-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jblgti38
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket,és mi másban is mint hogy milyen telefont vegyek...
Igazából akármilyen telefon jöhet ezeken a határokon belül: 30-35000Ft,csináljon jó képet(vagy legalább olyat mint a KU990),legyen benne Wifi,Csak és kizárólag érintős.Jah és ne legyen LG.Jó az LG is csak most kicsit másra vágyok Használtra gondoltam hisz 30-35ért nem igen kapok normális telót újonnan.Gondoltam a Samsung S8000-re de arról azt írják h kicsit lassú:/ Más,hasonló kaliberű telefont esetleg tudnátok ajánlani?
Segítségeteket előre is Nagyon Köszönöm! -
jblgti38
tag
bátorkodok feltenni egy újabb kérdést melyben csak 2 telefon fog szerepet játszani.
a Nagy kérdés: Samsung SPICA Vagy Samsung Galaxy3?
fülembe jutott egy információ miszerint a Galaxy3 csak megrendelésre készült mint pl a vodafone-s és a t-mobile-os telefok és elvileg ugyanolyan rossz minőségű.Habár megerősítést nem találtam erre,sőt a tesztekben nagyon jókat írnak róla.Nem tudom melyiket válasszam:S Segítsetek! sürgősen telefont kéne vennem (mostmár,mert ugye 3 hónapja folyamatosan telefonokat nézegetek,csak mostmár nincs másik).Előre is köszönöm segítségeteket!mellesleg az infót egy gsmem boltos mondta,hogy ezt most csak azért mert sok Spicaja van és elakarja adni v csak mert 'aranyos' és jót akar nekem mivel már vettem tőle kb 8 telefont...nemtudom
[ Szerkesztve ]
-
-
jblgti38
tag
válasz picur220 #30169 üzenetére
tudom hogy kicsit másképp kéne.Viszont nem szeretnék LG-t venni akármennyire is jók.
Tudod ez most olyan mint az autóknál.A Bora és a Passat belső tere ugyanaz.Kívülről kicsit más...De ha jobban megnézzük tulajdonképpen a kettő ugyanaz.Így tehát ha van egy Borám és megunom,nem fogok venni egy Passatot mert ugyanaz habár nemúgylátszik.így tehát az LG-m után(amit nagyon szeretek/szerettem) nem fogok venni egy másik LG-t.Nekem a telefon vásárlás nem azért történik mert nincs más lehetőségem,mert nemjó/rossz/hibás a telefonom.Hanem mert Másra vágyom.Meguntam.Egy másikat szeretnék ami alapjaiban más.Ráadásul nagy hangsúlyt fektetek arra hogy a telefon jól nézzen ki,hogy tetszen nekem a telefon.Ezért is húz a szívem a G3 felé Ezáltal hajlandó vagyok minimális kompromisszumokat kötni a telefonokkal kapcsolatban.De ez nem azt jelenti h képes vagyok megvenni egy nagyon rossz telefont,csak ha van 1-2 nyűgje elviselem[ Szerkesztve ]
-
jblgti38
tag
válasz littlelion21 #30177 üzenetére
azzal csak arra utaltam ,hogy attól még hogy erre került egy másik szoftver...attól még ugyanúgy LG.Tehát ha a valaki egy VW után BMWre vágyik és mellesleg még jobban is tetszik neki,akkor hiába van ott egy VW ami még jobb is lehet statisztikailag abban az árkategóriában de attól még a BMW mégis csak egy BMW és nem egy VW.
-
jblgti38
tag
válasz picur220 #30184 üzenetére
a-a.Ha jobban megfigyeled a kérdésemet.Igazából 2 telefon közötti választáshoz kértem segítséget.Spica vs G3. ettől függetlenül kértem tippet egy harmadik telefont a versenybe a továbbiakban,amelyben aztis leírtam,hogy LG-t nem szeretnék attól függetlenül hogy az jó telefon.Bocsánat ha önfejűnek tűnök..
[ Szerkesztve ]
-
jblgti38
tag
Na ismét egy nagy kérdéssel fordulnék hozzátok
ZTE Blade V Galaxy 3?Melyiket ajánlanátok és miért?
előre is köszönöm -
jblgti38
tag
köszönöm a segítséget
-
jblgti38
tag
tudom-tudom.Újra kérdeznék:S
na igen ám.Csak közben megcsappant a pénz állományom
30-32k körül milyen telefont érdemes venni?használtan,újonnan.
Ha mondjuk tudok nagyon szép állapotú S8000 Jet-et azt érdemes megvenni vagy tudtok ajánlani vmi mást?Főleg a telefon külseje és a kamerája érdekel.Legalább olyasmi képet szeretnék csinálni mint a KU990-el...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest