Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz spyduck #29028 üzenetére

    Ne haragudj, de amit leírtál, elég nagy ferdítés.

    Ha belenézel egy Pavilionba látni fogod, hogy a belseje teljesen magnézium. Elég, ha egy dv7-es egyik HDD fedelét kinyitod. Karcolódásvédelem? Az meg mi? A burkolat festése ha matt, akkor is karcolódik és kopik. A lakkozott Pavilion burkolat is karcolódik, viszont a lakkozás miatt nem kopik annyira, mint a business-ek. Ami miatt a business-en kevésbé látszik a kopás, az, hogy a dizájn egyszerű fekete.

    Szervizháttér és driver támogatottság ugyanaz, azt a butaságot nem tudom honnan vetted, hogy más :F

    Nem is feltétlenül olcsóbb, ha a RENEW gépeket hasonlítod össze. A consumer széria itthoni árai elérik a business gépekét, ha úgy tudod, hogy olcsóbb, az csak a következő miatt lehet: A business class volt itthon forgalomban, a Pavilionok nem. A renew csatornán keresztül áruljuk ezeket évek óta, tavaly ősszel vezette be csak a HP Kelet-Európában őket. A renew miatt voltak olcsóbbak. A business meg új áron irreálisan drága, ezt szerintem néhány fórumtárs is megerősít/ette/heti.

    Amúgy egy kis összehasonlítás, csak úgy első ránézésre:

    consumer vs. business árak... most akkor melyik olcsó és melyik drága?

    Hová viszik azt a rengeteg eladott itthoni Paviliont, ha nincs szerviz???

    Szerintem nem kellene az érdeklődőket ennyire félreinformálni. :(

    Persze most magam felé húz a kezem, de ezt már nem bírtam megállni...legalábbis a HP-nál a konzumer és business gépek között nincs ilyen kemény különbség, amiket írtál. Inkább a felhasználás célja és a felhasználó igényei miatt lehet ilyet-vagy-olyat választani.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák