Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adika4444

addikt

válasz playmore #114361 üzenetére

hali!

Nyugtasson a tudat, hogy pechem az nekem is van, igaz használt gép, de a lényeg az az h nekem is a Dell laposomban alig 1 naposan megmakkant a venti, úgyhogy cserélték:)...
    Egyébként meríteni kéne a gépet, és utána tölteni... Van egy szint ami fölött nem tölt...
    (#114365)playmore:
    14 napon belül voltál sztem és akkor kötelesek cserélni vagy a pénzt visszaadni ha nincs külsérelmi nyom, hogy tényleg hibás-e az ilyenkor másodlagos...
    (#114370)playmore:
    Hát ez leginkább azon múlik hogy az embernek mennyi a negatív tapasztalata, pechessége, meg mennyi szörnyű dolgot olvasott a neten.
    Én is minden gépben amit veszek hűtéspróba, USB próba, füles próba, DVD tálca próbája, billentyűtesztet csinálok pont azért, mert rohadt peches vagyok, nekem szinte mindenem megy gariba, és cserélik/javítják is. Nem püfölöm meg gyötröm a cuccaimat:D, egyszerűen ilyen a szerencsém:(. Ja és a legtöbb holmim az 3-4 évesen is olyan hogy kérdezik hogy új? Mondjuk ezek a tesztek is olyanok, hogy a Dell gépemet is teszteltük a boltban, és rá néhány órára kezdett el szórakozni...
    Manapság ezek a dolgok nagyon kiszámíthatatlanok, de ugye ameddig van garancia addig némi biztonságérzete van az embernek:)

üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák