-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz King Unique #42550 üzenetére
Warning: Only 31993 of 31994 MByte tested.
The media is likely to be defective.
90 MByte OK (184320 sectors)
31.1 GByte DATA LOST (65337344 sectors)
Details:6 MByte overwritten (12288 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
31.1 GByte corrupted (65325056 sectors)
6 MByte aliased memory (12288 sectors)
First error at offset: 0x0000000005a00000
Expected: 0x0000000005a00000
Found: 0x5c78b9d3e556a676
H2testw version 1.3
Writing speed: 8.79 MByte/s
Reading speed: 6.78 MByte/s
H2testw v1.4Ezt hozta ki a H2testw
-
ALFA
senior tag
Milyen ingyenes nyomtató programot ismertek, ami tudja a könyvnyomtatási funkciót?
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
ArthurShelby
addikt
válasz ArthurShelby #42529 üzenetére
Meglett a megoldás. Letasoft soundbooster.
Kicsit csalódtam, hogy ennyire hülyének voltam nézve, pedig előre mindent világosan leírtamA rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
King Unique
titán
válasz galaxys80 #42551 üzenetére
Ha már ez sem fut le rendesen és csak 90 MB-ot tud ráírni, akkor újabb megerősítést nyert a kuka közeli állapot... Ilyenkor egyesek még szoktak próbálkozni pl. ezzel a programmal, de ez esetben ennél sincs rá semmi garancia, hogy megoldja. El kell fogadni, hogy fogyóeszköz egy ilyen pendrive és nem meglepő, ha egyes típusok idő előtt beadják a kulcsot. Számtalan eset van, ahol az adatok eltűntek a flash meghajtóról, vagy hirtelen írásvédetté, majd felismerhetetlenné vált stb.
Van Pendrive probléma topik is, de a mostani esethez már ott sem nagyon lehetne mit hozzáfűzni. Az Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topikban pedig értelemszerűen akkor érdemes érdeklődni, ha fontos adatok vannak rajta, amiket le kellene menteni.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz King Unique #42562 üzenetére
Köszönöm. Teszek vele este egy próbát még.
Tisztában vagyok vele, hogy ezek fogyóeszközök sajnos. De tényleg semmi másra nem kellett volna ez a szutyok, mintha évi 1 alkalommal, nyaraláskor rápakolom a meséket, hogy ne az iPad-et rakjam fullra.
Mindegy. Ha életre kel akkor jó, ha nem akkor marad az iPad belső tárhelye. (Majd szanálok a gyerek 30 játéka közül ) -
pc360
addikt
válasz galaxys80 #42563 üzenetére
Pár ezer forint egy normális pendrive. Hiába kelne életre (miért tenné?), ha utána úgysem lenne megbízható eszköz. Legalább 3 hozzászólással ezelőtt kiderült, hogy kuka, szóval ennyire nem szabad fullba tolni az igénytelenséget.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
galaxys80
veterán
Pár ezer forint egy hagyományos pendrive.
Ez nem az. Írtam, hogy iPad-hez való lightening-es pendrive. Ebből egy normális 20.000-től kezdődik.
Ezért mondtam, hogy vagy életre kel vagy marad a belső tárhely. Évi 1 alkalomra nem ér ennyit nekem. Semmi köze az igénytelenséghez.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
-
ALFA
senior tag
A4-es lapra A5-ös méretben szöveget, kettéhajtva és középen tűzve.
A könyv (újság) nyomtatás azt jelenti, hogy a program tudja, hogy ilyenkor nem egymás után jönnek az oldalszámok, hanem a középső két oldaltól szimmetrikusan halad a két vége felé.Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
Janusz001
őstag
File kettőzés kiszűrésére milyen programot ajánlotok, ami ajánlásokat is tesz és meg is csinálja a törléseket? Megadnék egy mappát, vegyesen vannak benne képek, zenék, de sajnos az ide oda másolgatások miatt sok a duplikáció különböző alkönyvtárakban, ennek szeretnék véget vetni.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Van olyan program, amivel VPN-t lehet létrehozni egy Windows 10-es gépen? Magyarul van egy távoli gépem, aminek az internetét használnám helyi gépről. Sajnos routerhez, tűzfalhoz nincs hozzáférésem.4 8 15 16 23 42
-
looser
addikt
Sziasztok, létezik olyan alkalmazás, amely a videó letöltése nélkül képes videómegosztókról csak hangot eredeti állapotban letölteni, áttömörítés nélkül? Esetleg választhatóan, hogy a legmagasabb elérhető felbontású videóban található audio folyamot kapjuk meg?
Köszi
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
brd
nagyúr
válasz looser #42574 üzenetére
Erre csak ott van lehetőség, ahol a videomegosztó lehetőséget ad rá, a YouTube-on pl. megoldható. Én erre egy parancssoros megoldást használok, úgy hívják, hogy youtube-dl.exe. Ez mellesleg más site-okat is ismer. Lekéred vele az adott video-hoz elérhető sávokat (-F <URL>), majd letölteted vele csak azt, amit szeretnél (-f <ID a listából> -o kimeneti_filenev <URL>). Biztos van hozzá UI is, vagy eleve UI-al megoldott program, de olyat nem kerestem, mert én ha letöltök, azt általában kötegelten teszem és ezt a parancssoros megoldást könnyen lehet így meghívogatni.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
looser
addikt
Hú, eszembe jutott még valami: androidra létezik olyan böngésző, ami képes a desktop megjelenítést oszlopokban végezni? Opera Mini-t használtam a PH fórumhoz, de egy ideje (nem tudom sajnos, verzióváltás vagy itt az oldalon történt változás az oka) a desktop nézet a szokásos, belezsúfolva a mobil kijelzőbe, a mobil oldal meg hát nem az igazi.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
őstag
válasz looser #42574 üzenetére
youtube-dlg innen is letölthető, többet is tud... érdemes egy kicsit elmélyülni benne.
itt még van egy alternatíva, ha nem válna be.Meliora sunt bono inimica
-
looser
addikt
válasz bluemirage #42578 üzenetére
Ez a brd által ajánlott parancssoros letöltő guija :-)
Igazából már én is itt tartottam, csak a céges proxyn nem megy ki, szóval majd otthonról próbálkozom. KösziMindent tudok a rákászszakmáról...
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani valamilyen programot, amivel tudnám a Microsoft Store letöltés sebességét szabályozni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
brd
nagyúr
válasz looser #42579 üzenetére
Ha egyébként tudsz YouTube-ozni a proxy-n keresztül, akkor ezzel is tudsz letölteni, ezt kell neki pluszban megadni:
--proxy usernev:jelszo@proxycime:port
Ha nem kell authentikálni a proxy-hoz, akkor a csak --proxy proxycime:port.The only real valuable thing is intuition.
-
mezis
félisten
-
pc360
addikt
Nem tűnik hibásnak, de én az oldalra nem rakom ki többet a telepítőt, az tuti. 6-szor próbál a netre csatlakozni különböző EXE-k alól, úgyhogy bekaphatják. Készítettem belőle portable verziót inkább, ha már azt szándékosan megszűntették a Piriformék.
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Kékes525
félisten
Milyen programot tudnátok javasolni, amivel figyelni tudom a Sagemcom F@ST 3686 V2 MAGYAR TELEKOM HGW-met, hogy mi pingeti folyamatosan, ami miatt nem tudom olyankor elérni a setupját. A Wireshark-ot feltettem, de az nekem túl bonyolult, valami egyszerűbb kellene.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Werkly
őstag
VLC helyett valami program ami visz mindent? Kezelje a feliratot mókolás nélkül, eq legyen benne és tudjon thumbnailst mutatni. Nemúgy mint VLC kösz!
-
beers
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program (esetleg online fordító), ami több 10 oldalas doc file hozzávetőleges fordításával megbirkózik? (német-magyar)M&N
-
-
őstag
-
rushty
őstag
Kikistázza, ábrázolja a redundáns (több példányban meglévő - helyfoglaló) fájlokat/mappákat?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresnék amivel le tudnám tesztelni a PC-met, hogy minden alkatrésze hibátlanul működik-e. Létezik ilyen vagy túl magas az elvárásom?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Milyen ingyenes progival tudok pdf -ből doc -ot csinálni, ami nem csak kb 50 oldalt képes így átalakítani? Nagyjából 120 oldalról lenne szó.Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest