-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
szevasztok!
valaki tudna ajánlani egy ingyenes DVD.iso rippelő programot?
van pár második vh-s dokfilmem DVDn már feltettem gépre őket iso-ba
ezeket szeretném konvertálni avc avi-ba, vagy mkv-ba.
amit próbáltam eddig progikat azok nem az egész video_ts mappát akarják lekonvertálni egy filmbe hanem chapterenként külön csinálnák.. van hogy 1perces részt is külön tenni.
van valami bevált program, ami az egészet átkonvertálja egy normális fájlá?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani nekem egy töredezettségmentesítőt, ami teljesen optimizálja a fájlokat és 100%-osan tudja defragmentelni is?
Valami all in one takarító program is kéne amiben benne van a registry defrag, cleaner és társai. [Külön is jöhet]
~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
Predator2
addikt
Hello
Olyan programot keresek amivel bármikor ki/be tudom kapcsolni a netet szoftveresen anélkül h a hálókábelt kellene kicibálnom a gépből. Akár 20 percre akár egy órára. Nekem olyan is tökéletes amit nekem kell ki illetve be is kapcsolni.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
föccer
nagyúr
válasz Predator2 #23656 üzenetére
Hálózati kapcsolatokban tiltsd az adott kapcsolatot. Hogy egyszerűbb legyen, kitehetsz egy parancsikont az asztalra, vagy a gyorsindítóra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
legiaap
félisten
Hali,
Megfordult a fejemben, hogy be kéne újítanom mobilnetet, de mivel ott limit van az adatforgalomra ezért kérdem:
Melyik az a böngésző, amit használva kevesebb adatforgalmat generál?
(Ha egyáltalán van ilyen)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
EczkE
veterán
Üdv!
Van olyan program/alkalmazás amelyet az asztalra kitéve jelzi, ha gmailra jön levelem?
Asszem mindenféleképpen!
-
zone
őstag
-
EczkE
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
Asszem mindenféleképpen!
-
Temerti
tag
válasz ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23655 üzenetére
Takarításhoz esetleg a Glary Utilities-t tudom ajánlani, van benne registry defrag is.
-
válasz ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23655 üzenetére
Pont ma ingyenesen elérhető a PCshower2012
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne egy program, amivel bootolható iso-t tudok írni pendrive-ra. Próbáltam már két progit is, de egyik sem volt jó.
-
-
félisten
válasz HollyBoni #23674 üzenetére
Ha Linux alapú az ISO, akkor a cigam által ajánlott szoftver, ha esetleg WinPE, akkor meg UltraISO például (a trial változata max 300 MB-os ISO-t enged írni, de lehet az is elég)
cigam
Megnéztem eme csodát, csak 3x sikerült leakasztani a gépet vele.
(Pl registry scan-t megszakítottam, az amúgy erre a célra szolgáló Stop Scan gombbal, melynek következtében az értesítési területen némely ikon eltünt meg visszajött, a progit nem lehetett bezárni egyáltalán semmivel, gép restart)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Gabesz87
veterán
Keresek vmi keylogger progit, ami rögzíti a bill.leütést, és csendben működik ill. a naplófájlt mailben el tudja küldeni. Ismer vkt ilyet? Ardamax Keylogger 3.9-el probálkoztam, de az e-mail küldés nem nagyon akart sikeredni.
-
Predator2
addikt
válasz föccer #23657 üzenetére
THX
Egyéb:
Keresek valami olyan programot is amivel ha csinálok egy képernyőmentést akkor automatikusan felteszi egy netes tárhelyre (pl imageShack, Noob stb...) és küld a képről egy direct linket.
Valószínűleg sokat akarok de gondoltam megkérdezem.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
válasz Fire/SOUL/CD #23677 üzenetére
Most kipróbáltam, a stop gombot registry scan közben. Ezt tényleg nem szreti, de a feladatkezelőből simán kilőhető volt.
Amúgy teszi a dolgát. Nekem inkább az tünt fel, hogy szeret molyolni. Magyarul lasú, de lehet hogy csak alapos?
-
félisten
Ilyen All in One optimalizálokat nem kedvelek, de ami tényleg jó (és nem utolsósorban ingyenes) az a Wise Care 365 Free
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Gebriel
veterán
Hy all!
Keresnék valamilyen olyan programot amivel, vissza tudnám hozni a külső vinyómat, hogy a gépem lássa.
Thx -
Gebriel
veterán
válasz Csakénvagyok #23688 üzenetére
Oké, de mit érek azzal a progival, ha nem látja a külső vinyot?
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
tudnátok mondani egy olyan progit amivel a zenéknek és a videóknak felbírom javítani a hangját ?előre is köszi !
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Gebriel #23689 üzenetére
Bootolj be egy linuxos indítólemezről. Például UNetbottinal könnyedén készíthetsz USB indítólemezt valamelyik linuxos (pl Ubuntu) disztróval, amivel láthatod a merevlemezt. Majd készíthetsz mentést a fontos fájlokról, végül particionálhatod, formázhatod, vagy akár helyre is hozhatod ha sérült szektorok vannak.
-
Gebriel
veterán
válasz Csakénvagyok #23695 üzenetére
Egy sima mezei felhasználói user vagyok....
-
válasz Csakénvagyok #23695 üzenetére
Ha még a lemezkezelővel se látja, sanszos a HW-es hiba. Ekkor hogyan látná másik oprendszer?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Gebriel #23696 üzenetére
Akkor főleg ajánlott neked az Ubuntu. Meglehet még meg is tetszik. Egyszerű és UNetbottinal egyszerűen is készíthetsz indítólemezt. Újraidítás előtt ne feledd átállítani a BIOS bootsorrendjét hogy elsőként USBről induljon.Bármely USBs memóriakártya megfelel, amin van legalább 800 MB szabad hely.
(#23697) cigam Hát ha HW hiba akkor valószínűleg kuka
szerk2: Viszont ha csupán írás közben lett kihúzva, attól még láthatja egy másik OPrendszer
(#23699) Gebriel : Igen, ebből kiderül hogy nem látja a windows. Ettől egy másik OPrendszer nyugodtan láthatja.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz Gebriel #23696 üzenetére
Gabriel: van olyan eset, hogy linux látja és win nem, nekem félig hibás pendrive-al volt ilyen, ugyhogy a live ubuntut mindenképp indítsd el mondjuk pendriveról, és Disk Utility-ben nézd meg, hogy látható-e.
Ha nagyon fontos adatok voltak rajta akkor meg kürték leszedik róla az anyagot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest