Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldmobil

    tag

    Sziasztok!

    17 colos, matt képernyős, i5 procis, dedikált videókaris notebookot keresek 200e Ft-ig. Fontos a jó billentyűzet numpaddal, viszont az akkuidő, a méret és a tömeg nem számít. Nem baj, ha a képernyő minősége (színhűség) jobb az átlagosnál, de ez nem elsődleges követelmény, viszont Win7-el használnám, hogy ha vannak csak Win8-on támogatott gépek, azok kiesnek. Elég sokat átnéztem, már de még mindig tanácstalan vagyok, légyszi segítsetek! Ezeket néztem eddig:

    HP-Compaq ProBook 4740s: alapvetően tetszene, de elég kicsi a billentyűzete és zsúfoltak a kurzorgombok. Pont kijönne 200-ból. Ajánlanátok? Eddig nem voltak HP dolgaim, milyen általában? Szervizháttér?

    Asus N76: Ez mindenben nagyon tetszik, csak 250e Ft-ból állna meg, ez már túl sok, szerintetek várható a közeljövőben ennek áresése, érdemes lenne várni pár hónapot? Ennek is jól néz ki a billentyűzete, bár kicsit itt is összelógnak a kurzorgombok. Milyen lehet a gépelési élmény rajta? A Notebookcheck nem találta rossznak, sőt a képernyő színvisszaadása átlagon felüli szerintük...

    Ha elvetem a matt képernyős igényt, bejönnek még ezek:

    Lenovo G780, jó a billentyűzete, de jól olvastam, hogy az új Lenovo-k nem bootolnak CD-ről? Mondjuk ez nem túl jó hír. Illetve azt is írták, hogy csak 2,5 GHz-es a WiFi-je... Szerintetek?

    Toshiba P770, ezen is kicsik a kurzorgombok, de jól elválnak, eddig Toshibám volt, nem volt rossz, próbálta valaki ezt a P770-et?

    Ja, és SSD-re cserélném benne a HDD-t, nem tudom, hogy ez szempont-e a választásnál.

    Van esetleg egyéb ötletetek?
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák