Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz superecneB #9819 üzenetére

    "laikus user még csak meg se próbálja szét szedni, szerintem nem hülyeség, van belőlük elég sok..."

    De nekem mi közöm ezekhez, érted? Ne más bénasága miatt kelljen már szívnom. Ne nézzék hülyének a felhasználót. Csak fölösleges akadályokat gördítenek az egyszeri user elé, szóval szerintem oltári baromság és még idegesítő is--->gyökér mérnökök, ezért kellett 5 évig műszaki egyetemre járni (ez alaplapoknál is sokszor előfordul; hogy olyan buz1 helyen vannak a csatlakozók, hogy az ember a tervező mérnök haját tudná tépkedni egy motoros kaszával :W).

    "Nem biztos, hogy olyan sikeres volt mint azt te gondolod. Az hogy neked nagyon bejön az egy dolog, de ha a piac mást diktál lépni kell."

    Rengeteg más ember is így vélekedik. Csak sajnos manapság egyre jobban elterjed az a Vérpistike mentalitás, hogy ha nincs 3 havonta valami új, +120000 dpi-s cicomás kacat, akkor csődbe meg a fél világ. Úgy látszik, a piac azt diktálta, hogy ki kell szolgálni a szellemi fogyatékosok igényeit...

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák