Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok! Elköltöztem a Balaton mellé, a jelenlegi telekom mobil xl előfizuknak menni kell, ezek helyett keresnék mást, elsősorban vodás flottát, telenort nem csípem, a hangminőség is fontos, telekomnál van volte, vodánál is mennie kellene. Készüléket nem akarok vásárolni, kártyával tudok számlát kiegyenlíteni, mailben küldött számla előny, nem nagyon szeretnék az ügyfélszolgálattal beszélgetni, de ha kell valami, ne heteig tartson.
    Mivel itt annyira gyenge a telekom térerő, hogy az épületben, ahol a hónap 95%-át töltjük, szinte nem lehet telefonálni, wifi híváson keresztül megy ugyan rendesen, de úgy viszont nincs hívásvárakoztatás, és 3-asával jönnek a nem fogadott hívásról az sms-ek, az asztal két oldalán ülve, a 2m-re lévő másik készülket tárcsázva, másikat hívva is simán bemondja, hogy nem elérhető, többször próbáltuk, ez sajnos ilyen. Más hívóknál is megtörténik ugyanez, a másik fél olyankor azt hallja csak, hogy nem vagyok elérhető, a hívott felet sms-ben értesítik. Mivel az előző helyen a net+ vezetékes tel is fel lesz mondva, a magenta1 is bukik, ergo a mobil tarifás 20% kedvezmény is odalesz, szóval ideje körülnéznem, merre mozduljak.
    Tudtok olyan flottát, ahol korlátlan belföldi beszélgetés 4GB net korlátlan sms vagy legalább 200db sms belefér 5-6-7 ezresbe? Amennyiben eu-s számot tudok hívni ingyenesen a csomagban foglalt összegből, csak pozitív, 4G net 4GB adatforgalmi kerettel legalább legyen, van, mikor a fele is megmarad,de jó a ott van, a telekommal rendkívül sok a baj, m7- m5, m3 vonalán is le- leszakad a net, itthon is, menet közben is megszakadnak a hívások. Telefonra nem lehet panasz, két db oneplus 8 pro, és mindkettőnknél jelentkezik.
    Jelenlegi jelszintek:

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák