- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Macbook Air 13"-ról vélemények? Nagyon tetszik
halahala
-
soetigabor
tag
válasz soetigabor #41309 üzenetére
Hahó!
Segítene valaki? -
brumi1024
veterán
válasz xenom0rph #41353 üzenetére
Jó gép, ultrabook szinten egész jó ár, brutál üzemidő(10-12 óra, és ez jelentősen javulhat ősszel a Mavericks érkezésével(1-1,5 órát is akár), már ha a 2013-as modellről beszélünk, és csak OS X alatt hoz ennyit!), nagyon jó minőségű ház, OS X. Hátránya a gari, meg talán a fényes kijelző. Ennyiért mondjuk talán már kapható 1080p IPS-es Zenbook, ott a kijelző jobb, de üzemidő nem lesz ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Dreadloord
senior tag
válasz soetigabor #41354 üzenetére
Lenovo G580AH i3-as procival gt 635m-el, 135K körül van, még SSD-re is marad keret.
-
soetigabor
tag
válasz Dreadloord #41357 üzenetére
Köszi a választ, és ez így, gyengébb gép, ssd-vel az én igényeimet jobban kielégítené, mint egy erősebb, a nélkül?
Egyébként a laptop szalon által ajánlottak közül melyiket kéne belekombóznom az i3-asba?
Kieg.: úgy nézem, hogy a legolcsóbb sincs benne a keretben. Amit én linkeltem, az 165k, az a kombó, amit meg te ajánlasz, majdnem 173k
[ Szerkesztve ]
-
mihu91
csendes tag
Help!
A Vas ereje legyen veletek!
-
Pano
addikt
Üdv!
Tudtok segíteni, hogy laptop esetében melyik i7 vagy i5 szériát érdemes választani? Az oké, hogy mondjuk 3. generáció, de szám szerint
Sajnos van 1-2 parasztvakítós i7 és i5.valamint a Geforce vagy az Atik jobbak?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz soetigabor #41358 üzenetére
Nyilván nem onnan kell venni az SSD-t
szerk: Pano: Mobil i5 az mind 2 magos ha erre gondolsz, i7-ből van csak 4 magos, "természetesen" nem mind. De intel honlapján az adott típust meg tudod nézni. Talán Q betű van a 4-esekben, de nem biztos.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kicirain
tag
Na bejelntkezek en is a vasarlo kerdezok koze
Keresem azt a 14-15"os laptopot ami a jelenlegi es a kovetkezo 2 evi jatek kontentet kepes kiszolgalni FHD-ban. A jelenlegieket ultra/high beallitasokkal a jovoben nyilvan kompromiszumokkal de legalabb high/ medium beallitasokon. A keretosszeg korulbelul 1000£ (340-350k?) ha szamottevo elonyt kulonbseget jelent akkor egy 100-assal meg megtoldanam. A aegitseget elore is koszi.
Szerk.: ssd nem kell , van itthon egy uj 128-as samsung 840 prom.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz soetigabor #41364 üzenetére
Bármelyik megbízható boltból. Pl edigital, ipon, vagy ismerős bolt. Samu 840 120GB 22-24k közt van. Nem kell szerelési tapasztalat G580-nál, 1-2 csavar és kinn a HDD.
G580 akár pentiummal is bőven jó ha játékra lenne a gép és nem multizol. Amilyen vga-hoz kevés lenne a cpu az a gép nem ebben az ársávban van.űszerk: mihu91 Ezekre válaszolj első körben:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
(8) Notebook tömege?
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?[ Szerkesztve ]
-
raverke
tag
válasz Tikakukac #41352 üzenetére
Köszi, de 14"-os Laptopot keresek és nem játékra lenne. Általános felhasználásra.
De sajnos nem találtam Jó procival, videokártyával olyan 14"-os laptopot, aminek az üzemideje kiemelkedő.
max. 140-ből szerintem nem találok komolyabbat. Legalább is a www.notebookcheck.net benchmarkjai szerint.
(acer aspire v3 471G i3-3110, Gt630M, 6 Gb Ram, 6 cella 48Wh)
-
Tikakukac
titán
válasz mihu91 #41369 üzenetére
Húst a húsboltból...
Most nagyjából azt kérdezed mennyire legyen kevésbé rosszul elköltve egy talicska pénz. Amúgy akkor már inkább a Samu, a HP eléggé rezegős.
raverke: Ahham. Hát akkor már csak azt kéne eldönteni, hogy jó is legyen az a gép paraméterein kívül vagy nem. Mert ennyiből csodát akarsz, az látszik. Nem vennék V3-at amúgy.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz raverke #41374 üzenetére
Nagyobbik is melegedett, ez főleg fog. Mikor kinyílik és az ujjaim rámennek a billzetére akkor úgy jön vele az összes szép emlék. Plusz nekem a burkolata sem tetszik, kezdve a palmresttel ami szerintem iszonytatos.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
LordTywin
csendes tag
Sziasztok én kb 1-3 hónap múlva szeretnék laptopot venni olyan 180-190 között leginkább játék net filmezés lenne a fontos jó lenne ha min 1 TB lenne a vinyó más egyéb óhaj sóhaj nincsen ha valaki ért hozzá és lenne szíves ajánlani valamit azt nagyon szépen megköszönném
-
kicirain
tag
válasz Tikakukac #41367 üzenetére
AW kat nezegettem de azt csak hasznaltan tudnek. Esetleg az m14 R3 i7-4700qmel meg grx765-el 1100-1200 £ korul lattam mar ebayen ujonan garral. Dell meg lehet venni +3 evet. Y510p tetszik nagyon csak felek hogy elfog fogyni a videokartya meg sli-ben is. Es ott meg upgradelni sem tudok. Bar m14-nel sem ha jol tudom. Kisse tanacstalan vagyok. MSI-ket nezegettem meg, ge40, ge60, gx60 de eleg vegyesek a velemenyek roluk igy nem nagyon merem bevallalni.
-
gboszi
senior tag
Kedves Seniorok, Félistenek, Őstagok és Kedvencek!
Laptop vásárlás előtt állok, ebben kérném segítségeteket. Amit tudok:-otthon/irodai felhasználás (net,film,fényképek rendezése stb)
-min. i3-as proci
-kb. 500 Gb HDD
-min 4 Gb Ram
-15.4/15.6 LED matt
-Előny Samsung, Dell
-Keret kb 120-130k (brutto) de nem 10k múlik a dolog, ha nagy érdemi javulást lehet elérniFőként otthon lenne asztalon, de hordozhatóság (kert, talán munkahely) előny. Olyan kellene ami 2-3 év múlva lehet ciki, de működjön, ne okozzon gondot ugyanaz a tevékenység. Ha tud valami extrat pl világító bill nem gond
Köszi a segítséget.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Tikakukac
titán
válasz kicirain #41378 üzenetére
Nos, nem tudom miért félsz, hogy elfogy az y510 mikor az AW amit nézel már most is gyengébb, szóval akkor ezt tekintsük semmisnek.
Ennyi van, innentől kezdve ha erős gépet akarsz vödörszám kell szórni a suskát.
-
runner 125
nagyúr
válasz gboszi #41379 üzenetére
Engem kihagytál.
Minőségibb alternatívához ez a pénzmag egy kicsit kevés.
Billentyűzet világításhoz egyelőre min 168k-t le kell rakni (E5430), szóval az biztosan felejtős.Samsung NP350 szériától nem kell hanyatt esni, minőségben egy 5520, vagy egy
Z500 nyerőbb."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz soetigabor #41371 üzenetére
Nem veszik el a garancia. 1-2 csavar fogja a dvd-t, nincs címkézve. Hdd, dvd szabadon cserélhető legtöbb gépben. Bolt se nyúlhatna bele ennyi erővel, jelenleg lenovonak nincs itthon szervize csak a lengyeleknél, oda viszik a gépeket futárral.
[ Szerkesztve ]
-
Csllu
csendes tag
Hp Probook 4540s vagy Dell Inspiron3521 (vagy DELL Inspiron 15R 5521) ?
Még mindig keresgélek....
(főbb szempont Photoshop működjön rendesen, keret 180.000 Ft )
-
Csllu
csendes tag
válasz btudos #41384 üzenetére
Köszönöm
Kétségbeesetten keresgélek ebben az árkategóriában valami normálisat, ami bírja a sok cipelést és a terhelést is. Sajnos amit ajánlottak az nem fér bele a keretbe, használtat meg itthon tiltják...
Még esélyes volt a Lenovo Thinkpad Edge E530De azt hiszem végül marad a HP Probook
-
alexey
csendes tag
Sziasztok!
Ez a samung: http://m.ipon.hu/index.php?site=webshop&product=351916 vagy egy lenovo g580 gt635m-el?
-
Pocok256
veterán
Csakis a probook Szenvedélyesen imádom a kinézetét
(#41388) alexey
Az a baj a samuval, hogy azt írják néhány helyen, hogy melegszik. pedig sokkal erősebb lenne mint a g580 (pontosabb köröket ver rá) viszont megfelelő teszt és tapasztalat hiányában nem igazán tudnám ajánlani.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Chaser
legenda
Suliban azért ált-ban nem a gép hw-e szokott lenni a szűk keresztmnetszet, hanem a user Ott van a fuji LH532, i3, GT620, 14" matt. PS-nek besegíthet a vga is. Nálunk 140k 3 év garral. Fér bele SSD meg lehet bővíteni 8GB ramra. Nálatok nem tudom mennyi és mennyi gar van rá. i5 nem sokkal nyújt több extra erőt noteszben mint i3. Az E530 se rossz éppen, ár és garanciaidő függvénye. Igazából egyik felsorolt gép se kifejezetten arra való hogy állandóan hordozva legyen, de ha 180k a max meg erő is legyen ezek vannak.
-
ALI_G
veterán
Hi.
Erről mi a véleményetek?
Samsung NP55P5C Series5, WIN8 64bit, Intel Core i7 3630QM, 15,6 LED HD, nVidia GT650M 2GB DDR3, 8GB DDR3, 1TB, BluRayValahogy ilyet itthon nem is találok. kb csak ezt: [link]. Ezen cserélhető a billentyűzet, vagy ez végleges? állítólag török billentyűzettel szerelt.
mod: ehh, megtaláltam, csak mobilon volt szar az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A kérdés: az Audi az milyen? Hát attól függ mit veszel, aki ilyenekre sima választ ad, az hazudik.
Én az alapmodelljeit nem venném, bár nem rosszak, drágább ultrabookot fogdostam, na azok egyben voltak, nagyon. Közte meg temérdek konfig ugye.
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Az apósomnak vennék asztali gép kiváltására egy notebook-ot. Alap felhasználásra kéne: internet, képnézegetés.
A Dell 3721-et néztem ki, alternatíva lenne kisebb méretben a sokszor itt is ajánlott G580AH az alap processzorral.
A Dell felé húzok, mivel a képernyője nagyobb, jobban látható és azt olvastam, hogy a billentyűzete is elég kényelmes+3 év garis. Van valami egyéb szempont is szerintetek amit figyelembe kéne vegyek, vagy tapasztalatotok a Dell-el ?
Köszönöm:
Tbor -
btudos
nagyúr
Az általam végtelenül utált és használhatatlannak tartott 3521-el szemben a 3721 egész jó kis gép, ha nem nagyon emelgeti apósod, akkor jó lehet, bár én nem ragaszkodnék a 17"-hez. A G580 azért minőségibb cucc, bár szerintem a legjobban egy Fujitsu Lifebook A532/A532AH-val járna, ha nincs szüksége dGPU-ra.
ALI_G: Ha igaz az a konfiguráció amit korábban írtál, akkor ott valami nagyon nem kerek. 160-ért fele olyan erős gépeket sem kapsz tiszta forrásból. Török gép, talán még lopott is, én tuti kihagynám.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
runner 125
nagyúr
Biztos, h cserélhető, jó vastag pénzért.
Viszont 250k-ért nem kapsz minőségi házat.
Kicsit masszívabb, mint a Series 3. Ennek már valóban fém a palmrest, de kb. ennyi.A ház vékony, elegáns, viszont az i7 ezzel a konfiggal garantáltan melegedni fog.
Ha, már hasonló konfigot keresel, inkább az i5 NP700-at válaszd.
Ráadásul most az ára is esett vagy 15-20k-t."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest