Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
nagyúr
"A közelségérzékelő mizériától a Xiaomi viszont képtelen szabadulni: öt hívásból legalább egyszer bekapcsolt a képernyő a fülemnél, amit aztán az el is kezdett használni, és amikor mondjuk az órát elindította, elemelve a fültől hiába hadonásztam a szenzor előtt, mivel a hívásképernyő a háttérbe került, a kijelző bekapcsolva maradt."
Szürreális, hogy képtelenek javítani. Nekem egy poco f4 van isteni amikor lerakom a fulemmel, lenémítom és nem értem a másik mért nem hal vagy .... magában ez az egy dolog olyan idegesítő hogy amíg nem javítják soha többé xiaomi.
btw szerintem egy Pixel 7 Pro kamera vonalon nem kicsit elveri az ultrát és fele annyiba kerül...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
novinyul
addikt
A sima 13 hála istennek jól működő közelségérzékelőt kapott
De hogy az Ultra meg sz.patja az embert, azért ez picit meredek. Viszont 600eft-t biztos hogy nem venném meg, akkor már inkább a 13Pro vagy Samsung Ultra és Pixel vonalon keresnék én is.
Xiaomi 13 - Retro telefonok
-
Egy egyszerű alkalmazással orvosolható a probléma. Volt közelségérzékelő hibás telefonom. Letöltöttem rá egy képernyőblokkolót, és meg volt oldva a probléma. Amikor felvettem a hívást, automatikusan lezárta a képernyőt. Ha nem a fülemhez emeltem, hanem pl. kihangosítottam volna akkor egyetlen koppintással feloldhattam a képernyőzárat.
-
Szerintem nem készít jó képeket a 13 Ultra, ennél többet várna az ember, a napokban le is tettem erről mert pont váltani készülök telefont egy majdnem 4,5 éves P30 Pro készülékem van, és várom a Sony Xperia 1 V-t. Az megéri az árát, bár az se 2 forint sajnos. Cserébe stabil jó minőséget kapunk tőle.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
-
janeszgol
félisten
Nincs 600k huf, Bone123.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Atomgeszi
veterán
"Egy gond van csak: nincs arany középút a természetes színeket a vibráló mód kitűnő dinamikaátfogásával kombinálni."
Egy megoldás van csak erre.
Fel kell tenni a gcam-ot.. -
-
temerole
csendes tag
Volt Mi 8-am, Mi 10-em, a Mi 8 idejében jó volt a szoftverük, a Mi 10-nél már előjöttek hibák, amik nem kicsit idegesítőek voltak és b...tak arra, hogy kijavítsák.
Azzal, hogy ilyen drága lett és hulladék a szoftveres részlegük, elvesztette számomra minden előnyét a Xiaomi. Soha többet. Annó mindenkinek őket ajánlottam. Már nem..."Az élet egy játék, eléggé zord, de a grafikája nagyon ott van :D"
-
Graphics
Jómunkásember
Brutális telefon lett, egyszer lenne egy ilyenem, soha nem adnám el.
Na jó, ez nem igaz.
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
janeszgol
félisten
Az én véleményem az, hogy ha egyetlen egy telefont kell megnevezzek, ami a legjobb volt a Xiaomi történelmében a Redmi 1S (2014)-től, én a Mi8-at mondom. Zseniális egy telefon volt. Hibátlan, jó, szuper, kamerában leverte az utódját is.
Úgy összességében is (minden gyártót számítva) a Mi8 nálam benne van a top5-ben.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Hallosz
senior tag
Jól megkérik az árát, aki megadja érte bizonyára tudja miért veszi. Használja sokat nagy örömök közepette.
Mert lakni, muszáj.
-
klaya86
senior tag
Korrekt telefon, de valahogy nincs az az érzésem, hogy leteszem a hajam, mekkora durranás. Egy s23 ultra ellen maximum a gyorstöltés ,ami jobb. Ha ennyi kest el kéne szórni, akkor biztosan nem a xiaomi lenne a választott.(nem is értem a Samsungot, hogy miért hagy ki ekkora ziccert a gyorstöltésnél. Legalább az ultra kaphatott volna egy 60/80w körülit. Kb kész lenne a tökéletes telefon)
-
*RLaci*
addikt
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Elődje jobb volt.
-
Aryon87
félisten
Tetszik a teló. Cserélném is erre akár a Mate50Pro-t.
Miért van az az érzésem, hogy a Xiaomi is a Huawei sorsára jut hamarosan? Mert ár ide vagy oda, eléggé néz az Alma körmére.. És a Huawei is emiatt végezte ott ahol most van.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ha a Xiaomi feljön a stabil második helyre az éves eladási listán, és kezdi szorongatni a Samsung első helyét, azonnal nemzetbiztonsági kockázattá minősítik iUsáék.
Olvasd csak az összefoglalót, már mennek a finom megjegyzések a kínai telefonok tesztjeinél.: "De igazából nekem pont elég lenne a Google referenciamobil tudása harmadáron..." És teljesen véletlenül egy nyugati telefonnal elégedett a szerző. Még véletlenül sem egy másik kínai telefon felé tereli a júzerek tudatalattiját, pl. Redmi Note 12 pro. A többi 500+ ezres telefonnál (pl. Samsung S23 ultra) nem volt ilyen megjegyzés, hogy harmadáron xy is elég helyette.[ Szerkesztve ]
-
LurkerSheik
senior tag
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Nem vagyok egy pro fotós de ezekbe belenagyítva szerintem kritikán aluliak
Mintha túl lenne tömörítve... jpeg konvertálásnál csak 70% ra húzták a csúszkát.People with passion can change the world for the better |||
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
victory92hun #22 üzenetére
És nem is egy termékkategória.
Tök nyolc mennyi az annyi, nekem pl. Fold mobil jelenleg nem kéne. Így hiába volt jó deal, nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
temerole
csendes tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Húgomnak adtam oda annó a Mi 8-am, amikor megvettem a Mi 10-et. Most megkapta a Mi 10-et, én pedig vissza vettem a Mi 8-at. Még évekig használva lesz app fejlesztésre. Hamarosan megy rá android 13 egy custom rommal, illetve még egy akku csere lassan időszerű lesz, megint
.
(Ipari s..pás lesz, már előre látom, mert előző cserénél az akku ragasztó kihúzó része vissza rugózott egy nehezen hozzáférhető helyre, úgyhogy feszíthetem majd ki az akksit a helyéről...
)
"Az élet egy játék, eléggé zord, de a grafikája nagyon ott van :D"
-
janeszgol
félisten
válasz
victory92hun #22 üzenetére
Újonnan vetted?
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
válasz
LurkerSheik #23 üzenetére
Igazad lehet, de az összehasonlításomban szereplő Samsungot, milyennek látod hozzá képest.?
Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
janeszgol #26 üzenetére
Szerinted?
Ez az ember nagyon elvan magától szállva, iszonyatosan ***** szegény… Szerinte az Apple nem tervez SoC-t, mert nem Ő gyártja.Facebookon tiltott is, mert nem birja elviselni az igazsàgot…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
2 éve használok egy Mi 11 Lite 5G-t, egyszer sem kapcsolt be a kijelző beszélgetés közben, ha sikálom vele a fülem akkor sem. Biztos Én vagyok a kiválasztott, akinek jó a szenzor.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
csabucko001
csendes tag
Én kintről vettem,beszerzés gyerekjáték. Az ár sem vészes 990$ kb 340 ezer ft,annyit meg ér,igaz nincs b20 plusz ügye a rommal is játszani kell,de cserébe -300 ezer,szerintem ez a két dolog nem ér meg plusz ennyit. Nekem a hivásoknál a kijelző alvásával egyáltalán nincs probléma. 2 dolog ami elsőre nem tetszik, az egyiket előtte is már tudtam az ügye a kamera sziget+ ez miatt a súlypontja nagyon fent van ami fura.Igaz hivatalos ár még mindig nincs a Global változatra de borítékolható a 600+ annyiért meg inkább egy s23 ultra igaz meg lehet azt venni 370 körül is. Na mindegy kíváncsi leszek mennyivel fog nyitni és milyen gyorsan esik majd le az ára.
-
brainticket
aktív tag
válasz
csabucko001 #32 üzenetére
hogy ne lenne hivatalos ára a global változatnak, én is azt vettem, a cikkben is írják.
-
Hachiko95
tag
válasz
Elit3Zotya #27 üzenetére
Szerintem egyértelműen jobb, mint az S23. Kevésbé van élesítve, vannak valós részletek, élethűbb az egész, kevesebb zaj. Sok telefonnál hiába van nagy szenzor szoftverből túlélesítik a képeket, amit nagyon nem szeretek, de az első linken lévőeket összehasonlítva nem rossz.
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #28 üzenetére
Minek kell az ilyenekkel fb-on leállni vitázni?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
joey04
titán
válasz
brainticket #33 üzenetére
Honnan vetted a globalt?
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
-
5 csillagos design
-
Atilla85
újonc
Neken iPhone 13 pro max- volt, egy jó kamerás mobilt akartam venni sokk mobilt meg néztem. Végül a samsung s23 ultrat 1tb vettem. Szerintem sokkal jobb mint a többi, használhatósága is jobb több kiegészítő is kapható hozzá (smart tag, kényelmesen kapcsolódik a samsung Tv hez), ja és nem utolsó sorban van hozzá samsungcare+, ami a kínai Oppo és társaihoz nincs.
-
-
válasz
Elit3Zotya #42 üzenetére
kiirály
-
pepe792
tag
Ritka ocsmány egy telefon...
Fényképek szintén. 100%-os méretben 0 részletesség. Közelségérzékelő fail. Szelfi fail. Csak tudnám mi tetszett ezen a tesztelőnek...[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
brainticket #44 üzenetére
-
A gond a következő teloval van, lehet nem lesz még egyszer szerencsém a Xiaomival azt meg nem bírom ha valami hibás. A Realme talán mely szoba jöhet, ha nem költöznek haza.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Egy 12/512 GB memóriával szerelt (tehát a 13Ultra kiszerelésének megfelelő) S23Ultra telefont Németországban meg lehet kapni 1000 euróért, szóval ez a telefon biztosan nem ér 1500 eurót
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hemaka
nagyúr
Hallgatnék a címre, bottal sem piszkálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kihívó fenyegeti a kameratelefonos trónt, csak kár, hogy nem ebben az országban.
- iPhone 13 Pro 128gb, független makulátlan állapotban
- ÚJ iPhone 13 PRO MAX 128GB MEDIAMARKT számla! 2025 júniusig garancia + APPLE CARE+ törésre!!!
- AKCIÓ! ÚJ, bontatlan iPhone 15 PRO MAX 256GB blue titanium kártyafüggetlen, 1 év Apple garancia!
- iPhone 11 RED 64GB Független Tökéletes állapotban Eladó +2db tok 1 Bontatlan
- Eladó iPhone 12 128GB Fekete/Karcmentes/87%Akkumlátor/2024.08-ig Garancia
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest