-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz bambilany #29047 üzenetére
A Galaxy3-at venném, ha többet akarsz költeni, akkor pedig Wave-et.
Semmi baj nincs az újabb droidos Samu-k zenelejátszási képességeivel:
"To be honest we were a little surprised by the performance of the duo here. Not that we aren't used to seing decent performance by the Samsung devices, but those two did a bit better than the I9000 Galaxy S in our test. With pretty high volume levels and nicely clean audio output, the Galaxy 3 and Galaxy Apollo can easily replace your dedicated MP3 player."
-
tjb007
nagyúr
válasz littlelion21 #29051 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy baj van velük, hanem azt, hogy még mindig nem az igazi
-
tjb007
nagyúr
válasz littlelion21 #29053 üzenetére
Majd ha úgy fog szólni mint mondjuk egy SE W995
De ez megint egy olyan dolog, hogy kinek milyen a hallása. Egy audiofil ember pl. egyből észreveszi a különbséget. -
littlelion21
addikt
válasz tjb007 #29054 üzenetére
Aham...és honnan tudod hogy nem szól úgy...próbáltad min2-t?
De tényleg, örülnék egy olyan tesztnek, ahol mobilok és mp3 lejátszók zenei minőségét hasonlítanák össze objektív eszközökkel, valami értelmes, akár különféle árfekvésű fülesek társaságában. Mert pl. a MA-s tesztek ilyen szempontból nem túl informatívak...
-
tjb007
nagyúr
válasz littlelion21 #29055 üzenetére
Ha nem próbáltam volna akkor nem hoztam volna példát
Egy ilyen tesztnek én is örülnék.
-
korpicschess
veterán
válasz llcoolj #29059 üzenetére
Szépen szól a W995. A fülhallgatótól is nagy mértékben függ igen, de nem ott szoktuk összehasonlítani őket.
E52 az ára miatt jobb az X6-nál.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-
wiggen123
senior tag
Úgy döntöttem nem veszek új aksit a telómba, inkább új telót veszek, aminek jó az aksija.
A következőket néztem ki eddig:Sony Ericsson w595 1,3 éves kiváló állapot 15k
Samsung GT S3550 Shark Slider vadonatúj 16kKinézetre ezekhez hasonló készülék érdekel. Árba max 20k. Szolgáltatások nem igazán érdekelnek (zene, kamera) Legyen gyors, kézreálló, ne fagyjon le.
Melyik lenne a jobb? Vagy esetleg mi mást ajánlanátok?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
félisten
Sziasztok!
Rövid időn belül harmadszorra írok ide, hogy megtaláljam az igazit.
Most viszont már végleges képem van a telefonnal szembeni elvárásaimról.
Tehát, ami fontos:
- Jó kamera: legalább ledes vaku, és VGA felbontású folyamatos videó jó minőségben, jó hanggal. A képeknél az élesség a legofontosabb, inkább apróbb szemcsés legyen a zaj, mint homályos, és kicsit kevésbé zajos. Mpixel nem számít.
- Jó zenelejátszó: legyen jó hangja, és ne legyen halk, vagy ha halk, akkor ne torzítson max. hangerőn. Nem megsüketülni akarok, csak a mostani extra-halk Alcatelnél nagyobb hangerőt. EQ előny, de ha anélkül is jól szól, akkor nem életbevágó.
- FM rádió RDS-sel
- microSD foglalat, kezeljen 4GB-os karit.
- valamiylen formában legyen qwerty-s - pl. ha érintőképernyős, akkor legyen fektetve elérhető tapis qwerty bill.
- SMS-ben küldje is el a beírt ékezeteket, és angol bill esetén is legyen elérhető az a pár alap ékezetes karakter, amit a legtöbb telefon tud angol abc módban. (azért emeltem ezt ki, mert nem minden telefon tudja ezeket)
- giroszkóp
- legalább EDGE adatátvitel
- Bluetooth
- ne merüljön le 2 nap alatt, ha nem buzerálom sokatElőny, de nem feltétel:
- GPS komplett M.o. térképpel, ami bővíthető egyéb országokkal - navi nem fontos, csak térkép kell
- rádió műsor felvétele jó minőségben
- zenekereső szolgáltatás felvétel részlet aapján
- 3,5mm jack csati
- symbian OSA legolcsóbban beszerezhetőt keresem, ami megfelel a fentieknek.
T-s kártyával akarom hazsnálni, előfizetéses nem jó, mert hűségem van, és lehet hazsnált is, ha tökéletes állapotú.Köszi: Bici
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tjb007
nagyúr
Megpróbáltam szűkíteni a kört a fontosság alapján.
Fizikai QWERTY gombsoros telefonok: Nokia E75, Nokia 5730, Nokia N97, N97 mini
Érintőképernyős: Nokia 5800, Nokia 5530, Samsung S8000, Samsung I8000Ami nagyon szűkíti a kört az az RDS -es FM rádió, a VGA felbontású, legalább 25fps -es videó és az ár.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz tjb007 #29070 üzenetére
Köszi, én is ezek között nézegettem.
Indokolt esetben lemondok az RDS-ről, de a VGA videóról csak végszükség esetén.
További kérdés: Ezek közül a telók közül eléri valemelyik pl. egy jobbféle mp3 lejátszó (pl Sandisk Sansa Clip+) hangminőségét? Vagy kár ilyesmit várni egy telefontól?Köszi!
-
tjb007
nagyúr
Igazából a QWERTY is nagyon megritkította a mezőnyt, lett volna még jó pár bar ill. slide kialakítású telefon ami szinte minden elvárásodnak megfelelt volna.
Fogalmam sincs, nem volt még dolgom Sandisk Sansa Clip+ -al
Zenében a Nokiák jók, főleg az XM szériás telefonok.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz tjb007 #29072 üzenetére
Okés, akkor tekintsünk el a qwerty-től, RDS-től, és nézzük a maradékot!
Legyen előny az alacsony ár, és a VGA videó.
Köszi előre is!ui: A sandisk sansa clip a hangminőségéről híres, a Cowon U5 lejátszókkal van azonos szinten. Az XM-es Nokiák hasonlíthatók a jobb mp3 lejátszókhoz?
[ Szerkesztve ]
-
ZoPád
tag
Sziasztok!
Egyhárom kérdésem lenne a C5-tel kapcsolatban:
Sajnos nincs benne WiFi, valami más módszerrel megoldható a netezés (ingyen)?
Van itthon egy T-homeos router ami most is üzemel, nem lehet valahogy csatlakoztatni a mobilhoz?
Vagy van-e hasonló árú és tulajdonságú mobil, ami tud WiFi-t is?Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
tjb007
nagyúr
"Sajnos nincs benne WiFi, valami más módszerrel megoldható a netezés (ingyen)?"
Elméletileg igen, bluetoothon keresztül. ITT találsz róla leírást, vagy működik vagy nem.
"Van itthon egy T-homeos router ami most is üzemel, nem lehet valahogy csatlakoztatni a mobilhoz?"
Nem, nem lehet.
"Vagy van-e hasonló árú és tulajdonságú mobil, ami tud WiFi-t is?"
Hasonló tudású van, név szerint Nokia E52 viszont újonnan, függetlenül nem fogod annyiért megkapni mint a C5 -öt. Használtan már hozzá lehet jutni akár 30e Ft -ért is.
[ Szerkesztve ]
-
minimano20
csendes tag
sziasztok!
milyen telefont tudtok nekem ajánlani ha, szeretnék GPS-t használni a telóban, filmet nézni mint az LG arénában, zenét hallgatni és internetezni / Wifi /
Az LG arena nagyon tetszik, de úgy tudom nem ingyenes a GPS benneválaszokat előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
E-s-z-t-i
-
Domxc
senior tag
válasz minimano20 #29086 üzenetére
mondjuk Androidossal megbékélnél? LG Optimus?
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
tjb007
nagyúr
Mennyit szánnál rá max. ?
Új vagy használt legyen ?
Függő legyen vagy független ?
Ha új és függő kell akkor melyik szolgáltatónál ?[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
Milyen jó qwerty gombsoros telók vannak? BlackBerryken kívül?
Mert láttam egyet kettőt pl Samut vagy egy SE ... de melyikek azok amik jók is?...ár nem számít mert nem mostanra gondolom a telót tehát időm van.előre is kössz
-
SyntaxeError
tag
Látatlanban használt iPhone 3G 8Gbot mondanék, 55 Kért már van szép.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
tjb007
nagyúr
-
pacalking
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem h szerintetek LG GD510 Pop vagy Samsung GT-S5230??? Melyiket vegyem?? Illetve ha ebben az árkategóriában vmi más hasonló készüléket tudnátok ajánlani esetleg azt.
pacal
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok!
Mobilt akarok venni, viszont nem akarok rá túl sokat költeni, igazából feltehehetném úgy a kérdést, hogy melyek a legolcsóbb mobilok amelyek wifi képesek, és érintő-képernyősek?
Esetleg ha valaki tud segíteni, megköszönném.szerk: kártyásról lenne szó, elsősorban vodafone
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest