Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CalibRasta

    tag

    válasz MésziGab #105528 üzenetére

    Szia!
    Mivel 1050Ti vásárlás előtt vagyok december óta, így állandóan nézem az üzletek ajánlatát, illetve több cégnek is utánanéztem. Sajna a Luxory nem túl jó hírnek örvend, és még csak nem is rég van fent a Árukeresőn ;)
    BOCSI! Most nézem hogy pár napja még fent voltak, ma már viszont NEM partnerei az Árukeresőnek :Y Nagy valószínűséggel beégtek. Én utoljára január első hetében néztem őket, akkor azt láttam hogy talán november-decembertől lehetett őket jegyezni az Á.k.-őn. Akkor kb 8-900értékelésük volt abból csak decemberben majd 600, ha jól emlékszem. Ami biztos volt hogy az értékelésük 80% decemberben szedték össze és abból egy rettenetes 350körüli 1X csillagos értékelést kaptak, ami mindent elmond!
    Egy számítógép üzlet a karácsonyi legfontosabb hajrában ilyen rosszul teljesít arról nem kell semmi jót várni. Szerintem nem viccből töröltették magukat. Akárhol utána jársz csak rosszat írnak, és nem csak elvétve 1-2öt -mert hát emberek vagyunk, tévedhetnek is és hibázhatnak ők is- , ha nem egymás utáni rengeteg embert. Na meg elég gusztustalan a hozzáállásuk. Egy szóval senkinek sem ajánlott. Én pár ezer forintért már nem mertem onnan...annyit nem ér. Bónusznak itt egy pár link érdemes még végigfutni rajta még ha sok időd nincs is milyen értékeléseket kapnak, és miért?! :F

    [Gyakorikérdéseken már 2014 óta szidják]
    [lEzen a frisek is megvannak]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák