- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz Alamogordo #5592 üzenetére
Nekem, most DS410 van, amiket elmondtál, azt tudja.
Nézd meg annak a sebesség tesztjeit, vest össze, amit kinélztél, és akkor kiderül, hogy megfelelő lesz -e !
Az enyémben is csak 256 Mb ram, azt hittem több, tegnap direkt megnéztem.Most keresgélek én is, mert kéne valamit venni.
Egy teszt a mostani J modellről, miszerint nem is olyan lassú, na most hozzon az ember jó döntést.
És igaza van a topiktársnak, 4 es nas megy akár egy HDD vel is.
És ha kell, akkor lehet bővíteni.A mostani J és közel 100 000 HUF, az árgép szerint , a J nélküli vagy 140 000 na ennyivel nem gyorsabb tőle. J nélküli.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Autós topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest