Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz cigam #42418 üzenetére

    "Namost a fényes felületet pont nem érdekel. Az hogy vékony a zsanér, nem jelenti azt, hogy nem funkcionál évekig. Komolyabb ellenérv lenne, ha tömöges zsanérproblémákkal lenne teli a HP hivatalos fóruma. A méret alapján megsaccolni az élettartamát a jóslás kategóriába tartozik.(Főleg úgy, hogy nem ismered a használati szokásaimat, hogy mennyire durván nyúlok hozzá, hogy hol fogom meg (a szélén, vagy a közepénél fogva nyitom/csukom), hogy napi szinten nyitom csukom n+1 alkalommal, vagy hetekig csak áll az asztalon.)"

    Naponta több ilyen gép fordul meg a kezeim között, általános tényként kezelhető, h a consumer vonalnál alkalmazott kb. 1cm-es zsanérok az eddigi notitörténelem legszarabb, és leggyengébb kivitelezését jelentik. Egyértelműen érezni rajtuk, h pár év kérdése, és kis túlzással törni fog összes. A műanyag burkolat, vagy a fém pánt a műanyag házból, csavarostul fog kiszakadni. Ha, egy ilyen új gép esetén megnézi nagyon közelről bárki is a zsanérszerkezetet, észrevenni mindnél, h lecsukáskor / kinyitáskor belefeszül a ház alsó része, és maga a zsanér is. (Látni, h a tengelye körül feszül, és holtjátékkal bír a műanyag borítás.) Nyilván a lecsukások számával némileg növelhető az élettartam, de folyton nyitva hagyva csak porosodni fog, így én pl a sajátomat ha elviszem, ha nem, használat után mindig lecsukom.
    Első körben, fotóról lehet úgy gondolod, h nem fog zavarni a fényes ház, de amikor 2 hét után úgy fog kinézni mint egy több éves gép, biztosan megváltozik a véleményed.
    Hidd el, szemüvegtörlővel történő takarítás során is megkarcolódik, egyszerűen annyira kényes a lakkozásuk, nem beszélve az ujjlenyomatgyűjtésről.

    Összegezve, 100.000Ft-ot bezárólag, a legjobb alternatívát minőség szempontjából még mindig valamelyik beugró Fujitsu jelenti.
    Ha, nem szimpatikus a márka, akkor kis túlzással tök mind1 mit választasz, - mármint minőséget tekintve.
    Ezen kategória alatt a 3 év gari miatt egy 3521 tartozhat a 'kisebbik rosszak' közé. 3 év alapgari, de az anyaghasználat nem éri el a Fujitsu szintjét. Illetve 3 év garival még a beugró Travelmate-ekből tudsz válogatni.

    Aporpó, FuSi.
    Már többször leírtuk, a FuSi első pár évben gyártott termékei rendkívül jó minőséget képviseltek. Ebből a korszakból vásároltam még én is annó egy A1667G-t, ami csak nem 8 év után a mai napig is hibátlan, pedig benne van több mint 30.000 üzemóra.
    Jah és ha már itt tartok, érdemes egy pillantást vetni a Samsung bekapcsológombjára, a fentebb linkelt NP300 10 hónapos. Anyuék használják néha, míg a kb 7,5 évet, napi 12 órában dolgoztatott A1667G-n így néz ki.
    ...

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák