-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
explorer68
tag
válasz kabelmania27 #1800 üzenetére
Van itthon osztóm egy rakás!
-
gyiku
nagyúr
mindenki keszulodik elo, de minek? nem tok mind1, hogy 2 vagy 3 ora alatt vegeznek?
hüllő
-
kabelmania27
félisten
válasz explorer68 #1801 üzenetére
Csak jófajta osztót szabad használni
-
Infomaker
tag
válasz Dictator^ #1794 üzenetére
Nekem a dolgozószobában van a router meg minden.
Akkor oda kéne lehúzni az optikát (hiába új ház, csak kábelcsatornával fog menni)
És ott lesz a box, és a boxból vissza a padlásra, és le a másik szobában a tévéhez...Nekem a sat fejből jön le coax a tévéhez, azon rf dugó van vagy mi az..maga a kábel ugyanaz ugye?
-
smog86
senior tag
Több oka is lehet, pl. nem biztos hogy olyan szépen megfogja csinálni a kábelezést, mint ahogy azt te tudnád ha rászánsz 1 órát, persze van olyan akinek ez nem számít, mert igénytelen.
Meg nem biztos hogy mindenki örül, ha 5 kor betéved hozzád a szerelő és ott van este 8ig.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
De utálom az ilyen embereket.... A szerelő is ember bazze nem a seggedet köteles nyalni ! Neked is van munkád ( feltéve ha nem apuci szoknyája alatt ténykedsz), neked is biztos jól esik ha segítenek néha ! Ennyi pusztán emberi hozzáállás kell, nem ilyen mint amit előadsz !
-
Dictator^
veterán
válasz explorer68 #1801 üzenetére
Milyen osztód van ? Pontos adatai?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Rent
senior tag
Nem nem a seggét köteles nyalni, hanem köteles szakszerűen szépen behúzni azt a kb 10 méter kábelt mindenféle "szakmai" segítség, előkészület nélkül, ezt nem azt jelenti, hogy nem kell megkínálni innivalóval, meg pogácsával de ne én kössem már be. Főleg, hogy a tányéros diginél volt bekötési díj is nem kevés és még zsebbe is adtam mellé.. Ezért nem értem, hogy miért kellene kampót raknom a házfalra, vagy előbehúzót raknom a falba, ez úgy gondolom nem az én dolgom, hanem a szolgáltatóé. Ez nem lenézés, és nem nem emberszámba vétel.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Senki nem mondta hogy neked kell megcsinálni mindent ! Csak ha speciális dolgokat akarsz pl csőbe húzás ,pláne ha már van benne valami, akkor te is kiveheted a részed a segítségből, és ezt nem úgy értem, hogy neked kell megcsinálni! Falba egyik szolgáltató se szerel kötelező jelleggel, jobb ha tudod, falon kívül helyezik el a kábelt! Azt meg nem mondta senki, hogy nem törekszik az ember aki beköti a szép szakszerű munkára !
-
gyiku
nagyúr
ocsem, de el vagy tevedve. csak hogy tudd, az osszes melosnak ki van nyalva mindig a valaga, kave, udito stb. akkor is jattolok, ha semmi extrat nem kertem, csak a dolgukat csinaltak, de azt normalisan. nekem nem kotelessegem tudni krimpelni, kabelt behuzni, stb. azon felul a 90% csak visszael a joindulattal es szarik az ember fejere. errol ennyit.
hüllő
-
koháry
tag
Én is kaptam szórólapot, monoron a Forrás utcában (a piac mellett) 😄
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
Dictator^
veterán
borravalót te döntöd el kinek adsz nem? akkor adod, amikor már leléptek, nem amikor bejöttek.
ha jól csinálták odaadod, ha nem , akkor nem..vagy odaadod előre és elvárod, hogy megcsinálják, ami alakulhat máshogy is..
mellesleg itt a diginek elvileg 2 órája lenne egy háztartásra.. mi kicseréltünk mindent helyettük nagyrszében, mégis hálózati hiba miatt 3,5 órát voltak itt..
-
Dictator^
veterán
válasz explorer68 #1817 üzenetére
TV zseni kevésbé vagyok, ők 5-1000mhz-s splittereket adnak, nem tudom ,hogy nagyobb átfogás, itt mivel jár. De elvileg lehet megfelel ez is.
Ne vegyél a szerelőnek semmit, ő odaadja, és kicseréli, az kb 2perc.. még annyi sem.Mi az UTP-t azért vettük mert falba vezettünk, elosztókat nem vettünk, mert azt akárhonnan nézve is pár perc időt javított volna az egészen, így azokat ők cserélték.
-
kabelmania27
félisten
válasz explorer68 #1817 üzenetére
Szerintem ilyen osztót egy kábelszolgáltató sem fog beépíteni.
F csatlakozós osztókat szoktak használni. -
koháry
tag
A facebookos csoportban azt írták, hogy állítólag 3 hónap lesz mire kiépítik és működik majd a szolgáltatás. Remélem, nem kell addig várni majd.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
Mr.Csizmás
titán
digi-s téma, monoron: szerződést lehet már kötni? a szórólapot láttam már a faces csoportban.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
leviske
veterán
válasz Mr.Csizmás #1827 üzenetére
Ha jól vettem észre, akkor mind a két betelepülő cég azt a taktikát alkalmazza, hogy ahová bedobják a szórólapot, ott már lehet szerződést kötni. Én spec üllőiként még nem kaptam szórólapot, pedig hozzánk elméletileg hamarabb jönnek.
-
gyiku
nagyúr
-
Linkh
tag
válasz Mr.Csizmás #1829 üzenetére
De jó,hogy M.erdőig jutnak el, Pilis city az már smafu nekik.
-
Infomaker
tag
válasz Mr.Csizmás #1833 üzenetére
Én már a haverokat a 80 helyett a 20M-ra beszélem rá, hogy ne foglalják majd a gerincen a sávszélt előlem
-
Dictator^
veterán
-
Insolent
aktív tag
Uraim!
Egy kis feszültséglevezetésre invitálnék mindenkit aki a "nyomortel" miatt szív.
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
kabelmania27
félisten
válasz Insolent #1840 üzenetére
Nyomortel ez jó
Valóban bosszantó tud lenni, hogy kevesebb havidíjért gyorsabb internet lehet igénybevenni a kábelmodemes területeken, de a tv szolgáltatás szerintem nem olyan rossz
Nálam ez érhető el 3790Ftért, ugyanennyiért egy másik városban jobb a kiosztás. Ha összehasonlítom az én lakhelyemen kiosztását a 29-es körzet analóg bronze kiosztásával, szerintem sokkal jobb ár/érték arányban van a 29-es körzet kiosztása.
Internet csomagok közül én hármat választhatok 1megásat,6megásat és 10megásat.
Nálatok digital gold most 3 550 Ft, szerintem jó havidíjnak mondható.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz kabelmania27 #1841 üzenetére
És a telefon? Diginél 500... ami mindenhova ingyenes Mo-n belül.
UPC-Tnél 4700, ugy , hogy csak 100 óra ingyen 29-es körzeten kivűl..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kabelmania27
félisten
válasz Dictator^ #1842 üzenetére
Igazad van, tudom hogy a legolcsóbb a Digi, de nagyon sok helyen nem elérhető, akár ha a 29-es körzetet nézzük, akár ha az ország többi részét.
Nagyvárosokban van Digi, illetve a budapesti agglomeráció területén pár városban, de ahol igazán kellene hálózatot kiépíteniük, (mert esély sincs arra hogy ezeken az elmaradott területeken normális szélessáv elérhető legyen ) sosem fognak terjeszkedni.
Nálam következő a választék: t-home, invitel kábel, 2 drága mikrós szolgáltató, mobilnet.
Más területeken is létezik a 29-es körzethez hasonló jelenség, hogy a telefonos és koaxális hálózat egy szolgáltatóhoz tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
500ftos digi az egész országban ingyenes. (külön lehetett kérni szerződéskor)
DIGIFON500 Díjcsomag
A szolgáltatás havidíja
500 Ft/hó
Saját hálózaton belüli hívások díja
0 Ft/perc
Helyi vonalas hívások díja egységesen a nap 24 órájában
0 Ft/perc
Belföldi vonalas hívások díja egységesen a nap 24 órájában
0 Ft/perc
Romániai DIGI vonalas hálózat hívásának díja egységesen a nap 24 órájában
0 Ft/perc
Bármely belföldi mobilhálózatba kezdeményezett hívások díja egységesen a nap 24 órájában
25 Ft/perc[ Szerkesztve ]
-
-
Dictator^
veterán
világos, az alap csomagon belül asszem +370ft-ot nő az ára, ha kéred bele, rohadtul megéri.
hálózatos cuccokat el lehet így intézni, plusz a mobil is olcsóbb mint a kártyás mobilom hivásdíja percenként, illetve az előfizusnál is jobb.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.