Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz inf3rno #85068 üzenetére

    Ja, hogy random PH! user szerint a random haverja HC Q3 player. Értem. : > Őszintén meg is lepődtem volna, ha a nnewone (pilot) / feeder / s7ry / dash / Wood / Zolee / killkiss / smoggii / kroy (/ Freiya, ÖHKGJHKGJKHFKLKHÜMM :DDD) brigádból valaha is használt volna valaki ilyet akarattal.

    Biztos meg lehet szokni, de nem fogom/akarom, és tuti, hogy ilyet nem lőnék vele megint soha az életben. Mivel ~8000 órám van a franchise-ban (amiből kb. 4000 a QL), illetve alapvetően lg/rail/everything whore player vagyok/voltam (hi 50 lg/70 rail ;]) kialakult és teljességgel bevésődött stílussal, ez így bukta, főleg, hogy div1-ben kellene játszani és nem csak magammal szemben vannak igen szigorú elvárásaim, de másoknak is velem szemben. El kell ezt engedni. :(((

    A klasszik Doomot ~13 cm/360°-kal nyomom és az úgy patika (főleg a kötelező -shorttics paraméterrel, ahol a legkisebb elmozdítás is fixen 1°-ot fordít a PoV-on), de a Quake Live egy gyökeresen más történet; egyrészt van vertikális célzás, másrészt a hitscan és projectile aim mellett akad tracking aim is (shaft), és ehhez nekem KELL a ~36 cm/180° + medium accel a folyamatos, ~3 m/s-os söpréssel és repozícionálással.

    Ha alakul a nyomtatós történet, majd nyomass egy LOGOUT cikket/blogbejegyzést, mert szerintem nem csak engem édekelne a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák