- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz tylerddd #52053 üzenetére
"olyat is jelzett, hogy ugyanabban a mappában ugyanaz a fájlt ott van, ami nem lehetséges"
Akkor nem lehetséges, ha a neve is pontosan ugyanaz a két fájlnak. Ugyanaz volt? Egyébként nekem az összefoglalóban is szereplő Duplicate Cleaner Free tökéletesen bevált erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
-
coco2
őstag
PDF-ben lévő dokumentumra szeretnék aláírást rárakni. Van arra valami kitalált okosság Photoshop-on kívül, hogy bescannelt anyagról lemásolni, és máshova rámásolni tudjak aláírást?
A tippeket előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
joocek
aktív tag
Sziasztok! Olyan app amivel 1 képből ( arckép) Posztapokaliptikus stílusú képet tudok csinálni .
Esetleg erre valami app?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
-
Skizz
addikt
Sziasztok, olyan programot keresek, amely a tök egyszerűen meglehetne emelni telefonnal felvett videó fájlok Master hangerejét. Sony Vegas pro ban ismerek ilyen funkciót, de az a program nekem egy totális káosz, analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz, jó volna egy olyan program, aminek kb. ennyi funkciója van, így könnyű kezelni.
-
olivera88
veterán
Milyen ingyenes videó szerkesztő ajánlott? Néztem topic összefoglalót, de csak egyet ír ott.
Nem kell h profi legyen, de azért jó legyen, és könnyen kezelhető.
Filmora Wondershare pl? Van Davinci Resolvem 18.5, de nem igazán ismerkedtem vele még.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
őstag
válasz olivera88 #52065 üzenetére
Ha nincs videóvágós gyakorlatod, akkor kezdésnek szerintem mindegy melyik ingyenessel indítasz. Ha meg kinövöd, akkor a videóvágásra, a CAD-hoz hasonlóan duplán igaz, hogy itt bizony a fizetőssel lehet csak minőségi és szép munkát csinálni.
Ha pl. rendes' Nvidia kártyád van, akkor a ShotCut-al kezdeném, mert azt korábban kiváncsiságból próbálgattam és gond nélkül ment az Nvenc-es kódolás, amit a valahol a settingsben be lehetett állítani rajta. Ez is lehet egy szempont. Az egyes ingyenes programok között nincs nagy különbség GUI-ban... a kezelőfelület mindenhol hasonló és bár fapados tudással, de a nagyokat próbálják utánozni.
Vegas-t használok, előtte... régen Pinnacle Studio volt.... mindezeket jogtisztán. Ma már csak évi néhány alkalommal, de 13 évig szinte napi használatban voltak ezek.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
olivera88
Attól függ mi(ke)t szeretnél vele megoldani. Pl. a fenti Avidemux is elég sokat tud, de egyszerű a kezelése. A W11 a clipchamp-et ajánlgatja, ez is egyszerű alap, de itt is olvasni kell a Manuel, és kattintgatni, próbálgatni, hogy mi hol van, hogyan működik.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
coco2
őstag
válasz olivera88 #52065 üzenetére
Nem írtad, mire kell?
Ha csak nyiszálás / darabolás a feladat, ffmpeg parancssoros gyakorlatilag mindent tud, ami ingyenesen elvárható. A baj vele az, hogy részletesen össze kell szedni műveleti sorrendet, paraméter halmazra fordítani, aztán batch file-t csinálni belőle végrehajtáshoz. Szöszölős, de nagyon. Van, aki nem bírja.
Ha effektek kellenek, arra ffmpeg már nem jó.
-
Magnat
veterán
Üdv,
Windowsra keresek lehetőleg ingyenes ftps feltöltőt, ami időzítve futtatható és szolgáltatásként fut, van esetleg tippje valakinek?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
coco2
őstag
Epub nézegetőkből kellene egy olyan, amelyik kiírja a teljes lapszámot. Létezik olyan?
Light novel file-ok pár kép, tartalomjegyzék, halom sok apró fejezet, dupla oldalon szöveg. Nekem a teljes lapszám kellene.
-
olivera88
veterán
válasz BitRider #52066 üzenetére
Kiprobálnék többet, és amelyik jobban megtetszik. Köszi megnézem.
Bluemirage A vágást mondjuk megoldom a GoPro mobilos appal. MSI 1660 am van.
cigam Videót akarok összevágni, illetve némi effektet berakni a közé. A GoPro-val felvett videókat akarom egybe rakni, pl múltkori bringázás során készült vagy 8 -10 videó, azokból akarok összevágni egy videót.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
hruodnand
senior tag
Sziasztok,
olyan programot keresek, ami tudna esetleg 20-30 kollégának a munkáját kezelni.
Tehát lenne egy feladat, amit be kell tervezzek az adott kollégának, ezt szépen előkészíteném ebben az alkalmazásban és elküldeném meghívóként a mobiltelefonjára, így tudná, hogy másnap vagy pár hét múlva milyen munkára kellene kimennie.Lehetőleg legyen mobilos és windowsos felülete is.
Windowsban kezelem a taskokat és mobilra pedig megkapják egyből.
Fontos, hogy látnom is kellene, hogy aznap ki az aki szabad, ki az aki tervezhető.
Illetve a több napos munkákat is tudnia kellene kezelni.Sorry, ha nem voltam eléggé egyértelmű
Jelenleg Outlook -ot használok, naptári meghívókkal... de függőlegesen a naptárban már alig átláthatóak a task-ok.... (nem erre való, ennyi embernél)[ Szerkesztve ]
-
hruodnand
senior tag
Köszke, meglesem őket!
-
chrome11
kezdő
Keresek MindMap-hez hasonlo ingyenes alkalmazast, ahol egy elem tobb aghoz is csatlakozhat.
-
chrome11
kezdő
MPC-t hasznal valaki?
Hogyan lehet a videohoz feliratfajlt megjeleniteni, amit a VLC azonnal megtesz? -
GEPESZ66
veterán
Ez otthoni használatra ingyenes?
TeamViewer
Ha igen, akkor innen kell letölteni?
[link]
Ha nem ingyenes, akkor mit ajánlatok helyette? -
bobalazs
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz chrome11 #52084 üzenetére
Ha azonos néven van a video mellett a felirat fájl, mint a video, akkor auto megjeleníti lejátszásnál. Amúgy pedig, jobb klikk a video képén, majd Feliratok és Engedélyezés ill. be is lehet tölteni külső fájlokat is. Na mondjuk ez MPC-BE-ben, sima MPC-HC-ban itt nem látok betöltési lehetőséget, ennél amit bobalazs írt lehet betölteni más helyen/néven lévő feliratfájlt
read-only mode on the forum
-
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #52088 üzenetére
Az AnyDesk és a TeamViewer a két legegyszerűbb. Régen TV-el kezdtem majd mikor elkezdte dobálni hogy "üzleti felhasználást érzékel" akkor váltottam AnyDesk-re, de az meg egy régi C2D-s notin crash-elt így ment vissza a TV amivel ilyen hiba nincs más kisebb van.
A RustDesk-et akarom majd kipróbálni nyílt forráskódú és teljesen ingyenes. A probléma vele hogy a szerverekre amin keresztül megy a kommunikáció van hogy leterheltek és akkor laggol, de elvileg saját szerver módban is lehet üzemeltetbi bár én nem tudom ez mit jelent és hogy kell ezt beállítani.
Tervezem a kipróbálását. A többi hasonló program jóval bonyolultabb. -
Cs1csó
félisten
válasz spacelab #52091 üzenetére
Ezt hogy tudom megcsináln? Mit jelenet a "saját szerver" Nekem sokszor csak annyit jelent a távelérés, hogy a "konyhában" lévő gép elé leülök és ránézek a szobában lévő nagy gépre (pl. koszos vagyok stb. akkor nem ülök le a nagy gép elé) plusz van egy okostelóm amiről is rá szoktam nézni de ritkábban.
Gondolom a saját "host" azt jelenti, hogy az egyik itthoni gépem lesz a "host" ? Van erre valami videó?
Mert a TV-el elég jó a válaszidő főleg ha engedélyezve van a bejövő LAN kapcsolaton keresztüli csatlakozás (hiszen ugye minden egy hálózaton belül található) -
spacelab
tag
válasz Cs1csó #52092 üzenetére
Nálam ez úgy néz ki, hogy egy Ubuntu serveren dockerben fut a Rustdesk ID és relay szerver. Lényegében ezen keresztül kapcsolódnak egymáshoz a kliensek. Így teljesen mindegy, hogy a hivatalos szerverek terheltek-e, ezt a szervert egyedül én használom.
Minden számítógépre ahol használom feltelepítem a Rustdesket amiben beállítom relayként a saját szerverem, és megadom a kulcsot amivel használhatják azt. Munkahelyi PC-k és otthoni windowsos gépek elérésére tökéletes. Itt egy eléggé részletes leírás, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani: https://rustdesk.com/docs/en/self-host/install/ -
sherlock82
senior tag
Android op. renderű telefon naptárjába vagy google naptár alkalmazásába lehet beállítani olyat hogy ciklus szerűen jelöljön be napokat?
Pl. minden negyedik naphoz írja be a munka kifejezést. ?Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
poirot
őstag
válasz sherlock82 #52094 üzenetére
Miért nem használsz erre fejlesztett appot?
Csak rákerestem egyre, próbáld ki.
[link] -
sherlock82
senior tag
válasz poirot #52095 üzenetére
Nézegettem korábban ezeket de a 24 - 72 munkarendre nem nagyon találtam ilyet, illetve pár hónap után nem működött megfelelően.
olyan mint ha shareware programok lennének amiket találtam.
Ezért gondoltam a google naptárra mert az számítógépen is tudnám nézni.[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
poirot
őstag
válasz sherlock82 #52096 üzenetére
Mondjuk a telefon mindig kéznél van, szerintem. Küldtem pm-et.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ilyen vagy ehhez hasonló counter alkalmazást keresek, ami tud olyat, hogy megadom a kezdő sorszámot, ahonnan számolni kellene. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest