- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Hát emiatt nem fogok egy komplett rendszert újratelepíteni
De nekiálltam a dolognak, csak sikerül valamit találnom,..
Azt meg nem értem, hogy amikor direkt írtam, hogy legyen ingyenes, és magyar nyelvű miért egyből a vegast kell ajánlani, mert se nem ingyenes, se nem magyar nyelvű de majd keresek valamit, amivel megleszek esetleg ha máskor is kell használnom#KeepFightingMichael
-
LonGleY
veterán
válasz guftabi96 #27802 üzenetére
Azért, mert idegesít a kérdésed, és ahelyett, hogy bevetnéd a Movie Makert, itt finnyáskodsz a nemlétező nyelvtudásoddal. A Vegas pedig 30 napig ingyen használható.
Amúgy a linuxot meg futtathatod egy sima pendrive-ról, szóval teljesen jó megoldást mondott.
[ Szerkesztve ]
-
-
choco01
addikt
Tudtok jól használható, jó MAGYARUL tudó, vagy MAGYAROSÍTHATÓ videó vágó/szerkesztő progit mondani?
Erőforrás igény mindegy elsőre nem szempont.
Köszi!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
guftabi96
addikt
válasz LonGleY #27803 üzenetére
1.Azt hiszem egy értelmes kérdést tettem fel.
Nálam az ingyenes azt jelenti, hogy lifetime ingyenes, letöltöm és használom ameddig akarom.
A vegas nem ilyen.2. Mint írtam, nem MM-re van szükségem, számomra ez egy katyvasz, nem szeretem, le is töröltem. (nálam nem is volt túl stabil)
Másrészt egy kis videó miatt, nem fogok youtube videókat böngészni, hogy akkor most mit hogy kell, hanem amikor van időm, akkor leülök és csinálom.Másrészt, meg én normálisan írtam neked..., de azt is leírtam, hogy legyen Magyar nyelvű, de ezt úgy látom továbbra sem érted. Tudok valamennyire angolul, de az ilyen szakszavakat nem ismerem.
Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Írtam, hogy mire van szükségem, és nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem vegas kell, hanem egy egyszerű, MAGYAR nyelvű, lifetime ingyenes videó szerkesztő program, ami tökéletesen fut 64bites Win8-on. Ennyi lett volna a kérésem.
De inkább keresek egyet, mert van egy olyan sejtésem, hogy nem fogok választ kapni.Ezért nem szeretem ezt az oldalt. Amikor írom, hogy mi kell mindig az van, hogy inkább ezt, igaz, hogy kétszer annyiba kerül, mint amennyit mondtál, de sokkal jobb.... Azért ha lehet csak én gazdálkodjak már a pénztárcámmal, ne egy idegen...
#KeepFightingMichael
-
-
válasz choco01 #27812 üzenetére
2-3 hozzászólással ezelött lett kitárgyalva. Vagy közben annyit változott a világ, hogy más válaszok születhetnek?
A magyar és a videószerkesztő nem összeférhető windows alatt. Ha ragaszkodsz a magyarhoz, akkor vagy meg kell barátkozni a linux-al. Lásd kdenlive. Most nemtudom megnézni, hogy az openshot tud-e magyarul, de 1-2 hónap múlva megjelenik a windows alatt is futó verziója.
Sept 2013 - Library Release
Nov 2013 - Preview Release (Windows, Mac, and Linux)
Dec 2013 - Alpha & Beta Releases (Windows, Mac, and Linux)
Jan 2014 - Final ReleaseFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
LonGleY
veterán
válasz guftabi96 #27809 üzenetére
Rakható pendrive-ra is, nincs benne semmi para.
Mellesleg megírtam azt az alternatívát, amit személy szerint fél óra alatt kitapasztaltam, pont ugyanazokon a tevékenységeken, amiket te végeznél a videón. Egyetlen difi a magyar nyelv hiánya, amit valahogy röhejesnek tartok egy tenchikai fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
halihó
tudnátok mondani egy progit(free) ami xp-n mutatja az aktuális időjárást a kiválasztott településen? ha lehet magyar legyen és ne lassítsa a gépet, köszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
sfdrakex
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz aram01 #27820 üzenetére
A messengerükből kiindulva nem számítanék sok jóra ilyen szempontból. :] Épp tegnap próbáltam. Az IM csatornájuk jó, és a weatherükre is azt mondják, hogy pontos, de a kliensek kissé bundle-tömöttek. Telepítés közben temp fájlból akar csatlakozni, a tűzfal retteg stb., de végülis működik, és kis szerencsével nem a Yahoo lesz mindenhol a kezdőlapod.
Mondjuk az XP-ról megvan a véleményem... annak oly mindegy, idővel úgyis belassul, meg már frissítéseket sem kap, szóval lassan kuka.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
válasz choco01 #27816 üzenetére
Még1 magyar nyelvű progit találtam: Ashampoo Movie Studio
Bár 50€-ért tényleg a Sony Vegas Movie Studio, vagy az Edius Express tűnik jobb vételnek.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
w.miki
veterán
Nyomtatáshoz, van olyan program, ami adott képeket pontosan a megadott méretben helyez el, és nyomtat ki egy lapra.
Pl. ha van több képem, és azokat fénykép méretűre szeretném kinyomtatni, akkor csak behúzigálnám a programba, és azokat optimálisan elhelyezné egy lapra, majd nyomtatásnál pontosan a megadott méretben jönnének ki.
Mivel lehetne ezt a legkönnyebben megcsinálni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
default.
őstag
sziasztok!
2hdd-m van, és monitorozni szeretném őket:
olyan programot keresek, ami megmutatja, hogy épp használatban van-e adott HDD vagy nincs. (tehát hogy alvó állapotban van-e vagy aktív)köszönöm előre is!
-
cattus
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel több "virtuális asztalt" tudok kezelni Windows 8 alatt? Még évekkel ezelőtt találkoztam ilyesmi progival, de nem emlékszem a nevére.
Do the thing!
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami következőt tudná:
Jelenleg a laptopomnak van használva a hangszórója illetve a mikrofonja.
Illetve jelenleg rá van dugva egy mikrofonos fejhallgató.
Ekkor automatán a fejhallgató eszközei lesznek aktívak.
Azt szeretném elérni, hogy amikor a fejhallgató rávan dugva, akkor lehessen kapcsolgatni, hogy a laptop, vagy a fejhallgató hangszórója illetve mikrofonja legyen aktív.
Tehát lehessen olyan csinálni, hogy pl. a fejhallgató be és kimeneti csatlakozója rá van dugva, de a laptop hangszórója és a fejhallgató mikrofonja aktív.
Mivel tudnám ezt elérni?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
hát eléggé körülményes...
én vmi checkboxos megoldásra gondoltam amivel kb. két kattintással lehetne kapcsolgatni, hogy melyik eszköz legyen aktív, akár az összes egyszerre
bár lehet, hogy nagyok az elvárásaim, hogy már létezzen egy ilyen programEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Jazz
veterán
Mi a legjobb HDD diagnosztizáló program? / és "javító" is egyben. Csekkolás után hibás allokációs egységek kihagyása...stb. (az OS XP). Vagy a legjobb a beépített lemeztöredezettségmentesítő?
free your mind
-
LonGleY
veterán
Hogy jön ide a töredezettségmentesítés? :] Bizonyára a CHKDSK-re gondolsz.
A merevlemez hibaellenőrzéseNem tudok olyan programról, ami kihagyatná a rossz szektorokat, ez hardver és oprendszer függő. Ha egy HDD hibás, értékes adatot arra már nem raknék. Az XP-t meg kukázd, amint tudod.
Ellenőrzésre a HD Tune-t szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest