Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    Pár napja egy Zowie EC1-B-t használok, mivel a Logitech G403-at kicsinek éreztem a palmos fogáshoz és a tenyerem méretéhez.

    Egyelőre nem tudtam megszokni a jövevényt. Valamivel nagyobb az elődnél, de mintha kicsavart kézzel kellene fogni, mert érzésre "C" formája van, pedig ránézésre kb. egyenes (a mutatóujjam széle mindig a görgő szélét bizergálja).
    Ezen kívül a felülete is baromira fura. Már alapból ragacsos érzés rajta tartani a kezet, de ha kicsit izzad a tenyér, akkor egyenesen kellemetlen. Mi lesz akkor, ha majd kifényesedik, mint kb. mindenkinél, akinél látni ezt az egeret CS:GO versenyeken?!

    A kábel tetszik, hogy nem harisnyázott, adnak hozzá a gyárilag fent lévőkön felül még 4 szett tappancsot (már alapból szürke, nem pedig fekete tappancsokkal jön), jó dolog a driver nélküliség is, aztán ennyi.

    Most erősen agyalok, hogy visszaállok a G403-ra, csak mivel öcsémnek adtam a másikat, ezért lehet érdemes lenne kipróbálni a wireless verziót. Ha már Major versenyeken is használják egyesek, annyira rossz nem lehet..

    Még adok a Zowienak pár napot, hetet, de sajnálom, hogy így indul a kacsolatunk. :)

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák