Hirdetés

Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz zozz12 #37016 üzenetére

    Az hogy az i5-750 felesleges, nem mondanám.

    Én meg azt mondom, sőt többen is, hogy játékra feleslegesen sok. Milyen "kiegészítő" cuccra gondolsz? 955-ös Phenom-ot sem hiszem hogy 1 év múlva cserélned kellene.

    CX400 jó táp, de az összes mazzag kilóg belőle, feleslegesen lennének ott a házban azok, amiket nem használnál. Everest kb. 1K-val több, de nekem mind1:) Egyébként meg Corsair nem kap elég levegőt, melegedhet is, mert nem túl jó neki a hűtésvezérlése. Ezenkívül ha jól emléxem erősebbek is neki a 12V-os ágai, de ez már vrzsyl asztala:)

    Te látsz a "milyen HDD-t vegyek" topik elején Seagate-et a listában? Én nem.

    135k lenne a gép (argep.hu)

    El is néztél a kereset honlapokra, vagy kiválasztottad az argep-ről az első legolcsóbb nem zöld tételt? Egyébként szerintem decemberben lesz a legdrágább. Áprilisig meg sok minden fog változni, kvázi kicsit értelmetlen is így beszélni a konfigodról. Szerintem úgy jönnél ki olcsóbban, ha Jan/Február-ban vásárolnál.

    kelzsoca: Én nem is akarom. Csak elmondom a véleményem, a döntés úgyis az övé. Megjegyzem sohasem volt még AMD konfigom, én is Inteles voltam, de most ha elviszik a cuccomat, AMD lesz és ez 100%:)

    Egyébként most a magam részéről én is az X4 620 felé hajlok. Mert annyira nagy játékos nem vagyok (mint 25 éves koromban:), úgyis húzni fogom, lehet L3 cache is lesz és több évre fogom venni, szal jól jöhet még nekem is az a 4 mag:)

    Meg hátha a Poker Tracker-t kihozzák jövőre 4 magosra is:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák