Hirdetés

Aktív témák

  • adm

    őstag

    válasz jorden06 #33124 üzenetére

    egyrészt a hp 500 3-4 éves laptop (nem kis csoda, hogy még egyben van). rosszabb esetben egy elég szerény celeron, jobb esetben a második leggyorsabb dothan magos proci van benne, ami nem (volt) olcsó, sem gyenge.

    másrészt írtam, hogy számításigényes feladatokra érvényes. az operációs rendszer és a szoftver környezet nagyban meghatározza az adott gépen a műveletek sebességét. ráadásul, ha valamihez intenzív lemezhasználat, vagy internetkapcsolat kell, akkor teljesen összevethetetlen. ezt a részét a legerősebb procival sem tudod gyorsítani. a powerpoint középszinten sem igényel erőgépet. bármelyik proci T3xxx fölött, 2-4gb ram, vinyó, meg vga ha játékra is kell...

    a neptunhoz megveheted a neptunt futtató gépparkot is, akkor sem lesz meg a 10mp év elején vagy évvégen. ezért kár jóval többet költened.

    unalmas, de kötelező előadásokra, akarod a notit játékra használni? ezért megéri egy adott teljesítményű gépért 2x annyit kifizetni? vegyél egy korrekt asztali gépet meg egy psp-t vagy egy netbookot. sokkal jobban jársz

    ez gc124ea, így T7700(2,4ghz fsb800, 4mb cache) van benne. a c2q előtt, sokáig egy E6600(2,4ghz fsb1066, 4mb cache) volt az asztali gépemben, és a notival párhuzamosan használtam egy másik E6600-os gépet is. érzésre és saját mérésre sem maradt le a mobilproci.

    [ Szerkesztve ]

    16core - 32thread - 64gb

Aktív témák