-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz BigBlackDog #24741 üzenetére
Pl. Acronis True Image (fizetős), Macrium Reflect Free.
Romani ite domum.
-
H_András
tag
Lehet bagatell és egyszerű a kérdés: van kb 200 dalom mp3-ban kb ugyanennyi féle hangerővel .. Meg lehet valahogy oldani, hogy egy adott programot ráeresztek a fájlokra, és mindnek ugyanakkora hangereje lesz lejátszásnál? baromi idegesítő, hogy mindig állítgatni kell, mert egyik halk, a másiktól leszakad a fülem... Gondolom nem kell egyesével szerkesztgetnem valami külső programban, vagy igen? Létezik valami egyszerű gyors és automatizált megoldás?
[ Szerkesztve ]
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
attiati
veterán
Létezik olyan internetes adatforgalom mérő (pc-re), amivel külön lehet szűrni a videólejátszás (és a torrent) adatforgalmát?
szeretném látni, hogy videók (és torrent) nélkül mennyi a netforgalmam.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz attiati #24755 üzenetére
Netlimitert próbáld ki, bár régen használtam, de úgy emlékszem szolgáltatásonként ip-nként is tudott sebességet mutatni és korlátozni , meg statisztikát is készíteni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Üzenetrögzítő programot keresek. Eddig a VentaFax-ot találtam.
Ki is próbáltam, de nem igazán tetszik.
Köszönet! -
gelbelex
őstag
Van levelezőkliens, amely
1. (be)olvassa a Windows Live Mail ".eml" formátumú leveleit
és/vagy
2. amelyben megadható, hogy melyik meghajtó melyik mappájába(n) töltse le (tárolja) a leveleket,
( 3. esetleg megadható, hogy milyen időpont utáni leveleket töltsön le) ?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
Milyen programot érdemes letölteni rendszeranalízishez? Ami Everestet találtam, az 2010-es, és nem ismeri fel az alaplapom.
-
kispx
addikt
válasz gelbelex #24761 üzenetére
Thunderbird.
Nem vagyok benne biztos, hogy ismeri az eml formátumot. De
2) Profilt helyezd át: Új profil létrehozása-nál add meg az elérési útvonalat.
3) A menüben a szűrőket keresd.[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Szerk.: Lehet eml formátumú levelet importálni. (egy kis trükkel)
[ Szerkesztve ]
-
terencehill
tag
sziasztok
valami olyan programot keresnék amivel megtudnám nézni hogy a notebookom alaplapján sata 2-es vagy sata 3-as csatlakozó van-e. Aida64-el néztem de nem találtam benne ilyen adatot. Létezik ilyen?
[amúgy samsung 305u1a-A02 (amd e-450) ről van szó] neten már keresgéltem infót de nem találtam egyértelműt ezért hátha valami progival megtudnám nézni.---
-
nagyúr
válasz terencehill #24768 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Henrico
tag
Szeretném a segítségeteket kérni.. picit elakadtam az alternatívák terén..
Logmein... imádom, de a teamviewer sajnos még jobb.. viszont nincs benne a távoli ébresztés.
Miként lehetne ezt másképpen megoldani? Tehát pl. akárhol csatlakozik egy gép a netre.. lejelentse a pillanatnyi IP cimét.. és, ha aludni küldik, én fel tudjam ébreszteni. (azért jó lenne, ha könnyen menne.. ne kelljen minden géphez dyndns regisztráció...)
Létezik valami ilyen kész megoldás? Köszönöm! -
GEPESZ66
veterán
Használtátok-e már a Comodo Backup-ot, nem a felhő alapút?
Tegnap telepítettem fel.
A C-rendszerpartícióról szeretnék a biztonsági másolatot készíteni, a másik D-partícióra.Beállítottam, hogy a D-melyik könyvtárába mentek.
Kell-e még mást is beállítanii?
Olyan mentést csinál-e, hogy ha kiírom CDre, akkor erről bótolva rakja fel a rendszert, vagy a feltelepített program alól kell a visszaállítást csinálni? -
kispx
addikt
válasz GEPESZ66 #24773 üzenetére
"Kell-e még mást is beállítanii?"
Nem kell, kivéve ha tömörítést, titkosítást szeretnél csinálni."Olyan mentést csinál-e, hogy ha kiírom CDre, akkor erről bótolva rakja fel a rendszert, vagy a feltelepített program alól kell a visszaállítást csinálni?"
Nem csinál. Épp ez a hátránya, hogy az oprendszernek bootolhatónak kell lennie. (Minimum egy csökkentet üzemmódnak el kell indulnia) Comodo Time Machine bármilyen állapotból megcsinálja ezt neked. De most nem tudom, hogy mi van a fejlesztésével.[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Milyen progival tudnám egy jelszó csillagainak, valódi karakterét látni !
Most nem is rosszalkodni akarok, csak a wifim jelszava kellene, mert már ezer éve állitottam be a laptopra,
és most ujra kéne telepitenem !
(xp alatt)elöre is köszi , a segitségeteket !
-
nagyúr
-
nagyúr
Üdv. Nekem olyan progira lenne szükségem, ami a jpg file-okat tömegesen lekicsinyíti. Kb 8000db-ról lenne szó.
-
Henrico
tag
válasz maxika2004 #24781 üzenetére
Password Recovery Bundle
Próbáld meg őt.. én vele szoktam telepítésekkor visszanyerni az adatokat.
-
dany27
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal tudok kihajtani 8magot?(Minden magot 100%-ra)
Valami bootolható dolog lenne jó...Előre is köszi!
-
zone
őstag
-
TechN7ne
nagyúr
Üdv, Olyan kérdésem lenne amire kiváncsi is vagyok. Szerintettek melyik a legjobb és legmegbízhatóbb író program ami jelenleg müködik is Win8-on. Köszöntem elöre is.
-
-
nagyúr
válasz TechN7ne #24794 üzenetére
A lemezt a DVD író meghajtód nem tudja gyorsabban írni mert nem ismeri.
Az DVD kezdetén vannak teszt szektorok, teszt írás végez majd az eredmények alapján határozza meg a maximális írási sebességet.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest