyezte a "tanacs", hogy a Digi kiepitse a halozatat. (Ulloi Hirmondo, 7. oldal)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Zolás
addikt
válasz Dictator^ #2655 üzenetére
Nincs vitapartner. Szakszerűen elbeszélgetünk, aztán vagy egyezik a vélemény, vagy nem.
PS3 képét láttam falra vetítve, ott is próbálkoztunk kábelekkel, melyik a szebb. Nem látszódott minőségromlás, pedig elég nagy falra vetítettük. A hang külön ment hifibe, az állandó volt.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
upc-nél csinálnak valamit ma?
Reggel 2,5 mb/s helyett volt 11 most meg 3,5. -
berbatov2
senior tag
válasz benceecneb #2663 üzenetére
Kicsit bővebben esetleg?
-
BBéci
legenda
A tapasztalat hiányát nem tudod iróniával elfedni.
A Digi HD adásait kétféle módon lehet 1920x1080 felbontásban megjeleníteni, nézni.
A tévé saját DVB-C tunerjével és HDMI kimenetes, HD beltéri egységgel. Scartos SD boxból legfeljebb 720x576 megy ki, amit lehet 576i-nek is nevezni.
A falra vetített képet ne is emlegesd, jó vászon nélkül egy 10 M forintos high-end projektor sem ér kutyasz@rt sem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
banhammer
veterán
válasz kabelmania27 #2665 üzenetére
Vagy csak ennyit bír a routerre.
Ha 10/100-as a router akkor azon ha megszakad akkor se jön át több 10 Mbitnél.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
bigdady
nagyúr
válasz benceecneb #2663 üzenetére
Mondom 11 mb volt, majd most 3,5 (előfizetve: 2,5 mb).
Amúgy ez a ruterem: Asus WL520GC
Ezt tudja:
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps
802.11b: 1, 2, 5.5, 11Mbps[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #2671 üzenetére
ruter mennyit birna?
-
izur
csendes tag
válasz bigdady #2670 üzenetére
Nálunk Üllőn a "telepen" aki újrakötötte a net szerződését felnyomták 10/4 -re (nem biztos hogy ez a pontos érték) a le és feltöltés sebességét és az árát is csökkentették 1700 forintra . Én pl a legkisebb csomagot vettem anno 2300 forintért. Most örülünk 1 kicsit. Lehet hogy a régieknek is megtolták a sávszélességet.
-
izur
csendes tag
válasz kabelmania27 #2675 üzenetére
Én már ennek is örülök Sajnos földkábeles részen azzal küzdünk aki van.
Oszlopot a T nem akart nálunk állítani, Digit meglátjuk hogy hajlandó e 1 év múlva. Addig örülök a 10szeres sebességnek ...............[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Tegnap este szörfözgetek a tv műsorok között és valami digi sport ment épp. Nem tudom melyik csatorna helyett volt. Még eddig nem láttam vagy csak nem figyeltem oda rendesen. Pilisen lakom. remélem ez annak a jele, hogy hamarosan betör ide is a digi.
-
SirKero
őstag
-
dr.bubo
őstag
Annak a jele, hogy a szolgáltatód betette a digi sportot is 2010-ben.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
enginev3.0
félisten
netem 300kb/s helyett rá van szokva a 320kb/s-re
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
poli27
veterán
válasz enginev3.0 #2684 üzenetére
Jelentsd be hibára
-
DuplaZso
aktív tag
Szevasztok !
Péterin a Kossuth és a Széchenyi utcában már oszlopra az optikát.
[ Szerkesztve ]
-
DuplaZso
aktív tag
Csórókáimra pont itt az esős idő, nehogy véletlenül normális tempóban tudjanak haladni...
-
Infomaker
tag
Valaki kérdezze már meg plz hogy Monorral wtf?
-
Infomaker
tag
Egy gond lehet: Péter: ELMŰ; Monor: DÉMÁSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest