-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan86
tag
- 35000-40000. max pár ezerrel több ha ja sokkal jobb telefon van mondjuk 42000 ért.
- új , újszerű garanciás
- Független vagy telenor
- Nem sűrűn váltogatom a telefonomat de a mostani eladó sorba kerül , nagyon szeressem meg külsőre is hibátlan (K810) de beleuntam igazából kicsit
- Fénykép , videó , film nézés , zene hallgatás , wifi
- Androidos preferálom.
- Érintőképernyős legyen.
- Eddig Sony Ericsson , Nokia volt nálam , sonyval jobban megvoltam elégedve.
- Ne legyen csiga fone. Ha megnyomok valamit csinálja ne gondolkozzon órákat.Kb ennyi amit letudok írni. Mondjatok nekem lehetőségeket, köszi. Ez ár alatt is felett is lehet hátha olcsóbban megtudom venni és ilyen árban lesz
-
Milan86
tag
Nem bent akarom venni a telenornal hanem valami kereskedelmi oldalon. Tehát lényeg az hogy írjatok meg hogy kb 45ig mi a legjobb telo ami szóba jöhet.
-
Milan86
tag
X8ról mi a vélemény ?
sebesség ? mondjuk egy angry birdst elvisel? nézegettem pár androidos gépezetet , hát eléggé akadékoskodtak. -
Milan86
tag
Utolsó kérdés : x8 vagy Galaxy 3
Ki melyikre voksol és miért , akár privátban is jöhet a válasz , köszi.
Lenne egy X8as 35ben , 2 év garival . Szerintetek ? Vagy 40ben vegyek galaxyt?
-
Milan86
tag
Még egyszer kérnék segítséget uraim , indoklással ha lett. Itt vagy akár privátban.
x10 mini pro
x8
Gt540 Optimus
Galaxy 3Ki melyiket ajánlja illetve ebben az árkategóriában van e ezektől jobb ami megérne megvenni.
Köszönöm -
Milan86
tag
-
Milan86
tag
Előre is elnézést a moderátoroktól hogy ide bemásoltam de nagyon sürgős lenne mert telefon nélkül megvagyok lőve. Munka eszköz és marha sürgős lenne eddig elvoltam a gagyifonnal de most már tényleg váltani kell. Nem tudok dönteni közöttük úgyhogy amelyik normális árban jön ajánlatként azt veszem. Remélem se nem törlitek és tiltást sem kapok érte. Nem szeretem a szabályokat felrúgni de nagyon nagyon fontos lenne minél előbb.
Keresek kártyafüggetlen Sony Ericsson X8-ast
Az X10 mini és a mini pro lehet telenoros is , abból nem kötelező a kártyafüggetlen.
Lg Gt540 Optimus / Samu Galaxy 3 telenor vagy független.
Csak garanciás érdekel , hibátlan gyári állapotban. Kis karc is karc !!!!!!Privátban jöhet az ajánlat ha rendelkezel vele. Segítsetek hozzá valamelyikhez mert most már felrobbanok kb. Köszönöm előre is a segítséget mindenkitől
-
Milan86
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest