Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Beszereztem egy ilyen USB Ethernet adaptert be is kötöttem, had lássam hogyan működik, először nagyon megörültem mert rádugtam az MK808-am ra bepipáltam az Ethernetet és működött mint a karikacsapás, semmit nem kellet csinálnom. Megnéztem web-en pár oldalt oké minden rendben, gondoltam tesztelek egy full HD filmet. Ment 10mp-t szépen aztán megállt minden, kimerevedett a kép, éppen hogy nem kék halál. Na sebaj volt már ilyen uccu neki restart eljátszottam ugyan ezt a kört még 1x ugyan ezzel a végeredménnyel. Kizs legelső kernele és 1.5-ös rom volt fenn (nekem egyedül ezzel a kombóval van stabil használható wifi-m) gondoltam, biztos ebbe még nem az igazi a támogatás. Gyorsan fel is tettem a v4-es KIZS kernelt az új 1.6-os rommal. Az eredmény ugyan ez, mikor a kütyü elkezdi használni az internetet rá 10mp-n belül kifagyás.
Valaki nem tud erre valami hasznosat mondani, nem tudom mi tévő legyek. Lehet, hogy az adapter a rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DIGI internet
- DJI topic
- Pulzust és hőmérsékletet is mér a Huawei FreeBuds Pro 2+
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorola Moto G31 - inflációkövetés
- További aktív témák...
- Eladó GAMER PC! i3-12100F , 16GB DDR4 128 GB SSD 1 TB HDD GTX 1050 Ti
- HP Z2 TOWER G4, I7-9700, 16GB RAM -3200MHZ-, 256GB NVME SSD, DVD író
- Belépő szintű Gamer PC eladó i7 4790// RX 590 8GB// 16 GB DDR3 ram// 650 W táp// 500 GB HDD
- GAMER PC:i7 8700/16GB RAM/1TB M2 SSD/2TB HDD(4x500GB)/GTX1080Ti/1 hónap garancia
- Épített Gamer! GB B560 i5 10400F 16GB DDR4 1,2TB SSD RX 5600XT GAMDIAS Argus E1 RGB Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest