- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Repsol600
addikt
Üdv!
Van olyan progi, amivel az alaplapra kötött ventiket le lehet teljesen kapcsolni?
-
addikt
válasz Repsol600 #23604 üzenetére
speedfan ha ez nem tudja akkor ne is reménykedj, nincs alternatívája. Az alaplaptól nagyban függ hogy sikerül e. Esetleg az alaplaphoz mellékelt (gyártó honlapjáról is leszedhető) programmal lehet próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
chungee
addikt
Estét Guruk!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen programmal tudom azonos hangerőre állítani az mp3-kat Valami egyszerű progit ajánljatok. Köszi.
-
McKane
senior tag
van webkamerám,de nincsen hozzá program amellyel képet,vagy videót lehetne rögzíteni.. ( Driver van a CD-n,ilyen program azonban nincs )
valaki tudna linkelni/program nevet mondani ?
/lehetőleg ingyenes legyen/ -
soundsthu
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem van, hogy ismer-e valaki olyan progit, amivel a mobiltelefon kameráját lehet PC-n keresztül webkameraként használni?
Köszi a választ,
üdv! -
Memora
senior tag
Sziasztok, keresek egy olyan programot, ami a DVD-re kiírt adatokat összehasonlítja azzal, ami a hdd-n van (amit kiírtam a lemezre), tudna valaki segíteni találni ilyen progit?
Az a problémám, hogy teleírtam egy DVD-t kis fájlokkal, és a nero adatellenőrzésnél hibát jelzett, de én arra lennék kíváncsi, hogy pontosan melyik adat lett hibásan kiírva, ehez kellene egy program, ami összehasonlítja a felírt adatot a vinyón lévővel. Régen voltak ilyenek, de már nem emlékszem a nevére egyiknek sem.Fancy quote placeholder
-
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Kerestem, sőt találtam is erre választ, de elég régiek voltak, úgyhogy felteszem újra:
Tudtok olyan programot, ami játék közben kiírná a hőmérsékleteket? Kisebb túlmelegedési problémáim akadtak, most szeretném figyelgetni, hogy mi történik.
Előre is köszönöm! -
brd
nagyúr
válasz Feanor1031 #23619 üzenetére
ATI Tray Tools (On Screen Display és FlashOSD plugin)+SpeedFan.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz Feanor1031 #23621 üzenetére
Beállítod úgy az ATI Tray Tools-t, ahogy a képeken látod (a pirossal aláhúzottat is pipáld ki). Az utolsó képen választhatsz az ATI Tray Tools által látott hőmérsékletekből, hogy mit jelenítsen meg, továbbá alul beklattyolod a "Use FlashOSD Plugin"-t és kiválasztod az "OSD Moterboard Sensors"-t aztán a Configure gombot megnyomva ki kell tudnod választani az elindított SpeedFan-t, és ott az általa látott tetszőleges hőmérsékletek közül választhatsz. Így a 3D-s képeken az ATT a beállított értékeket feltünteti a beállított sarokban.
The only real valuable thing is intuition.
-
fefe5
csendes tag
Sziasztok !
Virtuális meghajtó progit keresnék Win8 alá.
Idáig a 7-es alatt a Daemon Tools 4356-0091 használtam,de ez nem akar felmenni a win8-ra és az előző verziók sem.
Tudtok valami ötletet adni? -
sfdrakex
nagyúr
A legújabbat Lite-ot próbáltad már?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
Még nem is kapható, ergó az ingyenes W8 előzetest/demót használja, tehát nem kell megvenni.
Frissíteni meg kötelező, hiszen stabilabb, biztonságosabb rendszert kapsz.Azért is említettem mert sokan nem tudják hogy W8 már erre is képes.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
nagyobb géppark (cca. 40 gép) felügyeletére milyen programot tudtok ajánlani? Hardver, szoftver áttekintés egy helyről, távoli hozzáférés, irányítás, amikre szükség lehet.
Üdv: Atis
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
válasz alitak #23634 üzenetére
Attól függ milyen a software környezet, mennyi pénz van rá....
AIDA kellemes HW/SW leltárt tud készíteni, távoli elérésre ott a beépített remote desktop, vagy vnc
Én egy SBS-re bíznám a karmester szrepétFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
alitak
senior tag
Windowsok egymás hegyén hátán, de embertelen régi verziók is, két linux, de azokkal nincs gond.
AIDA dolgot néztem én is, próbáltad/használtad már ilyen célra? Van értelme, vagy akkor már inkább egy Windows Server 2008, vagy majd a 2012 ha addig tolódik a dolog?
Pénzben nyilván a Windows jóval többe kerül, meg vas is kell alá, egyelőre csak helyzetfelmérés van.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
válasz alitak #23638 üzenetére
A kettő egymástól független, másra való(Aida kontra SBS)
A szervernek azért van értelme, merthogy a DOMAIN-en belül 1 központi helyen van a beléptetés, jososultságok kiosztása, ... Egyszerüen megkönnyíti az életed.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
zone
őstag
válasz alitak #23640 üzenetére
Ha ingyenes kell, akkor több programból összeállíthatod.
Spiceworks - scanneli a megadott tartományt, figyeli a HDD méretet, Windows hibajelentéseket, telepített programokat és licenceket.
De a Lansweeper is jó lehet.
Távoli elérésre ott a Teamviewer vagy Logmein, esetleg az iTalc (ez csak helyi).YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
-
daninet
veterán
Üdv!
Mivel a windowsban egy annyira egyszerű dolog sincs, hogy a másodperceket mutassa az óra a tálcán, keresek egy programot ami kiváltja a lenti órát teljesen. Van egy super alarm clock nevű ami a helyére férkőzik, de az Vista óta nem támogatott és win7-en nem működik.
Szóval bármi megoldás érdekelne ahol az óra helyén egy másik program mutatni tudja a másodperceket is. Valahogy így:Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz sfdrakex #23645 üzenetére
Próbáltam, de 64 bites windowson nem indul, csak egy szerencsétlen hibát dob azért érdekelne valami ami natívan windows 7-es nem pedig valami XP-s program ami csodával határos módon elindul 7-en is.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
válasz daninet #23646 üzenetére
Ez elég fura, hiszen a tclock oldalán is egy 64bites verzióról van fotó, és a GYIK első bejegyzése:
Q. Will T-Clock run on my version of Windows?
A. Most likely yes, T-Clock will run on Windows 2000 and both the 32 & 64 bit editions of Windows XP/Vista/7Amúgy a "szerencsétlen hiba" helyett egy pontos hibaüzenetet írtál volna, tán még segíteni is tudnánk.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, ami mozgást érzékelve bekapcsolja a webkamerát és rögzíti az eseményeket, esetleg riasztó hangot játszik le a hangfalakon.?
win7 64bit-re kellene, lehetőleg ingyenes.köszi
Van úúgy, hogy nem úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest