- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Nah, elérkezett az idő hogy T-mobilos piroskámat (5310) lecseréljem. Nézegettem a telefonokat és az E52 nagyon megtetszett (anno az E51 is bejött), így érdeklődnék hogy érdemes-e venni, vagy keressek másikat? Használtan 25-35k-t szánok rá, T-mobile függő lehet, Wifi és az a tudat hogy nem érintőképernyős, az mindent megér!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
Akkor csak nem esek bele egy hibás szériába. Nagyon örülnék neki, mert nagyon tetszik és az aksija tényleg jó lehet. Másik alternatíva az SE Elm telefon lenne, az milyen ehhez képest?
#30724 Ricardo: Neked is köszi, szétnézek, Joe-t pedig kihagyom .
-
Tothgera30
Ármester
Nokia E52-es helyett tudásban hasonló más alternatíva lenne-e? Fontos a wifi és a 3,5 jack, a többi részlet nem lényeges. Épp a Nokia 5630-at nézem, erről van vélemény/tapasztalat, vagy az E52-vel nincs partiban? Elnézést hogy nem vagyok otthon a telefonok világában, de utoljára még az 5310 megjelenésekor vásároltam meg azt, mert megtetszett, bár nem bántam meg.
-
Tothgera30
Ármester
válasz albiosz #30839 üzenetére
Hát igen, épp ez hogy eddig is egy Xpress Music telefonom volt, ezért gondolom az utódja se lehet rossz . Viszont az E52 külsőre nagyon bejön, csak ott a probléma hogy sokat látok belőle, 5630-at meg még sehol sem láttam . Tehát nem tudom hol tudnám kipróbálni, de valahogy csak megoldom, viszont E52-t megtapiztam és hihetetlenül tetszett, bár nem ragaszodék a fém házhoz .
-
Tothgera30
Ármester
Megvan sz E52-m, hát nagyon jó telefon, teljes mértékben elégedett vagyok vele, aki ilyet szeretne, csak ajánlom .
-
Tothgera30
Ármester
Úgy néz ki, eljött az idő hogy lecseréljem öregedő Nokia E52-met, mivel jó pár éve szolgál már. Nagyon nehezen válok meg tőle, mivel engem kiszolgál, egy feltöltéssel 5 napig simán elvan, ezért csak hasonló, vagy csak jobb minőségű telefon érdekelne. Milyet érdemes venni?
- Árkategória kimerülne a 30-50 ezer forintos résben
- Használt telefon érdekelne elsősorban
- Trémobil függő telefon megfelel.
- Hosszútávra vásárolok, minőség fontos tényező, és a strapabíróság.
- Leginkább telefonálásra, zenehallgatásra, autóban navigációként, és wifi kapcsolat létrehozására használnám.
- Az érintő kijelzős telefonoktól még kissé ódzkodom, de ahogy nézem, csak ilyenek vannak a piacon.Kritériumok:
- napi 1-2 órás zenehallgatással is bírjon 4-5 napot egy feltöltéssel, ez lehet akár eco/energia takarékos módban is.
- wifi.
- GPS
- MicroSD kártya bővíthetőség.
- 3,5" jack, MicroUSB töltő.
- Nokia felé húz a szívem."A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
válasz punky10 #44204 üzenetére
Sajnos erre számítottam.
#44205 Wlac: Megnéztem, egész tetszetős, de árban elég sok. Ahogy nézem, újabb Lumia telefonok mennek ennyiért.
#44206 Sly Bp.: Ezen a gondolatmeneten ingázom én is. Nem hiába nem cseréltem még le az E52-őt. Lumia 800-at nagyon ajánlották, bár szerintem naponta kéne tölteni. Az általad ajánlott telefonokat nézegetem, bár ahogy nézem, ezek a Nokiák enyhén túl vannak árazva. Lehet hogy más gyártónál találom meg a kis lelki társam jó pár elkövetkezendő évre.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Sly Bp. #44221 üzenetére
Nekem mobilnet nem kell, wifizni is ritkán szoktam. Csak telefon, sms, és néha GPS-ként menjen a kocsiba. Hát.. én töltőre tudom rakni este 12-1 óra felé, de mivel reggel 6-7-kor meló van, ezért 5-kor tuti leszedném. Sajnos elég zsúfolt most az életem, tehát tényleg egy olyan telefon kel, ami elég sokat tud, egyszerű kezelni, és azért van benne egy picike tartalék is.
-
Tothgera30
Ármester
válasz #40993792 #44223 üzenetére
Mondjuk ezeket meg lehet oldani, persze. Csak 12 óra után hazafelé ne azon aggódjak hogy mikor merül le a sz@r. Szerencsére az E52-vel nem volt ilyen gond. Anno Záhony-Gyula távot oda-vissza megtette GPS-el, telefonálgatással, wifizéssel, tehát nagyon fog fájni hogy lecserélem.
-
Tothgera30
Ármester
válasz #40993792 #44225 üzenetére
Nekem is nehéz lesz megszokni, de valószínű hogy át tudok állni.
#44226 Wlac: Sehol nem írtam hogy fontos a net/játékok és egyéb hülyeségek. Nekem telefon az telefonálni kell, ami extrákat az évek alatt összeszedtem, az a zenelejátszás, és néha egy kis Wifi vagy GPS.
#44227 Sly Bp.: Nézegetem, csak hát jóval bonyolultabb mint a Win-es mobilok. Továbbá a kicsúszó billentyűzet se egy álom, szétnyílós telefonok korában megtanultam hogy ami szalagkábeles, azzal jó vigyázni. Attól függetlenül tettszik.
#44228 punky10: Köszi, nem. Marad hogy hordozom magammal a töltőt/kábelt.
-
Tothgera30
Ármester
-
Tothgera30
Ármester
válasz Sly Bp. #44247 üzenetére
Jó, hát az enyém 2010.02-es gyártású és, 2010.06.03-án lett véve. Szerintem így azért elfogadható. Én meg a telefonnal telefonálok, tehát a 155 óra hamar belement, ahogy nézem, ebből utóbbi időben pörgött sok hívásidő. Viszont neten csak 139mb-ot szedett össze, ez wifi lehetett.
-
Tothgera30
Ármester
...Nokia N8 helyett esetleg más alternatíva, ha nem találnék olyat? Már gyártótól is megfelel.
-
Tothgera30
Ármester
válasz quailstorm #44307 üzenetére
Megvan a Nokia N8-am . Szuper kis telefon, sokat ne tudok róla írni, és nem is szaporítom a szót, mivel ami jó, arról nincs mit beszélni . Köszönöm a segítséget a topicban ténykedő úriembereknek .
-
Tothgera30
Ármester
Samsung Galaxy Y mennyire jó vétel 20-25k-ért?
-
Tothgera30
Ármester
válasz quailstorm #44811 üzenetére
Mi lenne benne a rossz? Csak telefonálásra kell, és androidos, ennyi a kikötés.
-
Tothgera30
Ármester
válasz quailstorm #44814 üzenetére
Ismerős csak jókat mondott róla, ő telefonál, wifizik rajta, neki megfelel.
#44815 Zsolt_72 / #44816 HuMarc : Nem magamnak vennék, nekem egy Nokia N8-van, és lesz is egy darabig. Egy 12 éves kislány számára lenne ajándékként.
-
Tothgera30
Ármester
Klasszikus kinézetű/stílusú mobiltelefon kellene, hosszú üzemidővel, nagy kijelzővel, strapabíró külső házzal. Mivel a tulajdonosa most hajtott át az 5310-esén egy autóval. Nokia termékek előnyben, lehet használt is.
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz meroly #45263 üzenetére
Annyi változott hogy a Nokia 100-tól eljutottunk (mivel kb. onnan indultunk) az 5310/6300 kategóriáig. De mivel nagyobb kijelző kell a faternak (nem felbontásbeli, hanem méretbeli), és baromi nehéz neki vásárolni valamit is, ezért eléggé körültekintően nézegetek. Jó lenne egy alig használt, lehetőleg garis, T-mobilos készüléket megfogni. E52-es van a családban, volt nekem is az N8 előtt, nehezen is váltam meg tőle, de neki túl picik rajta a gombok, főleg a hívás fogadás és elutasítás.
-
Tothgera30
Ármester
válasz quailstorm #45265 üzenetére
6303 tettszik neki, N95 nem. Árban jó lenne 15k-ig megúszni, használtban. Már csak az a kérdés hogy a 6303-as mennyire bírja a strapát.
-
Tothgera30
Ármester
válasz quailstorm #45268 üzenetére
Nem hardcore felhasználásra gondolok, de lehet hogy itt-ott leesne, kesztyűtartóból kieshet, kabátzsebből kicsúszhat, és társaira. Aksija meddig bírja ezeknek?
-
Tothgera30
Ármester
Húszas évei elején járó csajnak keresek nyomógombos, klasszikus kialakítású telefont, széles (QWERTY) billentyűzet résszel (pl.: Nokia E63). Főleg telefonálásra használná, illetve zenehallgatásra, de az SMS írás is lényeges. Elég fontos lenne hogy bírja a strapát a telefon külső burkolata, esetleg sportolás/munka közben leeshet, kieshet a zsebből. Egy érintő kijelzős Lg Kp502-t váltana, attól azért jobbat szeretne.
- 15-25 ezer forint között.
- Főleg fekete/szürke/fehér színű.
- Használt.
- Függetlenül érdekelne igazán, de Voda vagy Tré függő is jó.
- Hosszú távra.
- Főleg telefonálás, SMS írás (Qwerty bill. fontos lenne), Zenehallgatás (3,5 jack), Wifi (nagyon ritkán, heti 1-2 alkalom), Aránylag hosszú üzemidő (itt nem E52 vagy N8 féle üzemidőre lenne szükség, csupán 3-4 napra), microSD bővíthetőség min. 8Gb-ig.
- Zárt operációs rendszerhez tökéletesen megfelel.
- Klasszikus kialakítású, széles billentyűzet résszel.Én egy Blackberry 9700-at néztem ki. Bár Nokia E72 felé is kacsingatok. Szerintetek?
-
Tothgera30
Ármester
válasz meroly #45881 üzenetére
E72-vel van tapasztalom, azért ott leesés után is csak a hátlap esett le. Másikat sajnos tapizni sem volt lehetőségem.
Az Asha 302 túl nőies és csicsás, neki pl.: a Nokia E63 tettszik jobban. Matt felületű kellene. Bár nekem a BB 9900 Bold jön be. Motorola Defy Pro bejön. De most mondta hogy nagy körömmel is kell azt nyomkodni, szóval nagy gombok legyenek, vagy klasszikus kialakítás QERTY nélkül.
-
Tothgera30
Ármester
válasz nepszter1 #45894 üzenetére
Esetleg egy ilyesmire gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest