Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz Yeffy #7840 üzenetére

    A 830-at mindenki ajánlja, de sajnos egyre kevésbé lehet már normális boltban, újonan, rendes garival megvenni. :( Ahol valóban van, az meg kb aranyárban adja.
    A 840 valóban új tipus ezért van akinek emiatt rezeg a léc, de elmúlt hónapokban NAGYON sok fogyott belőle (én látom a konkrét számokat itthonról és külföldről is, sok-sok ezres nagyságrendről beszélek már itthoni viszonylatban is) és nincs negatív visszajelzés róla. Ha lenne már az itteni fórumok is tele lennének vele.
    Az SF vezérlősők nekem egyedül a tömörítés kiszámíthatatlansága miatt nem szimpatikusak (gyártótól függetlenül). Természetesen ennek vannak előnyei is és hogy ebből a kiszámíthatatlanságből mennyit vesz észre a user az sok vitát szült már itt is, máshol is korábban. Én azt vallom hogy ha valamire azt írják, hogy 500MB/sec akkor azt minimális szórással tudja tüzön vizen át. Na ezt ezekkel nem kapod meg. Ezen kívül nincs velük semmi gond, a rosszabb tipusok már elhulltak az utóbbi fél-egy évben, amiből most választhatsz azok rendben vannak.

    Vedd azt amelyik szimpatikus és amelyikre megvan a pénzed! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák