Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeki

    nagyúr

    válasz ZnVjaw0K #20582 üzenetére

    Bakker, becsapott a hurrikán?

    1, azért japán klíma, mert a nagyban jáccó (ezres nagyságrendek) klímás szakik szerint ezek nem szeretnek maguktól elromlani.
    2, azért japán klíma, mert sok az euroventen is megfordul egy alapos tesztre, és nem hasraütött, kozmetikázott adatokkal nyomulnak.
    3, azért japán klíma, mert valóban halk, valóban megbízható, és akik látták, azok azt mondják, hogy durva a minőségellenőrzés.
    4, azért japán klíma, mert pár éve le lett nyomva az áruk, míg a kínaiak mentek fel. Sőt, simán előfordulhat, hogy a kínai drágább mint a japán. Ezt teszi a hájpolás (gree), meg a szezon.

    Amúgy ha az ember fogyasztásmérőn keresztül üzemelteti a klímát, nyáron láthat 350-500W-os teljesítmény felvételt is, mikor már csak szinten tart.

    Nekem a régi házamban volt Daikin meg Mitsubishi is, mindkettővel elégedett voltam.
    Beköltöztünk a városba egy lakóparkba, ahol a csókos cég Sinclair klímákat tett be mindenhova, na a lába nyomába sem érhet a japánoknak.
    Ismerősnél a j3-as Daikin van, amit most akcióznak telepítéssel és wifivel Windyék, olyan meleget tol és olyan halkan, amire ez soha sem lesz képes. Meg is lepődtem.. A Sinclair tele van parasztvakító extrákkal, csak épp a FŐ funkciója gyenge.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák