Hirdetés

Aktív témák

  • jorden06

    senior tag

    válasz adm #33128 üzenetére

    2,4GHz? Az azért már tényleg elég tökös egy notiba :) A szoftverkörnyezetről annyit, hogy eddig amiket néztem gépeket, azok Vista-val voltak felszerelve, viszont upgradelhető Win 7-re később, egyébiránt Firefox, msn, uTorrent, Office és némi media player az állandó társai a gépemnek. Plusz ugye némi játék. Szóval ezekre akkor 2 magos ~2GHz-es proci bőven sok ugye? Szerk: 3-4MB L2 cache és 800Mhz FSB társaságában

    Olvastam még, hogy a másik szűk keresztmetszet a HDD. Ezzel lehet valamit variálni, azon kívül, hogy SSD van benne horror áron?

    Otthon szeretnék elsősorban játszani de ott sem elsősorban egész nap csak azt tolni, a házon kívüli game már csak extra. Sokat számolgattam, egy jobb gamer asztali gép, ami még jó ideig megfelel nekem, 190K körül lenne (P5Q lap, E8200/E8400, HD4770, 4GB ram, táp, monitor, vinyó, ház, tv-tuner etc.). Viszont így nem tudok suliba gépet használni, pl. ha olyan vizsga van ahol prezentálni is kell. Egy jobb netbook pedig megint csak benne lenne egy 60-70K-ban, az már az asztali géppel együtt 250-260K. Plusz ha gondolkozok még egy PSP-ben is, az még egy 20K (használtan). Egy elég jó pavilion vagy Lenovo pedig megvan max. 200K-ból. Persze javítsatok ki ha tévedek, és szívesen várok más ötletet is :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák