- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
válasz Radioactive #11300 üzenetére
Szerintem abszolút van értelme, sőt. Én egy igencsak rosszul (~sehogy) szigetelt tetőtérbe rakattam idén klímát, és igaz eddig nem volt kint 40 fok, meg huzamosabb ideig 30+ sem, de a hétvégi 30 fokban lazán csinált 23 fokot bentre. Lehűtötte, aztán utána gyakorlatilag a legalacsonyabb fokozaton simán tartotta. Teljesítményre ez is egy 3,5-es gép, szóval szerintem még a 23-24 fokot is elérheted a nyár legnagyobb részében.
-
sedo
tag
válasz z123456z #11302 üzenetére
De, kicsit valóban hűvös, én is indokolatlannak éreztem a dolgot, de mivel most van először értelmes klímánk, nagyon kíváncsi voltam rá Ugyan így kipróbáltam a fűtést is, 26 fokra állítva mikor még 22 volt bent. Mondjuk azóta ha esetleg kell hűteni, nem túl gyakran mostanában, akkor 24 fokra van állítva. Az nálunk teljesen elfogadható mindenkinek, talán még az eleje felé mikor nagyon fújja a hideget, és valakit közvetlenül ér, az lehet kellemetlen, de szerencsére elég jó helyre került a beltéri, így ez ritkán gond. 24 fokra állítva a klímát a szobai hőmérő szerint a nappaliban 23,5 és 24,5 fok között szokott változni a hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Volt kint a szerelő, hagyott kint egy telepítési tanúsítványt hogy ha mi szeretnénk klímát venni. A képesített vállalkozás adatainál mint vállalkozás megnevezése ő van beírva mint egyéni vállalkozó. Az F-gáz azonosítót beírtam a nemzeti...-ba és azt írja, hogy nincs az adatbázisban ilyen szám. A képesített személy adatainál is ő van beírva, és az ott lévő F-gáz azonosító már benne van a rendszerben és minden oké vele. Ilyenkor mivan?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
Zeki
nagyúr
válasz Radioactive #11300 üzenetére
Nincs vélemény, mert lehet hogy több kínai céggel is gyártatja. Épp hol az olcsóbb.
Csak 1 cég telepítheti az országban, akkor él a garancia.
Nem tudom ha sorra elkezdenek majd meghalni, hogy megy az az egy cég szerte az országban.... -
z123456z
őstag
Ja, távfűtés lévén megszoktuk a meleget. Akkor tök jól tartja. Rendeltem is egy időjárás állomást, célnak megfelelő lesz, gondolom. Nekünk sarokba került, így nem látszódik a csövezés. Viszont nem is tolja ki az átellenben lévő ajtón a hideget. Talán, majd ha egész nap megy, átjárja többé kevésbé a helyiségeket. Valószínűleg ennyiért ismét ezt választanám, nem látom indokoltnak a sok tízezres extra költséget. Talán az elhelyezésen változtatnék, de majd nyáron kiderül.
Ja, már nyár van? -
laszlo168
senior tag
-
Nando36
tag
Sziasztok!
Ajánlottak egy Sinclair ASH-13AIK Kite inverteres split klímát felszerelésre. Ennek hol lehet utánanézni? Megbízható?
Ára: 178000Ft -
Radioactive
tag
Hm... köszi a választ. Ezek szerint ezek bérgyártók, nyilván kínaiak. Eddig jó, de érdemes ilyen bérgyártott kínait venni? Más gyártó is csinálja ezt? Vagy a kínai legkondik általánosságban hogy bírják? Nyilván abból is van rosszabb meg jobb ezt értem, de nem rohad rám gondolom 3 éven belül... addig meg lehet a lakást sem tartom meg.
Köszi!
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
Zeki
nagyúr
válasz Radioactive #11311 üzenetére
Nézd, NEM LEHET TUDNI.
Évente, félévente új széria, esetleg új gyártó hozzá, ki a fene tudná megmondani, hogy x darab amit épp akkor megveszel, az most mikor is fog elromlani?
Követhetetlen mennyiségben ömlik a kínai gyárakból a klíma, ezerféle néven. Ráadásul azt sem tudhatod, hogy menet közben melyik klíma miben módosult, mert mondjuk valamit kicseréltek benne olcsóbb alkatrészre.Tehát ha sokáig megy, örülsz hogy mázlid van.
Még az olyan ismertebb gyártók mint a Samsung is beletudnak tenyerelni a selejtbe, silány minőségbe.
Aki nem akar rizikózni, az zsebbe nyúl, kivág kb. 200 ezret egy japán klímára.
Tavaly még elég volt 160-170 ezer Ft is erre. -
SoundBox
aktív tag
Sziasztok klímát szeretnénk vásárolni kinéztünk egy modellt esetleg tudnátok róla mondani valamit megbízható e stb. Két helység lenne vele hűtve összesen 46 négyzetméter szerintetek elég ez a teljesítményű?
Erről a típusról lenne szó [link]
-
Nando36
tag
És szerintetek egy Midea Fairwind MS12FU-12HRFN1 felveszi a versenyet a Gree comfort Plus-al?
-
spiky03
veterán
Ezeket a klímákat ismeri valaki, mert elég jó áron vannak most.
Midea Luna 3,5 kW MS9AU-12HRDN1-QRC8W oldalfali beltéri klímaberendezés
LG MS09SQ.NB0 NOVA Inverter multi beltéri klíma A 2,6 kW fehér
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Mi a véleményetek a Daikin FTXB35C2V1B klimáról? Ha jó, hétvégén tudnák beszerezni.
Koszi a válaszokat.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ma hozzák a whirlpool klímát, kíváncsi leszek mondjuk a szervizről még semmi hír, remélem mielőbb felhívnak
-
MODERÁTOR
válasz spiky03 #11328 üzenetére
Pl ha van egy daikin kültérid ami hibátlanul működik, de a beltérije javíthatatlan akkor megveheted külön. Nem kell a komplett klímát cserélni.
Nyilván egy fujitsu kültérire nem fogod rákötni az LG-t vagy a samsungot.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok ezek közül:
Panasonic CS-RE12QKE vs. Daikin FTX35J3 / RX35K?
Köszi!
-
Krisz1000
tag
Sziasztok, laikus vagyok Adnátok tanácsot abban, h mostanában mik a KERÜLENDŐ márkák klímában, tehát ahol szopás a szerviz, alkatrész, nem szeretik a szerelők, hamar tönkremegy stb.
22 nm-es helyiségbe kéne, 3m belmagasság, és a belépő szint felett egyel, nem a legolcsóbbat. alsó középkategória, de a kis helyiség miatt nem akarom túlbonyolítani, csillivili sem kell.
mivel nem vagyok márkahű, inkább azt nézném mit NE vegyek.
köszönettel, K.
[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
aktív tag
Megjött a Fujitsu ASYG12LLCC , jöhet a nyár!
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Mr.Knight #11342 üzenetére
Warnex Airfel klímáról tapasztalatok? Esetleg Samsung AR09KSFHBWKNZE ?
Vagy Gree comfort plus ?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Morris
veterán
Urak!
Panasonic illetve a Mitsubishi klímák milyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest