- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz PainKiller13 #43851 üzenetére
Elvileg 5V-on már elindul 500RPM környékén Recensione Coolink SwiF2 1201/120P.
Bazinga!
-
PainKiller13
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz PainKiller13 #43853 üzenetére
Hát az ASRock lapok nem a jó ventilátorszabályzásukról híresek ... de meg kell próbálni mi a minimum.
Bazinga!
-
PainKiller13
őstag
Ennyit az Asrock "rossz" szabályzásáról, a 3 pines foglalat, valszeg 5v-al pörgeti a ventillátorokat, mivel semmi hangjuk, ja és az egy szem 3 pinesre 5 venti van kötve elosztókkal.
-
bluyoo
nagyúr
válasz PainKiller13 #43856 üzenetére
Igen, elképzelhető! Bocsi de nincs kedvem szétszedni a vasam. Amúgy is a CPU hűtőmön van a 120P és nincs is3pin-es csatlakozóm , bár én nem hallom hangosnak 900RPM-en. Mondjuk nekem csak egy van belőle.
(#43855) ShellKretor
Kérdezd az elégedetlenkedőket .... Nem működő vezérlés, nem annyira részletes szabályzás, ..
De pl.: "AXTU-val level 1-3 között nem változott a fordulat, 4-9-ig feltette maxra a fordulatot."
Ami panasz volt ezzel kapcsolatban az szinte mind ASRock lapokra volt.
Bár az új lapjaikon már jobban sikerült a dolog. Úgy látszik sikerült egy két dolgot elesniük a konkurenciától!(#43857) PainKiller13
Probléma megoldva.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz diegho #43860 üzenetére
Valahogy nekem is ugyan ez az érzésem. Vajon véletlen? Vagy csak a technika fejlődik!
Amikor a mostani lapom IDLE teljesen leállította a ventiket és csak terhelés alatt kezdte visszakapcsolgatni őket, ott azért már elgondolkodtam hogy mit tudnak ezek után még majd kitalálni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz diegho #43863 üzenetére
Nem tehetek róla hogy másnál nem volt olyan überjó mint nálad. Örülök hogy elégedett vagy.
De pl. az én (Asus) lapom az összes 4pin-es csatin képes az összes 3 és 4pin-es ventit szabályozni .... most akkor .....
De ne offoljuk szét teljesen a topic-ot ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
törölt tag
válasz bluyoo #43858 üzenetére
Ez szerintem bullshit.. User error a nagy resze. Sok Asrock lappal talalkoztam mar, ok a legjobbak e teren. Sok ventit lehet szabalyozni es pont az Axtu.val. Tobb Gigan es Asus.on meg csak a cpu fan volt szabalyozhato. Az Asus tanult talan epp az Asrock.tol.
[ Szerkesztve ]
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemes megvenni ?
Zalman Z9 plus 17k
FD Core 3000 usb3 16kNekem személy szerint jobban tetszik a core.
üdv.
HonziRyzen 3600 & GTX 1080
-
margithid
veterán
Fractal Design Core 1000es mennyire hangos? Van valakinek tapasztalata vele?
Ágyam mellett menne éjjel nappal, szóval fontos lenne -
marquuard
veterán
Sziasztok.
Múltkor kérdeztem már, de nem érkezett válasz. Zalman Z11 házba megoldható valahogy, hogy a 297mm-es videokártyám elférjen? 290mm hosszúságig fér el VGA benne.
PSN ID: marquuard
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz #98593280 #43866 üzenetére
Hát csak nem bírom szó nélkül.
"Tobb Gigan es Asus.on meg csak a cpu fan volt szabalyozhato. " Szerintem meg ez "user error".
"ok a legjobbak e teren" Ez meg ... szerintem!
"Az Asus tanult talan epp az Asrock.tol." A másolást meg szó szerint értem nézd meg az új ASRock FAN-Tastic Tuning-ot és a pár éves Asus Fan Xpert-et.
Én elhiszem hogy jó tapasztalatokat szereztetek az ASRock lapokkal én sem potyára ajánlom, de higgyétek el hogy nem azért írtam amit hogy veletek kötözködjek.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
CsikiRoli
tag
Mivel tegnapi kérdésemre sajnos nem kaptam válasz, felteszem még egyszer!
Sziasztok. 8000Ft értékben keresek házat, és tulajdonképpen 2 szempont van csak, az egyik, hogy beleférjen viszonylag nagy VGA(kb. HD 7950) és beleférjen a Cooler Master Hyper 212 Evo hűtés.(159mm magas)
erre a példányra gondoltam, mert midnekettő belefér.->GIGABYTE GZ-X1
Jó ház ez? Vagy valami mást lenne ajánlott venni?Valaki legyen szíves válaszolni.
Köszönöm.Üdv: Roland
-
patomi
őstag
válasz CsikiRoli #43884 üzenetére
Én nem venném meg ezt a házat. Szellőzése nulla. Egy IGP-s netezős, irodai gép alá rendben.
Azonkívül koránt sem biztos,hogy befér a hűtőd (185mm széles). Az én házam (silencio 352) 200mm széles és elég karcsú, mondhatni nulla kábel supportal is csak 155mm-ig fogad be cpu coolert[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
csakdzsó
tag
Üdv!
Segítségeteket kérem.Néztem használtan 3db gépházat,és most vacilálok.
1:coolerMaster cm 690 II Advanced 20 000ft
2:fractal Design Arc Midi Tower 18 000 ft
3:xigmatek Midgard II 21 000 ft
Tehát mindhárom használt és tökéletes állapotú.Melyiket vegyem?
[ Szerkesztve ]
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
csakdzsó
tag
Sziasztok.
cpu:e8400
Vga:hd5850
tápegység:corsair vx450
A gépet főként pc játékokra használnám.Egyébként ha csak 1-2 fok különbség van a hűtésben,az elhanyagolható nálam.Inkább az anyaghasználat (minőség) a masszívság (stabilitás) tényező ami fontosabb.Tehát ilyen sorrend kéne.
Üdv
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
emre
veterán
Midgard2 első tapasztalatok.
Optikai meghajtó csavarmentes rögzítés annyira lötyög, hogy kihagytam, és csavaroztam a dvd írót.
Shell írta is a tesztjében de hogy ilyen vacak arra nem számítottam. Lötyög a HD tartó is, de nálam azért mert a keretet tartó csavarokról eltűnt a menet. Kénytelen voltam lemez csavarokkal rögzíteni. Nem is értem miért raknak ilyen helyre finom menetemelkedésű csavart. A felső rész levétele tényleg könnyű, csak az a bibi hogy ha van fenn is két venti akkor azokat is kell pakolni szereléskor. Egyébként tényleg baromi jó dolog, hogy felülről hozzá lehet férni. A probléma a tető visszarakásakor kezdődik. Vagy az illesztés túl pontos, vagy csak szarul vannak rögzítve az usb csatlakozók nem tudom, de nálam a két sima usb csati már elrepedt közép tájékon. Kíváncsian várom mikor fogja magát megadni a két kapcsoló is.
Hátul elég sok hely van, ha ennél kevesebb lenne komoly gondban lettem volna a kábelekkel. Mondjuk a képeken nem a végleges verzió látható, mert a cpu táp kábelom rövid lett, ezt kénytelen voltam elölről bekötni, de ez csak ideiglenes. Ja és bizonyos alaplapoknál az alaplapi tálca kivágása problémás lehet. Én kénytelen voltam a cpu hűtő hátlapját szigetelőszalaggal rögzíteni, de így is bűvészkedni kellett szereléskor. Tudom vannak páran akik becsukott szemmel kikapják az alaplapot, de én nem azért vettem ilyen házat hogy ennyit kelljen bontanom egy esetleges újrapasztázás alkalmával. Mivel az apróban, használtan vettem úgy gondolom nagyjából megérte, de hogy újonnan 20k felett nem adnék érte az biztos. Egy ilyen házból költöztem ki, és ha tudtam volna bele normális cpu hűtőt tenni akkor maradt volna még pár évig.
A porszűrőkről azért nem írtam, mert szerintem erősen vicc kategória az egész kialakítása.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Findzs
addikt
Milyen házat vegyek?
egy hangfalra kerestem rá a neten mikor is ezt találtam
más:
miért van az, hogy a fórumoknál a keresőbe beírva nem talál semmit a milyen szóra? a melyikre pedig igen[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Cooler master storm trooper tulajok! Volt vagy van valakinek olyan jellegű problémája hogy rezonál a ház? Hallható a probléma. Ha akár a kezemet ráteszem elhallgat. Sajnos nem sikerült a problémát teljesen kiszűrnöm de valószínű hogy a tető okozza.
-
margithid
veterán
Ebben a Sharkoon házban ki lehet kapcsolni a venti világitását vagy az alapból ilyen?
-
McSico
senior tag
Úgy látom jól feladtam nektek a leckét ezzel.
De csak lesz valakinek valami ajánlása. Mert egyenlőre én sem tudom hova tovább.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Gèpházat szeretnèk venni csak ilyen kezdő gammer házat..pár napja irtam is ide.. kaptam egy pár javaslatott de 13k tudok rá szánni sajnos... van kèt jelöltem amik nagyon teccenek ezek közül szeretnèk választani...Sharkoon vaya value fehèr
Vs
Thermalhtake msi snow commander fehèr..
A commanderről pár napja kaptam infot a forumon.. csak kiváncsi vagyok a kettő közül melyiket ajánljátok ès mièrt?A házakhoz mindenkèpp vennèk a gyárin kívül legalább 2 bitfenix ventit..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt