Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz Ice&Lime #31983 üzenetére

    Azért, mert neked sikerült venned egy melegedős/rossz gépet, vagy volt egy rossz tapasztalatod, még nem kell egyből foshalomként beállítani több száz gépet egy szegmensből..Consumer szar ide vagy oda, mindent(mindkét GPU, RAM, CPU, HDD) 100%-on terhelő tesztnél 10 perc után sem ment 75-76 fok fölé a mutató, ami ha jól látom elég jó érték, tehát sütőként beállítani erősen túlzás.

    Akinek játékra kell olcsón, annak jók ezek is, a többiek(mint pl. Te) nagy része meg örüljön hogy fém és hogy nyomogathatja mint vmi idióta mert nem reccsen meg, és kiadott +50-100k-t egy HD4000-es mobiltelefon teljesítményre, vagy +100-150-et ugyanarra a teljesítményre. Nekem ez a véleményem.

    Laptop VS. Asztalihoz: Az, hogy a teljesítményt elviheted magaddal bárhova, nincs helyzet, hogy nem jön jól, úgyhogy az asztali nem rúghat labdába a laptopok ellen szerintem. Szerintem az optimális párosítás(én ezzel rendelkezem): Egy legújabb generációs konzol + egy közepes teljesítményű laptop.

    Ui.: Az előző notebookom nekem is nagy csalódás volt, rossz anyagminőség, rossz összeszerelés, nagyon rossz teljesítmény, mégsem szaroztam le mindet, hanem ezúttal tényleg a legjobb hardver vettem ezért az árért, és úgy érzem majdnem tökéletes gépem van az én igényeimre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák