Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Trailblazer #96963 üzenetére

    "Apróról lelakott egeret? Ugyanúgy nem, ahogy billencset se."

    Én rendszeresen fél- és harmadárakon szoktam venni abszolút makulátlan cuccokat, billentyűzetet, egeret egyaránt, de ahogy érzed. Csak tudni kell, hogy kitől szabad venni és kitől nem, de itt a hardveraprón ez remekül dokumentálva van. Több tucat bizniszem volt az évek alatt perifériákat tekintve, és soha nem volt szopóroller. Szó szerint töredék áron vásárolt király motyó annál több.

    Xlite V2-k jellemzően 15-ért szoktak menni, de pl. G-Wolves Skoll SK-L is van most fenn 12-ért, akár személyes átvétellel is.

    Meg mi ez az általam ismert hazai bolt dolog? Az a minőség védjegye, hogy ismered? A három általad említettből kettőt kerülök, ha nem egyértelműen ott a legjobbak a vásárlási feltételek az adott termékhez. Just sayin.

    arukereso.hu vagy argep.hu, termék listáz, ahol legolcsóbb, megvesz. Általában a legtöbb cucc akad olyan helyeken, amik megbízható bolt plecsnit kaptak és több száz vagy ezer értékelésük van.

    Csak feleslegesen szanálod a lehetőségeid 80+ százalékát, miközben a saját bevallásod szerint nagyon fontos, hogy mennyibe kerül, amit veszel. Ha szeretsz szenvedni...

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák