- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a fórumban, hátha okosodok egy kicsit, de tanácsra lenne szükségem..
Itthonra COD4-hez, zenéhez (lossless, katie melua, guns, dire straits stb.), stereo filmekhez szeretnék fejhallgatót venni.
Az ár gyakorlatilag mindegy, de ár érték arányban szeretnék valami jó darabot venni. Nem tudtam még meghallgatni a füleseket, Kaposvárról írok, de gondolom a 99.000 forintos akg nem jobb 3x a 30.000-esnél.. Szóval valami olyan kellene ami a mostani 2000 forintos Philips SBC HP250-nél jobban szól lényegesen.. Sokallom a 90et, még a 60at is a fülesre, de 400.000 körül nézegettem házimozit, de asszony azt nem akarja hallgatni, úgyhogy lehet hogy kéne füles is.. szóval nem egyszerű eset... tipp?
szeretem a mély hangokat, de erre ez a philips képtelen..
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Gabbana
aktív tag
AKG 530? most 19.900.-
A limited miért 27.000.- ??
-
Gabbana
aktív tag
meg kellene hallgatnom valahol..
megengedhetem magamnak a 60.000-et, de mindig az jut az eszembe, hogy basszus 60at egy füleséért?? Ha meghallgatnám, és akkorát szólna, azt mondom, egy szutyok telefon ára már 60 ropi, és sokkal tovább használnám, de nemtom.. hallani kellene..
köszönöm a tippeket
-
Gabbana
aktív tag
válasz Tithian #3394 üzenetére
elgondolkodtató amit írsz...
Az erősítőn a pl. stereo asztali erősítőt érted? mert hallottam már direkt fejhallgató erősítőről.. na az nem kell.. 2 csatornás NAD Bee-t akarok venni két Dali Concept 10 es fallal.. e mellé kellene a füles... 400-450nél többet nem akarok adni mindenért.. mondjuk ebbe az 50es füles belefér.. ááh akkor is sajnálom Asszem erre még aludnom kellene egyet..
A gépben alaplapi kártya van.. 2zs-m volt, de eladtam.. MIlyen kártya kell nekik???
-
Gabbana
aktív tag
Én is cod4re, illetve xrcd hallgatásra vennék fülest, de újabban nekem is kell a mikrofon. 15.000HUF körül költenék rá.
Olvastam amiket írtatok, de a HD435-ön nem láttam mikrofont...
Ötlet, ajánlat?
-
Gabbana
aktív tag
Én visszaolvastam egy csomót, meg nézegetem a fejhallgatókat, de nem találok olyat egyáltalán, ami mikrofonos, és jól lehet rajta zenét hallgatni 15.000.- körül.. egyszerüen nincs ilyen.. vagy csak én vok vak? Tudtok ilyet?
-
Gabbana
aktív tag
Kinéztem ezt a sennheiser 555-öt. Visszaolvastam egy csomót, de nemértem mit is jelent ez a nyitott füles jelző.
Jó az hogy nyitott? Mitől nyitott?
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest