- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
beetchy
csendes tag
Hello
lenne egy fontos kérdésem
most szeretnék venni 90 rugo körül vmi kis gépet 8,9-10,1 én a lenvov s9ere gondoltam bár elég sokan szidják
szoal mi lenne a tanácsotok? az költséget nem szeretném tullépni és jo lenne vmi épkézláb aksi is bele ami nem 3 cellás bár ha nincs más....
filmet nézni meg programozni meg efélékre kéne nekem
lécci bárki tud vmi jot irja meg mert sürgösen kéne
köszönöm a segitséget -
netmesterke
aktív tag
A FSC Pi 3540-nek láttam az iPon-on olyan változatát amiben nem gf 9300 van, hanem x4500. Ezzel vajon mennyit bír az aksi? 110-ért nem rossz vétel a t3400-as procival, és 2gb rammal valamint 250gb hdd-vel szerintem. Lehet mégis csak maradok a FuSi-nál, nekem annyira nem jön be a Lenovo n500-as billentyűzete. Szerintem nem jobb mint az FSC, a kis fehér Amilo se tűnik rossznak anyagminőségre Bár kár hogy nincs benne Bluetooth Nem tudom melyik a jobb választás. Tesztek alapján ráadásul a Lenovo pár százalékkal lassabb is mint az Amilo, pedig ugyanaz a t3200 volt mindkettőben 2gb rammal.....
Szerintetek? -
T-unit
őstag
válasz netmesterke #29204 üzenetére
N500 +1gb ram-al megvan 120k-ból az FS meg 7k-val olcsóbb...ha minden egyes Ft számít nem rossz az fs se,de én inkább maradnék lenovo-nál.Amúgy T3400 van ezekbe.Akksinak nézz még utána,ha esetleg FS-be nagyobb lenne akkor azt kell venni.
üdv.
-
Csabee.
nagyúr
-
veterán
-
paja_falcon
csendes tag
sziasztok! 200-230 000 HUF környékén keresek erős, de megbízható laptopot. leginkább játékra, programozásra meg persze netre kell. mit ajánlotok?
-
T-unit
őstag
válasz paja_falcon #29208 üzenetére
Pavilion. Esetleg bevállalható egy hd4650-es acer 6530g is 3év garival 215k-ért ha vga-ból minél jobb kell,és ennyid van.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Csabee.
nagyúr
vegyél paviliont nekem is az van tökéletes!: ) logout blogomba olvashatsz róla ha érdekel
Üdv: Csabee.
-
netmesterke
aktív tag
válasz T-unit #29205 üzenetére
Igen, most azon gondolkodom hogy x4500 vagy Gf9300? A full hd-ra mind2 elég, játékra egyik sem. Bár szeretek néha játszani is, azonban nem sok időm van rá
Lehet a bill. miatt lessz FS. Bár a kékfog meg hiányozni fog egy picit Majd meglátom. Csak azt nem értem hogy az FS gépe ugyanazon (kivéve VGA) hardverrel mitől erősebb?!
A másik, hogy ha megveszem akkor lehet dobok bele +2gb ramot. A 64 bites win7 vagy vista az stabil, és vannak rá illesztőprogik és programok?
üdv! -
_core
aktív tag
15,4"
MSI GX620X-063HU
16"
Acer Aspire 6930G-644G32N
17"
Msi MSI GX701X-289HU
En ezek kozul valasztanek 200-230E Ft-os keretbol. -
T-unit
őstag
válasz netmesterke #29214 üzenetére
Általába amelyik géphez van vista támogatás azokon megy a win7.Amúgy meg ha nagy üzemidő is kell akkor van 8cellás akksival is még 1 köztes verzió: [link]
+2gb ramot én is dobnék bele ilyen ram árak mellett,bőven megéri.BT-nak meg veszel 1 ilyet ,alig lóg ki.
Itt mégolcsóbb.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Ipse89
tag
válasz Csabee. #29213 üzenetére
akkumulátor terén hogyan állja a sarat?
mert nekem az akksi elég fontos szempont
A D630( kinézett típus)ban 9 cellás akksival, és lehet betenni másodlagos akksit az optikai meghajtó helyére. Fullra nyomott akksikkal 5 óra megvanLenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
netmesterke
aktív tag
válasz T-unit #29217 üzenetére
Hát ha agyon ütnek se kell AMD procis gép. Most egy Pa 3553-ról írok, én ezt tavaly novemberben vettem (130k - 1,9GHz Ql62- 2gb ram-250gb hdd-3470VGA), igazából melegsége és néha a lassúsága az ami zavar. A vinyó sztem gyors, nagyobb videókat 25-30 mb/s sebességgel másolja partíción belül. Sztem a proci közel van a vinyóhoz vagy nem tom, de a vinyó 58-60 fokos mindig.... Na ez sok. Ezt a 3540-esnél nem vettem észre több órányi képernyőkímélő futtatás után sem (pár üzletünkben fogdostam)
szerk:
ez sem gyenge, de tuti hogy elírták (ha nem akkor erősen beszerzési ár alatt van-magyarul k.va jó áron van):
http://www.photohall.hu/notebook/2487_fujitsu_siemens_amilo_pi3540/#d[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz netmesterke #29220 üzenetére
Szerintem jók az AMD-k, én éek óta AMD-s gépeket használok, hétfőn vettem a legújabbat (Pavilion m9 serie Desktp PC). Notebookban is jó az AMD. Minden kétkedőtől annyit kérek, hasonlítson össze egy AMD és Intel gépet, ami ugyanannyiba kerül.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
T-unit
őstag
válasz netmesterke #29220 üzenetére
Ennek sok köze nem igen van a proci gyártójához.Ha 60fok a vinyó,ott azzal vmi nagyon nincs rendben,mert procinak illene annyinak lenni kb.Én csak régebbi amilo szériákat próbáltam,egy 1705-ön még szinte meleget se éreztem.Én acerembe is csak a vga ami fűt,meg hangos tud lenni.
Amúgymeg 130k-ért jó vétel tényleg a 3540 ha komolyabb kell.üdv.
-
netmesterke
aktív tag
válasz T-unit #29222 üzenetére
Nekem volt Li 1718-am amíg el nem lopták, az fura mód volt hogy átforrósodott, volt hogy hűvös volt....progi szerint végig ugyanolyan hőmérsékeltű volt.... no mind1. Kíváncsi vok milyen az új széria meghibásodási aránya. Nekem speciel nagyon bejön az új design
Majd meglátjuk!
Proci témához: lehet csak az én butaságom, de ragaszkodom az Intelhez Mondjuk Vistánál néztem hogy a 2,1ghz-es amd x2 rm70-es (vagy 72) proci 4,8 pontot kapott, míg a t3400-as 2,16 ghz-es proci 5,1-et..... -
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #29221 üzenetére
Szerintem is teljesen jó az AMD, csak sokan az intelt "ismerik" hogy az hú de jó... igaz nekem is intelem van, de nem azért mert nem AMD-t akartam hanem árban ez volt a megfelelő akkor..
-
Ipse89
tag
szerintem so-so egy fajsúly de csúcs- kategóriában ( Phenom II ; Quad )
na ott elgondolkoznék, hogy milyen configra ruháznék be... de az alatt... hát asszem maradok az intelnélLenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Csabee.
nagyúr
-
netmesterke
aktív tag
válasz Csabee. #29228 üzenetére
Persze, ez sok mindenben így van. Bár azért az utóbbi 1-2 évben azt láthatjuk hogy az AMD talán az ár terén tudja csak a versenyt tartani, teljesítményben az Intel a nyerő
Érdekes volt olvasni a Pi3540 teszteket, olvastam vagy 4-et....Van amelyikben leírják milyen király a bill, a másik tesztben viszont az miatt ostorozzák a gépet, mondván hajlik.....ezt mondjuk én vettem észre, pedig próbálgattam! -
Csabee.
nagyúr
válasz netmesterke #29229 üzenetére
örök dilemma lesz , de a számolásokba az intel a jobb tudtommal no de off vége
továbbra is azt mondom hogy Pavilion hétköznapi használatra egy tökéletes gép, és ár érték arányban nagyon jó készülék
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
lazlo8
tag
van egy laptop amibe pl hd 3470 vagy geforce 9800m videokari van. Ezek a kártyák ugyanazt a teljesítményt tudják mint az asztali gépben lévo társak (természetesn 256 v 512mb ram)
főleg játék, illetve arhicad, photoshop menne rajta..
pl mobility radeon és asztali radeon közt van kül.? -
törölt tag
Hello mindenkinek!
Nagy valószínűséggel hétfőn utazom Budapestre laptop vásárlást megejteni. A kiszemelt példány egy Thinkpad T500. Viszont élőben még nem láttam ilyen laptopot, a Laptopinfo-nál pedig csak akkor bontják ki ha meg is vásárolom.
Kérdés, hol lehet ilyen laptopokat szemügyre venni, esetleg kézben is tartani?
Mely üzletekbe érdemes ezen esetben bemenni illetve, hol érdemes még szétnézni?
Talán még találhatok is valami mást ami jobban megtetszene.
(Sajnos nem vagyok járatos Pesten)Válaszokat előre is köszönöm.
-
Csabee.
nagyúr
válasz netmesterke #29233 üzenetére
Pavilion(Gef9600GT) 4008 pont (3dmark06) én erre a pavilionra gondoltam ami az enyém, amibe 9600as vga-k vannak a kisseb kategória annyira nem éri meg bár még annak is a vga-ja erősebb
-
T-unit
őstag
válasz lazlo8 #29234 üzenetére
Kicsit ég és föld a 3470 meg a 9800m -es nv. Nem,a notikban levő vga-k mindig sokkal gyengébbek az asztali verzióhoz képest.Éppen vagy vram-ban,vagy órajelben,tuningolhatóságban...szóval jócskán gyengébbek,sokkal drágább áron,mint a pc-s verziók.Amiket felsoroltál arra a 3470 is elég lehet,bár attól függ milyen játék.
üdv.
-
netmesterke
aktív tag
válasz Csabee. #29237 üzenetére
Na de az a gép ami Neked van az nem is 130-140 Nekem mondjuk szimpi az Amilo Xa3530 is, 170-ért van benne egy HD 3650, ami ráadásul működtethető csak simán HD 3200-as részével is,ilyenkor elég takarékos lehet....de hát AMD-s a rendszer. Meg amire nekem kell nem feltétlen kell ilyen videó kari!
üdv! -
nagyúr
-
TOZ
addikt
válasz #91574272 #29235 üzenetére
Usanotebook ill. Notebook.hu boltokat ajanlom a Vaci uton. Arpadhidtol gyalog a Forgacs utcaig a Rendorpalota oldalaban. Valamelyikben csak lesz.
De szerintem menj egybol a laptopinfohoz 8-) csak a felesleges koroket futod, nagyon jo gepek, az aruk meg egyenesen fenomenalis. -
nagyúr
-
Kormi76
aktív tag
Az ACER laptopokról általánosságban mi a véleményetek?
pl: ez
-
törölt tag
Megint én
Most keresett meg ismerősöm, hogy ő is venne laptopot. Igazából csak általános célokra használná. Illetve még programozásra, webfejlesztésre. Azonban neki csak 150-180k pénzmagja van minderre, így nem tudtam neki ajánlani a thinkpad-et amit nekem is ajánlottatok. Amit elvár a géptől: 2 magos proci, min 2 gb ram és min 160gb hdd. Ezen kritériumokat tekintve várná a javaslatotokat.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- Lenovo legion y530 15ich INTEL I7 , Nvidia geforce gtx 1050Ti 8gb ram
- Dell Latitude E6440 I5
- 0 perces BONTATLAN doboz - MSI Modern 14" IPS FullHD / Core i3 1215U /8GB/256 GB SSD - 2 év garancia
- Asus Tuf Gaming FX505DV 15.6 FHD 120Hz, AMD Ryzen 7 3750H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, RTX 2060 6GB GDDR6
- Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Core i5-1135G7/8GB/512GB/ Garancia, újszerű állapot.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest