Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz Janos46 #34417 üzenetére

    #34408 azbest
    Ghosting alatt mire gondolsz?

    #34410 laskr99
    Most is már van alufóliázva, de az Ender 5 plus asztala nagyobb mint egy Ender 3. Sajnos több is benne az egyenletlenség, pedig vagy 3-4 órát biztos elvoltam amire a jelenlegi szint beállt, ami még koránt sem egyenes, mert még van az asztalban 0.106mm eltérés összesen. Ebben benne van még a bl touch mérési pontatlansága is. Ettől függetlenül nem tökéletes.

    #34417 Janos46
    Hát az üveglap mondhatni egyenes a gyári ender üveg, mivel ha ráteszem az vízmértéket keresztbe akkor az egyenes nem billeg, viszont ha az mögé világítok akkor egy kicsi fény itt ott szűrődik át a vízmérték alatt.

    A gyári alu (3mm) asztal hát az is hasonlóan „jó” vízmérték keresztbe kb. jó, nem billen sehová, viszont a vízmérték mögé világítva ott is előjönnek „foltok”.

    Ettől függetlenül az asztal hőátadása jó, mert duplán le van ragasztva hőtükör fóliával, így közepe és az asztal legszéle között nincsen 1 fok sem az eltérés. Alufóliával hézagolva sem tökéletes, de jobb az asztal.

    Egyébként, ha lassabban indul, mert lassabb az átmelegedés az nem zavarna ha tudnám, hogy a 6os üveglappal egyenes lenne akkor nem érdekel ha +2p a felfűtés.

    Ender5 Plus amúgy az áldozat, így az asztal CSAK Z irányba mozog.

    Azért a sok dráma, mert lenne pár 20+ órás nyomtatásom PETG-ből és nem akarom, hogy deformálódjon a cucc, és újra kellene kezdeni.

    Köszönöm a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák