Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Rövidre fogva a dolgot:
    Kellene nekem egy sisak, a réginek mállanak szét a gumi alkatrészei.
    Nem kapok, bár méretben papíron elég lenne a XXL méret, gyakorlatban mind kicsi, tavaly lejártam Győr és Sopron összes boltját, ahol sisak van, nem kapok méretet.
    Tavaly azt tanácsoltátok, hogy próba nélkül ne vegyek. Viszont semmi kedvem elmenni (Sopron mellől) Nyíregyházára, vagy Budapestre, azon agyalok mégiscsak rendelni kéne. Ha a XXL mindenből kicsi, elvileg az XXXL-nek jónak kell lenni.
    Mivel ritkán motorozok, de az tuti, ha a jelenlegi robogómat eladom, akkor is lesz egy kétkerekű a garázsba....Na, drága sisak nem kell. De olcsóbb nem lesz, meg ilyenkor vannak az akciók, rendelni kellene. Google keresések után két méretben jó típust találtam:
    [link] [link]
    Így leírás alapján a fehér szimpatikusabb. Mielőtt hirtelen felindulásból megrendelem, azért megkérdezem a társaságot, mégiscsak több sisakot hordtatok mostanában mint én, nekem a Kiskőrösi (80'-as évek) sisakok óta egy volt, ami most állásában tönkrement. :U
    Ha számít, egy 125-ös robogóra kellene, jó időben. Ha más motor lesz, akkor sem száguldozós Pl: [link] . Zárt bukót ismerem, azt vennék, de nem szentírás. Nem kell csicsás, abból már kinőttem, tekerek a 60 fele.... :DDD
    Vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák