-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csonthulye
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy dual SIM-es telefont. Kérdésem az lenne, hogy milyet ajánlotok?
Jó lenne valami, ami elérhető árú és használható is. Nem feltétel a wifi vagy a gps, de ha van olyan, ami szerintetek kifejezetten jó árban van és tartalmaz, akkor az is jöhet.
Előre is köszönöm! -
meroly
veterán
válasz Csonthulye #29553 üzenetére
Kolleganőmnek ilyen samsung d880-a van és meg van vele elégedve.
Impossible is nothing
-
sdd2
veterán
válasz Csonthulye #29555 üzenetére
Szia!
Myphone kínai és szeintem nem megbízható de te tudod, hogy bevállalod-e.Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
meroly
veterán
válasz Csonthulye #29555 üzenetére
Samsungok közül is van még bar kialakítású dual simes.
Pl ezekImpossible is nothing
-
Csonthulye
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a kínai telókat, nem merek megkockáztatni egyet...
Viszont találtam egy ilyet: Samsung C5212 Dual Sim
Elég jó árban van és nekem tökéletes lenne.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy ha ilyen telefont használok, akkor ugye egy időben mind a két számon elérhető vagyok?
Az esetleg nem lehet probláma, ha két külön országból származó sim-et használok? -
Tyba
csendes tag
Üdv.
Se elm vs Samsung Monte. Szerintetek melyik a jobb? -
Tyba
csendes tag
Meg tudjátok mondani, hogy az elm kihangosítva:
- halk
- hangos
- átlagos -
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Úgy döntött ma a telefonom hogy egyoldalúvá teszi a beszélgetéseimet,tehát én nem hallok senkit,ez az egyik új Vodafone funkció?
Na mindegy,kellene egy strapabíró teló - 262K szín, zenehallgatás,3,5 jack,micro sd 2Gb belemenjen,fm rádió,normális kinézet,sima v szétcsúsztathatós - paraméterekkel.
15 K lenne rá,használt v új mindegy,baromira nem vagyok otthon az újabb típusokban.
Samsungot ne,a többi márka jöhet,SE is. -
tjb007
nagyúr
válasz szakalistvan #29567 üzenetére
Egy használt Nokia 5310 vagy 5130 15eFt -ból kijön.
Ha megtoldod 2990 forinttal a keretet akkor már kaphatsz a Vodafone -nál (kártyás csomagban) egy vadonatúj SE Spiro -t. -
mpeti3
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Új telefont szeretnék venni és ebben kérném a segítségeteket! Most egy SE W880i van a birtokomban, ami kezdi beadni a kulcsot...
Mindenképp új készüléket szeretnék, 40k körül szánnék rá (minőség érdekében hajlandó vagyok változtatni, de ha kevesebb az csak jó)!
Kártyafüggetlen vagy T-mobilos telefonok jöhetnek szóba.
Telefonálni lehessen vele, ezen kívül jó zenelejátszási képesség, bővíthetőség, kamera nem kimondottan fontos, annyi, hogy legyen rajta azért! Jó akkumulátor nem rontaná el.Azon gondolkoztam sokat, hogy mennyire fontos nekem a net vagy hogy a jövőben lesz-e szükségem arra, hogy ilyesmit tudjon a telefon... igazából jó lenne ha lenne benne wifi, de nem létszükség!
Operációs rendszer nekem igazából mindegy, ne legyen lassú.
Szeretném, ha fémből lenne, minőségibb összeszerelés, mivel hosszú távra vásárolnám!
Ilyen szétcsúsztatható, kinyitható dolgot nem szeretnék, legyen a sima klasszikus telefon esetleg érintős (ezek tetszenének, de csak ha használható az érintőkijelző), QWERTY-s ne legyen!Nézegettem a következőket, amik tetszenek: Nokia C5, Nokia E52 - bár ez egy kicsit drágább mint amennyit rá szeretnék szánni, viszont van benne wifi és elég jókat írnak róla, ezen kívül Nokia 6303i sem egy rossz készülék, bár ez csak utolsó a rangsoromban! Érintőkijelzős készülékekben nem vagyok otthon (egyébként a többiben sem, de ezekben meg végképp) szóval várom a javaslatokat!
Előre is köszönöm!
Ide kell írni majd valami frappánsat...
-
Chris78
aktív tag
Csá mindenki.
Abban kérnék kis segitséget hogy 20-25 ropi-ig kategoriában (használtan) mit érdemes vennem.
Olyan teló érdekelne amiben van GPS és Wifi is és lehetöleg nagyobbacska kijelzö.
Samsung monte-t és N95-öt nézegettem eddig de nem tudom melyik a jobb és ezeken felül még mit találhatok ebben a kategóriában.
Konkrét ajánlatok is érdekelnek ha netán ép 1 ilyesmi telótol akar valaki megszabadulni.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
eastsider
nagyúr
sziasztok!
új teló vásárlásán töröm a fejem, mert a régi haldoklik (k800)
amiken gondolkozok
új 6303i classic
új 7230
5220 használt
melyiket választanátok?
ami fontos: gyors legyen, stabil. telefon, sms, zene (nagyonfontos)
vagy mit ajánlanátok hasonló árban? (az újak telenoros előfizusak, mivel ott lesz új előfizetésem...)
esetleg valami más alternatívaM a 7230-al az a baj, h csuszkás... -
tjb007
nagyúr
válasz SyntaxeError #29573 üzenetére
Ha egyszer látod, hogy milyen (árkategóriájú,tudású és kialakítású) telefonok érdeklik akkor mi a francnak ajánlgatsz homlok egyenest mást ?
Ha valaki bemegy egy Volkwagen szalon ott sem a Mercedest fogják ajánlgatni neki.
-
eastsider
nagyúr
válasz SyntaxeError #29573 üzenetére
ez az RBM egyáltalán micsoda? azt vágom, h red bull mobile, de ennyi.. az 5230egész értelmes
6303 van a családba, szerintem korrekt készülék..
nem kéne érintős teló. olyan 10k körülig (pannonnál üzleti előfizuval) ill. használtan is...[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Üdv.
A T-Mobile-nál vennék 50e környékén 2 év előfizuval telefont. Semmilyen konkrét igény nincs, győzzetek meg ki mit ajánl.
Azért távpontnak 1-2 dolog:
- Wifi
- GPS
- Nyílt OS
- 3.5 JACK
- microSD(Kiszemelt az E52, de ezt vegyétek mintha nem is írtam volna...)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
hanno22
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltelefon vásárlás előtt állok és megannyi tesztet elolvastam már, de a döntés nem lett könnyebb.
Árkategóriát tekintve csak a felső határ terén van megkötés ami max 90 ezer forint körül mozog. Függetlenként szeretném használni, és újonnan venni.
Hosszútávra szeretnék telefont, fontosak lennének a multimédiás és az üzleti funkciók is. Azonban ha választani kell e kettő közül akkor legyen előrébb a multimédia.
Nyitott operációs rendszer fontos lenne. Android, Bada, Iphone, WMx, minden szóba jöhet itt sincs kikötés, bár a tesztek alapján a WM kiesik az Iphone pedig nem fér bele ebbe a kategóriába.
A telefonok amiket eddig kinéztem és tetszettek: Motorola Milestone, Motorola Xt720, Samsung Wave. Akár ezekről, akár másik készülékekről szívesen meghallgatom a tanácsotokat.
A telefonok saját topikjaival az a baj, hogy ott mindegyiket "istenítik". Persze olvastam hibákról is de a döntést nem segítették. -
killer1203
senior tag
Sziasztok!
25-30 ezer forintért szeretnék új telefont vásárolni a régi v630 -am helyett. Nokia, Sony és Samsung jöhet szóba. A lehető legjobb kellene ebbe az árkategóriába, legjobb lenne új telefon de ha használt is jöhet megbizható eladótól. Köszönöm.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
sanzi89
addikt
válasz tjb007 #29577 üzenetére
A Samsung Galaxy 3 az ujjlenyomatgyűtő kinézete miatt bukik alapból nélam.
A Nokia C6-00-t pedig kicsit lehúzták a sebessége illetve az anyaghasználata miatt.Úgyhogy úgy néz ki mégis marad az E52. Nomeg elsősorban akarok venni egy jó telefont, másodsorban van a wifi/gps meg egyeb "hülyeségek".
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
hanno22
csendes tag
válasz killer1203 #29581 üzenetére
Én mondjuk saját tapasztalat alapján bátran ajánlom a SE W705 vagy W715. A W705-öst használtan ennyiért tuti kapsz, megfelelő állapotban.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért nem lehet a Samsung C 3050-esem szinkronizálni a számítógépemmel? Megvan a program amivel elméletileg lehetne, de azt írja ki mindig, hogy:
"Nem választott ki szinkronizálási célt.
Válassza a "Szinkronizálás beállítás\Cél beállítása" lehetőséget, majd válasszon további szinkronizálási célokat."Viszont amikor megpróbálom, akkor meg nem jelenik meg semmi. Továbbá azt írja ki, hogy:
"A mobiltelefon nem támogatja a következőt: Telefonkönyv"
Ezek szerint nem fogom tudni a mobilt számítógépen keresztül szinkronizálni?
A válaszokat segítségeket előre is köszönöm!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
tjb007
nagyúr
válasz BenJoe80 #29584 üzenetére
Ennek a kérdésnek nem itt lenne helye hanem ebben a topikban.
Min keresztül (bluetooth vagy kábel) és milyen programmal próbáltad szinkronizálni ? -
picur220
veterán
válasz hanno22 #29580 üzenetére
A moto XT720 nem igazán fér bele a megadott keretbe, de mindenképp ajánlott véte, ha megteheted. Adott még a Samsung Galaxy S abban a kategóriában, és a HTC Legend az, ami talán tényleg belefér a 90-be, de ha nem is, sokkal közelebb van hozzá, mint az XT720.
killer: keress Nokia N78-at használtan, de lehet, hogy N79-et is találsz
[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
válasz tjb007 #29585 üzenetére
Sorry... igaz is, erre nem is figyeltem, csak automatikusan írtam. Bocs! Amúgy USB 2.0 kábel...
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
picur220
veterán
válasz killer1203 #29589 üzenetére
Az N79 sokkal jobb, mint az a Sony. Az egyik legjobb nem érintős telo. Nekem volt több, mint 1 évig, és szerettem
-
hanno22
csendes tag
válasz picur220 #29586 üzenetére
Néztem több helyen már árakat, a Moto Xt720 átlag 91-104 körül van, 91-ért több helyen 1év garanciával. A Milestone-t pedig 79-től láttam.
A HTC Legendről többen azt mondják hogy hardveresen elavult. Bár anyaghasználatra és kinézetre nekem tetszik. Árban pedig újonnan ez is 88-tól van.
A Galaxy S pedig árban van feljebb 117 körül láttam a legolcsóbbat 1év garanciával. Ez hardveresen a legjobb, de nem tudom megéri megvenni most. Mennyire esik le az ára a későbbiekben, illetve ér e ennyivel többet mint bármelyik.
A Samsung Wave pedig hardverileg nagyon ott van, csak ott meg felmerül a kérdés, hogy a Bada OS mennyire fog befutni: szóval Bada vs Android.
Mindenképpen olyan telefont szeretnék ami hosszútávon (1,5 - 2 év) megállná a helyét. De nem feltétlen adnék ki több pénzt mondjuk egy Galaxy S-re, ha mondjuk az olcsóbbak is megállnák a helyüket. (Itt főleg arra gondolok, hogy az új programokat is élvezhető módon tudják futtatni majd a jövőben). -
Bridget13
csendes tag
Sziasztok!
Kellene tanács,hogy milyen telefont vegyek. Jelenleg Nokia N73-am van.
Nokiákra gondoltam ismét,azon belül 6700classic, C6, X6-8GB. (C6 és X6 egy áron.)Ezek még árban beleférnek.
Még nem volt érintőképernyős telefonom,kicsit tartok tőle,de azt mondják könnyű hozzászokni.
Nyilván felmerül a kérdés mire használom a telefont:legfőképp sms és hívás.
Ami még ezeken felül számomra nagyon fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás).Köszönöm előre is a tippeket,ha van esetleg más javaslat,a kék szolgálatótól vásárolnék.
[ Szerkesztve ]
-
hann
tag
Sziasztok,
Én is kérnék egy kis segítséget. A héten vennék Samsung Galaxy 3-at. Olvastam róla teszteket, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
Előre is köszi ! -
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Tudja esetleg valaki mi a külömbség az n95 8G és a "sima" n95 között?
Ha választanom kell akkor n95 vagy inkább Monte?
Ebben a 25 ezer körüli kataegóriában "használtan" mi van még jó teló amiben van wifi és gps?
Elöre is köszi:....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Tyba
csendes tag
Szerintetek melyik a jóbb? Se elm, Nokia n96, samsung innov8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest