Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nimfas

    addikt

    válasz gtamate2 #83511 üzenetére

    Igazából teljesítményre elég volt a 380 is, csak mivel eleve a Sapphire blackplate volt az ajánlott a zaj és hűtés miatt ezért tartok az XFX-től még ha nagyobb teljesítményű is.
    Ez a levásárlás dolog hogy működik? Mondjam hogy várnék 2-3 hetet míg kijön a 480-as széria vagy az Nvidia új kártyája és akkor térjünk vissza a témára? Bocs, de még nem nagyon volt ilyen esetem....

    "A kártya TDP-jére 150 wattos értéket adott meg az AMD, ami az 5 TFLOPS-ot, az új mikroarchitektúrát, valamint gyártástechnológiát is figyelembe véve egyáltalán nem hangzik olyan jónak. Ezt a teljesítményt a GeForce GTX 980 165 wattal produkálta, a néhány hete megjelent GTX 1070 pedig hasonló keretből 6,5 TFLOPS-os értéket hozott ki. Így tehát az előrelépés legfeljebb az AMD korábbi termékeihez mérten számíthat nagynak, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy ezek csak nyers számok, a valós képhez mindenképpen meg kell várni a teszteket. Ez legkorábban valamikor június végén lesz esedékes, ugyanis a Radeon RX 480 csak közel egy hónap múlva, június 29-én kerül fel a boltok polcaira."

    Azért lehet 1 hónapon a bolt is kiakadna, nem? A kérdés hogy ez az amcsi megjelenés és ár a 200 USD?
    Nálunk mikor jelenik meg? Nem mintha annyit játszanék.....
    Nyilván egy újabb generációs kártya tovább tartaná az árát. :D

Új hozzászólás Aktív témák