- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz Gabbana #3386 üzenetére
AKG K 601? Én azt mondom, hogy ha megengedhetsz magadnak egy prémium fülest, ne add alább. Ez nem sznobság, az AKG nem indokolatlanul kér többet a prémium kategóriáért, hanem azzal többet is ad. Mégjobb hangminőséget, mégtöbb kényelmet drágább alapanyagokból, mégjobb gyártásminőséggel. A K 601 50k a Technicar-nal.
Vagy K 240, K 530.
www.HunnyF1.com
-
Tithian
őstag
válasz Gabbana #3386 üzenetére
Nem egyszerű kérdés, számos jó beetető füles kapható mind a 20-30K árszinten. A HD555, a HD595, a K240Studio, vagy a K501 (utóda) nagyon sok embert vett már rá drágább fülesek vételére.
Az egy kategóriával jobbak nagy többsége azonban már erősítőt igényel (K701, DT880...), tehát hiába csak 50K egy HD600, egy erősítő nélkül meglehetősen rossz szájízt okozhat.
A kellemes mélyekre szerintem a HD600/650 + erősítő, vagy az AD2000 (+ erősítő ) lenne a legjobb megoldás 90-100K ráfordítással. Pl. HD600 + Corda Arietta.Ahogy én tapasztaltam, a 80-90K körüliek valóban nem háromszor jobbak a "kicsiknél", de annyival igen, hogy ha az ember megengedheti magának, hogy rajtuk hallgasson zenét, akkor úgy is tegyen.
Fontos az is, hogy milyen forrás adja a muzsikát: számítógép esetén egy Live vagy egy Audigy meglehetősen erősen visszafog egy jobb fülest.#3392:
Okosan kell vásárolni, K701 pl. a legolcsóbb hazai boltból véve 78K, ausztriából pedig 62K. Talán nem mindegy.[ Szerkesztve ]
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest