- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
repasil
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Játszani egészen biztos, hogy senki sem fog vele soha (ez munkagép és műteremben lesz, na meg van már vagy 10 éve, hogy semmilyen pöcös játékot nem láttam), ugyhogy a videókártya szigorúan a képminőségről és teljesítményről kell, hogy szóljon na meg mint írtam mindenféle profi alkalmazásokhoz szükséges tulajdonsággal (bár a játék a legvasigényesebb dolog talán, ugyhogy most lehet hogy olyat írok majd, ami egy jó játékkártyán tök alap), mint pl. 2xDVI, vagy akár 2x 30"-os lcd kiszolgálása, kalibrálhatóság stb.
-
Croatush
tag
válasz tototos #6098 üzenetére
Pedig itt pont a viszonylagosság a kérdés Mik a fő szempontok, mire kell, mekkora keretből, extra vágyak (csendes, dizájnos, stb...). De szerintem az "erős" gépek 150nél kezdődnek és abba még a vga-t használtan (olcsóbb). Monitorral 200, csúcsabb 250+, überzsíratom 28 milla
-
Neoteric
addikt
válasz tototos #6098 üzenetére
hello hát egy közép-felső kateges gép kb:
lap:
Gigabyte GA-P35-DS3 Rev 2.1 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 21.900,-proci:
Intel Core2 Duo E8200/6M/1333 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 39.900,-ram:
2 GB/800 DDR2 GEIL KIT ULTRA hűtőbordás 800+ CL4 AKCIÓ: 12.900,-/KIThdd:
WD 320/SATA2/16M (WD3200AAKS) vadiúj bontatlan 3 év gar: 16.900,-vga:
Galaxy GF 8800 GT 512 DDR3 HDMI heatpipe-os hűtés 2 év gar AKCIÓ: 57.900,-táp:
FSP 400W FSP400-60GLN Active PFC 11 959 Ft 2 év <<BandiT
vagy fsp bs2 400w ~ 11k (ezt nem láttam se Gianninál,se BandiTnál)
esetleg
CORSAIR PSU-450VX 16 830 Ft 5 év <<BandiTház:
ami teccik ,meg amennyit költesz rá.ezígy össz ~ 161k ház nélkül
Az árak Giannitól vannak, kiv amihez odaírtam h BandiT, az értelem szerűen tőle van
mod: ezt nyugodtan lehet használni gémre is, meg bármi másra. ha halkot akarsz akkor a vx450es táp javallott, de a bs is halk (nekem is az van, épp ma raktam be, és alig hallani )
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Croatush
tag
válasz Neoteric #6104 üzenetére
+ ha huzod akk jó procihűtő, videokártyán lehet spórolni ha használtan veszed (még tartó garival) meg ha tuningolsz a házra szellőzés miatt is érdemes költeni 7-8 ezret, monitor ehhez már min. acer p223w dukál 54ezerér, de ha beéred kisebbel (kb 20"os) akkor kijön a bill+egér+hangfal, és az egész kb 210 - ez most egy jó gép ára
[ Szerkesztve ]
-
TBone
tag
változott a helyzet... ds3 lapba e8200 mellé milyen memóriát ajánlanátok? kb 450 FSB-ig? olyan 13-14k körül...
-
z.bodog
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnem kikerni a segitseget pc vasarlas ugyeben. 1 het nezelodes utana azt hiszem sikerult egy jo gepet osszeraknom. a modszerem nem volt tul kifinomult nehany cikket, tesztet elolvasva raktam ossze a dolgot, kb azon az alapon hogy ami dragabb az jobb... szoval a koltseghatekonysag miatt vagyok most itt elsosorban, kerlek benneteket hogy ha van valamilyen megjegyzes, hogy hogyan lehetne finomitani/jobba/olcsobba tenni a konfigot akkor osszatok meg velem. Tovaba szeretnek biztosra menni, hogy mindent ossze tudok majd dugni mindennel Kb 200.000 ezret szanok a dologra netto. Komolyabb kompromisszumokat nem szeretnek kotni. azt akarom hogy fussanak rendesen a dolgok, foleg jatekok.
Hat ime:
Intel Core2Duo E8400 3ghz 47k
gigabyte x38-dq6 50k
corsair twin 2x2048 32k
bfg 8800gts 512 81k
wd 500gb 13k
valami dvd iro kb 7k
icool fekete haz 15k
chieftech gps 450AA 11kez nettoban kb 200 ezer ft.
az alaplapban nem vagyok tulsagosan biztos. még ebbe se hogy a ddr2t bele lehet-e rakni. na hat legyszi ennyire nezzetek hulyenekelore is koszonom az eszreveteleket.
hali -
Lntos
csendes tag
Milyen processzort vegyek:
-Asrock p4v88 alaplapba? (jelenleg Celeron 2.66ghz van benne) 10-20k-ig
Nincsenek nagy követelmények, csak az f12008-ra kell majd)www.f1teamhungary.extra.hu -Lntos- Celeron 2.66Ghz-512ddr-9600xt-Genius Twin Wheel F1-Logitech x530(f1 ligara kell csak..)-Playstation 2+games
-
Croatush
tag
válasz z.bodog #6114 üzenetére
Egész jó config, de lap helyett sztem p35-ds3r (az x38 nem tud sokkal többet, dq6 meg minek), amit megspórolsz a lapon, azt költd inkább ilyen memóra, 500 gigáér nem kevés az a 13k? Inkább vegyél kettő ilyenből, és csak 2 giga ramot, táp inkább FSP Bluestorm II 450W vagy Corsair VX450W, ház van jobb is 15ér (cooler master pl), meg kéne vmi jó proci hűtő (HyperTX2 mindenképpen, de ha tuningolni akarsz akk Scythe mugen vagy BigTyphoon)
Te nettóba vásárolsz? Hát igen, aki megteheti
mod: ilyen házhoz mit szólsz? 20k de megéri a pénzét
Körülnézhetsz itt a bazárosoknál is hátha lácc vmit olcsóbban[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
Hali!
e8200es procihoz ha húzni szeretném 3.6-3.8-4ghz ig és olyan hűtőt szeretnék ami látványos, mit ajánlotok?
Én ezeket néztem de nm tudom h melyik lenne jó
Asus Silent Square
Asus Silent Knight
Scythe Infinity SCINF-1000 igaz h ez nm vmi látványos de erről meg olvastam h jó.
Cooler Master RR-CCH-ANU2-GPVagy amit ti ajánlotok arra is kiváncsi lennék. Ár kb 10-12k max.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Croatush
tag
válasz pappkarcsi #6119 üzenetére
Én a TT Big Typhoont ajánlanám, vagy ezek körül még a Scythe
-
Mappa
addikt
Intel Core 2 Duo E8500
3.16 GHz, 6 MB cache, 1333 MHz FSB, OEM 55.200 Ft ?? vagy egy E8200/8400 húzva ugyanott vagyok ?nem kötelező megadni
-
Croatush
tag
válasz pappkarcsi #6121 üzenetére
Csak vigyázz mert ha befér akk is kell hely neki h szívja a levegőt.. jó batár
-
TazLeacher
nagyúr
Na hali! AMD-ben kérnék segítséget. Egy olyan lap kellene, ami relatív jó minőségű, olcsó, és belemegy egy X2-es proci. A tuning semmiképp sem szempont, mert egy "idősebb" emebrenek lesz, BIZTOS, hogy nem lesz tuning...a két fő szempont: 100%-os megbízhatóság, és az ár!
-
wuuk23
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget innen a fórumról, tegnap meglett az új gépem Tökéletesen szuperál
Intel C2D E8200@3.6 GHz , Gigabyte P35-DS3 rev2.1, 2x1 GB GEIL Ultra@900MHz, EVGA 8800GS
-
Croatush
tag
válasz TazLeacher #6125 üzenetére
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09411 ?
-
kisvardai
tag
válasz TazLeacher #6129 üzenetére
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=06498
ilyen házat nem tud valaki olcsóbban???irjon privibe aki tud!!!!
Project Torque nick:kisvardai Level:B-V. www.tarhelymail.extra.hu itt a PT-nek a foruma én meg a haverom csinálta még nincs kész,de reggeljetek!!!!
-
patai0122
csendes tag
hy új gépet vennék tuning+game-re:
Gigabyte P35-DS3 Intel P35 LGA775 ATX 22 542 Ft.
Core2 Duo-3GHz/1333MHz LGA775 6MB Box 1év (E8400) 41 025 Ft.
Geil Ultra PC2-6400 DDR2-800 4Gb 20000 Ft
CMaster hyper tx2 6000 Ft
Gigabyte Radeon HD 3870x2 512MB PCI-E 41 567 Ft.
ADVANCE 8505B Atrix PC ház 16000 Ft
Chieftech 450W 12000 FtMegéri? nekem tökéletes lenne
[ Szerkesztve ]
A tyúkbél adja a gépnek a lelket:D
-
patai0122
csendes tag
nem kamu csak én olcsóbban kapnám meg mert van ismerősöm
Core2 Duo-3GHz/1333MHz LGA775 6MB Box 1év (E8400) 1 év 41 025 Ft. 49 230 Ft.[ Szerkesztve ]
-
patai0122
csendes tag
lol nem hiszem nyír1házi
thx a választ jó éccakát![ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
gépvétel:
nos: úgy tűnik hogy új gép kellene, az ok igen egyszerű, nagyon kevés a meglévő 1G RAM, így lehet hogy talán jobban jönnék ki egy gépcserével. (DDR1 -es a szentem, piszokdrága, és amúgy is megérett a cucc egy cserére) Vagyis csak egy belső cserével, CPU, deszka, RAM. Háttértárak, perifériák nem kellenek, (mondjuk egy tisztességes ház nem ártana, a mostani kódgány helyett -ne féljetek a táp már nem eredeti benne
Nem tudom, hogy mi lenne az optimális (AMD újabban gagyi, de legalább olcsó, Intel viszont piszokdrága -meg nemszeressük...). A lényeg, hogy ne legyen túl drága a dolog, anyagilag nem igen vagyok eleresztve, ezért nem is veszek most VGA-t. Némileg nagyobb teljesítményt szeretnék mint ami jelenleg van, de kevesebb hangzavart ha lehet. SLI meg hasonló szarságok nem kellenek, inkább az lenne a jó, ha az alaplapon lennének PCI csatlakozók.
Legalább három sima PCI ra van szükségem, a tunernak, az ATA kártyának, és az SB128 -nak. Tuningpotenciál annyira nem érdekel, mivel nem tuningolok, így ne ajánljatok 1GHz -es celeront, hogy aztán 3GHz -cel hajtsam. A gép általános célokra van felhasználva, kiegészítve némi játékkal, de nem vagyok HC gémer, (legutóbb is a csodállatos Snipert vittem végig, igaz UT3 és COD4 is volt utánna) 50k a plafon, ha annyiból kijön valami értelmes cucc. Köszi.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Neoteric
addikt
válasz villamos #6140 üzenetére
Hello
lap:
Gigabyte GA-P31-DS3L 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 16.500,-proci:
Intel Core Duo E2160/1M/800 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 14.900,-ram:
2x 1 GB/800 DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 5500,-/db > 11000,-
vagy egy picit drágábban
2 GB/800 DDR2 GEIL KIT ULTRA hűtőbordás 800+ CL4 AKCIÓ: 12.900,-/KIT
ez bírja a tuningot istáp ha kell:
fps 350w ~ 7-8k maxez geil ultrával táppal együtt ~ 52k
vinyód gondolom van, ha kéne új akkor egy 160gbos wd +10k kb
az árak giannisak
ps: 1ghzes celeront te meg a büdös életbe nem fogsz 3ghzen járatni
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
villamos
őstag
válasz Neoteric #6143 üzenetére
tudom hogy nem fog menni 3G -n a cerka, de sokan ajánlanak olcsó ceruzákat, azzal az indokkal hogy így húzhatod, meg úgy, de én nem húzom sehogy legfeljebb mazzagon....
vinyó van, de sajnos mind ATA, így kell az a fránya ATA kártya sata -t nemszeressük...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Nem ezen is csak egy ATA port van, mint az összes mai lapban (a másik oldalt az floppy -nak van, csak hát minek), sajnos nforce4 után csak a szutyok lötyögős, elfüstölős SATA-t támogatják a deszkák, azért írnak rá kettőt, mert van egy master, meg egy slave... ez náluk kettő...
Viszont szimpi, hogy finomos, deszka, így ha nem lesz aranyáron, akkor bele lehet tenni azt is majd, csak kérdés, hogy érdemes lesz e...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
nos...
szerintetek melyik jobb CPU:
Intel Core2 Duo E4600 vs. AMD Athlon X2 5600+
Fillérre ugyanannyiba kerül a kettő...
A pici szívem a zájemdé felé húz... a eszem meg a zintel felé...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest