Aktív témák
-
Rapidus
tag
(Pedig én elhatároztam, hogy 10k-nál többet nem és NEM) És a HD435 is nagyon jól szólt, és alig volt még egy hetes. De hát mit csináljak, ha ma elmentünk a haverommal, és én is meghallgattam egy Sennheiser HD555-öt. Muszáj volt....na így lettem ma HD555 tulajdonos.
Viszont így a nejem is happy, mert van egy HD435 fülese.R.I.P. 1954-2009
-
djyuri
őstag
Hy
Itt vok
A szuper Sennheiser HD202 mellé boldog tulajdonosa vagyok egy PRO-700 SV profi monitor/DJ fejhallgatónak.Hiperszuper óriás hangszóró van benne.
Tapasztalataim:
A sennheisernek szebbek a mélyei és dinamikusabb.
A DJ fülesem viszont hangosabb. Halk mélydús zenét nem lehet rajta hallgatni,mert a jobb oldalon van egy mellékes berezgés,amit nem tudtam még orvosolni. Gari erre nem vonatkozott,mert a tényleges nagy hangon nem hallható,mivel tényleg nagyon hangos Szal szétszedtem,de sajnos még nem jöttem rá,hogy mi a nyűgje....Lehet nem is bántom,mert majd bulin örülök,ha hallok végre valamit a sokezer watt ellenéreUi.:
A legjobb barátom pedig boldog tulajdonosa lett egy Behringer XENYX 802 -es keverőnek és egy T.Amp 800 végfoknak.
Most már teljesek vagyunk
Ma jöttek meg a barátom cuccaiHétvégén teszt Csak nincs elég hangfal[ Szerkesztve ]
-
Rapidus
tag
Halk mélydús zenét nem lehet rajta hallgatni,mert a jobb oldalon van egy mellékes berezgés,amit nem tudtam még orvosolni. Gari erre nem vonatkozott,mert a tényleges nagy hangon nem hallható,mivel tényleg nagyon hangos
Na most én nem vagyok garancia szakértő, de szerintem ez csak duma a bolt részéről. Hol van az leírva a garis feltételek között, hogy ha berezgés-recsegés hallható kis hangerőn, akkor hallgasd full hangosan?
R.I.P. 1954-2009
-
djyuri
őstag
válasz Rapidus #3455 üzenetére
Ebben igazad van....De sajnos nem bolti garancia volt rá....tudod a netes vásárlásban nem minden tejföl...de amennyiért vettem,szavam nem lehet.
A célnak megfelel,mindössze játékban és otthoni zenehallgatásban nem tudom használni....Ahol a hangerő a lényeg ott tisztán szól.A haverom is ezt mondta...úgyis mi ketten nyomjuk a zenét a tömegnek,akkor meg ne panaszkodjunk
Ui.: Működik a T.Amp! most tesztelem Sajnos nem lehetett kapni jobbos jack-rca kábelt és most egyik oldalra a sztereo jackből kapja a jelet,a másik oldara meg a balos jack-rca kábelrő. De ez legyen a legkevesebb...majd veszünk XLR kábelt.
Tapasztalat:
Nem vagyok megelégedve a Speakon csatlakozással. Magával az egész dologgal....Tényleg könnyen szerelhető...de szerintem túl könnyen...simán kontaktos,ha picit mozgatom,de nem vagyok állat...ki lesz rögzítve. Csak zavar...bulikra amúgy is mindent beforrasztok a végfokokba...még az RCA-kat is....Drága egy recsegés... -
alex89
senior tag
hy all!
Meghallgattam mostnában egy pár 10k körüli fülest,köztük volt a HD435 is ami alapvetően nekem bejött.Viszont az volna a kérdésem hogy HD465 mennyivel jobb nála?, megéri azt a plusz 3-4k-t Főleg olyan stílusú zenét hallgatok ahol fontos a mély tehát főleg az érdekelne hogy ebben jobb-e a 465-ös?
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
nyunyu
félisten
-MM (mert hülye azért nem vagy).
ha szerencséd van, van mindkettő.
de vigyél valami hazai cuccot(), mp3 lejátszó, cD lejátszó, akármi, mert amire ott vannak rákötve, az minősíthetetlen..K240Studio pont nincs kirakva a Westendben, de a K530, K530LTD, HD242, HD272, K601 igen, meg par vezeteknelkuli modell.
Sennheiserbol HD555, HD650, kisebbeket nem figyeltem.Viszont tenyleg baromi jo hallgatni Michael Flatley cipojenek csorompoleset az ottani tesztrendszeren
Torzit osszevissza, kb mintha egy vodrot utnenek kalapaccsal.
K601-et hallgatva gumikalapaccsal csepeltek, tobbin femmel[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Tegnap beneztem Mammutban levo Fukarba, kb. 5x korbejartam, hol vannak egyaltalan a fejhallgatok, vegul kenytelen voltam az egyik netezo alkalmazottol segitseget kerni, annyira nem lattam semmit.
Rossz helyen kerestem, nem a hifi osztaly kornyeken vannak a fejhallgatok, hanem a 2-es, meg 3-as penztar kozotti soron.
K240 ott sem volt kibontva, kb. fele volt a kinalat, mint a Westend MM-ben.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
őstag
Hi!
5-8 között kéne nekem (is) füles, viszont lehetőleg olyan amin van mikrofon is. Elsősorban játékra kéne (cod) , de elég sokat hallgatok zenét is. Köszi -
alex89
senior tag
ha mindenképpen kell a mic és nincs több cash akkor talán ez is szóba jöhet.Az ára 7-8K körül van.
#3457-re valaki
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
vili13
őstag
Na jó, ha nem is a legócskább, de mondjuk az alsó-középkategória biztosan elegendő. A játékoknak egyszerűen nincs olyan magas minőségű hangja, ami ennél többet indokolna, de a játékélmény sem elsősorban a hangzáson múlik. A játékok zenéi is többnyire annyira tömörített vackok, hogy hasonló minőségűt én már önmagában nem hallgatnék.
-
Rapidus
tag
Sokféle jó, meg még jobb van, de írtak neked egy tutit, amivel egyetértek (van ilyenem, tehát elég jól ismerem, sőt összehasonlítási alapom is van). Árban valóban alsó-középkategória, hangban viszont szerintem annál sokkal jobb:
alex89 írta (és igaza van):
ha viszont még 1K-t hozzádobsz akkor HD435-öst vehetsz ami jobb mindkettőnél ára 10K körülR.I.P. 1954-2009
-
norbi1992
tag
válasz Rapidus #3473 üzenetére
azt szeretném megkérdezni , hogy mi a különbség a sennheiser hd 415 és hd 435 között??
és a hd 202 mennyivel marad el tölük ?? tehát megéri-e a plusz 3-4 ezret??és valakinek tapasztalata a kényelmükkel kapcsolatban van??
és media markba kipróbálhatóak ezek a fejhallgatók (szoktak egyáltalán lenni ilyenek)??
rapidus: jól értem ,hogy a hd 202 és hd 415 lehet , hogy ugyanaz ?? és a 435 meg teljesen más?
[ Szerkesztve ]
-
Rapidus
tag
Minél többet hallgatom a HD555-öt, annál jobban teszik a hangja. Vagy csak bejáródott? Kezdek hinni ebben az elsőre számomra nem feltétlenül logikus tézisben. Minden estre én az elején attól függetlenül, hogy nem voltam a módszer híve, és az igazságtartalmáról sem voltam meggyőződve, ártani nem árthat felkiáltással 2-3 napig, kb 8-10 órán keresztül kis hangerőn "járattam" és ennek letelte után is csak finoman adagoltam neki a hangerőt.
Ez lehet, hogy számított (nem tudom eldönteni, mert ahhoz kellene egy másik pont ilyen darab "bejáratás" nélkül) de tényleg nagyon szépen szól.R.I.P. 1954-2009
-
Rapidus
tag
Ja és most veszem először hasznát a multimédiás billentyűzetemnek. Eddig a sok csili-vili gombot kb. semmire sem használtam. De egy valamire mégis jó: hangerőt lehet állítani vele + mute. Mindenféle külön software nélkül, alapból tudja kezelni, és helyettesíteni az XP (és az Audigy) állitókáját. Nem nagy cucc, csak így valamivel kényelmesebb.
R.I.P. 1954-2009
-
punish3r
aktív tag
sziasztok! kezdő dj-zéshez milyen fülest ajánlanátok? Zárt kellene ugye?
előre is köszi!Már a jövő sem a régi...
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy 15ezer jó magyar forintért jó vétel-e egy AKG K-81-DJ?
Persze újonan 3 év garival.[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
Én is cod4re, illetve xrcd hallgatásra vennék fülest, de újabban nekem is kell a mikrofon. 15.000HUF körül költenék rá.
Olvastam amiket írtatok, de a HD435-ön nem láttam mikrofont...
Ötlet, ajánlat?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
gizda
senior tag
válasz Mooka-Miki #3479 üzenetére
szerintem elég jó ár
a kolléga a cégnél 15-ért árulja ezt a fülest 4hónaposanGabbana: a 435-ős a cserélhető kábelen hangerőszabályzőval mic.nélkül
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
Rapidus
tag
válasz Gabbana #3480 üzenetére
A HD435-ön valóban nincs mikrofon, viszont egy nagyon jó fülest kapsz 10k alatt. Vegyél hozzá egy mikrofont külön, sokkal jobban jársz így, sőt szerintem használni sem igazán kényelmetlenebb, ha külön-külön van, és a minősége (mármint a HD435-nek) igazán megér ennyit. Összességében így sem fogsz 12-13k-nál többet költeni.
R.I.P. 1954-2009
-
KoVee84
senior tag
Sziasztok! Remélem nem gond ha az apróm beteszem ide, hátha itt jobban megfordul olyan, akinek ilyenre szüksége van:
AKG 530 LTD[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Mivel tönkrement, vagyis mondhatni tönkre tettem a fejhalgatóm gyorsan pótolni kéne.
Ezért kérdem mit ajánlotok?
Mikrofon mindenképpen kell, és inkább jobb minőségű sztereo legyen, mint silányabb 5.1.
Persze, ha jó minőségű az 5.1, nem sokol rádio hangzású akkor az is jó.Fontos, a jó basszus, és a vibráció.
Mi a vélemény a Genius HS-04V -ről, vagy az EASY TOUCH ET-151 OCTANE (5.1)-ről?
10K alatti kategoriában gondolkodok, mert itt is vannak olyanok, amiknek jobb hangzása van, mint néhány 15-25K-snak
Egyéb ötletet is szívesen veszek.
Köszönöm.
-
vipisti
tag
válasz antikomcsi #3488 üzenetére
A Geniusok semmire sem jók. Véleményem a HS-04A-ról: #3152
Gnothi seauton.
-
KoVee84
senior tag
válasz antikomcsi #3488 üzenetére
"10K alatti kategoriában gondolkodok, mert itt is vannak olyanok, amiknek jobb hangzása van, mint néhány 15-25K-snak"
például?Szerintem sokkal jobban jár az ember ha külön vesz egy normálisabb fülest és külön egy felcsíptethető mikrofont... Ebben az esetben, ha meghal az egyik, nem kell a másikat is kukába dobni.
Még vmi! Vegyél egy K44-es AKG-t (olyan, mint a ?csokító?, ronda de finom), meg vegyél hozzá vmi mikrofont, és bőven 10k alatt megúszod!
[ Szerkesztve ]
-
Khaal
őstag
válasz Rapidus #3492 üzenetére
Nekem is pontosan ezt írták, 14.400.- és 5 munkanap a beszerzés. Mondjuk 22-én jött a levél, azóta semmi, de elvileg elküldték a megrendelésem, csak még nem ért ide a cucc. Láttam másik helyen is 15.400.-ért, ott elvileg van raktáron is, csak náluk 3.000.- a postaköltség, úgy meg már nem túl jó az ajánlat.
-
-
válasz KoVee84 #3491 üzenetére
Példáúl, egy 6K-s typhoon-nak, sokkal szebb hangja van, mint egy 15K-s zalmannak.
Megnéztem amit írtál, de nem láttam a specifikációjában a vibrációs opciót. Az mindenképpen kell.
A külön mikrofon semmiképpen sem járható út, minőségben sokkal rosszabb a végeredmény játék közben.
-
gizda
senior tag
válasz antikomcsi #3499 üzenetére
vibrációs opció az meg mi ?
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest